Închide meniul

Basarab Panduru, dezlănţuit după FCSB – Silkeborg 0-5: „E cu înjurături la fotbal! O ţinea în plâns până la final! Te băteau şi pe masa de ping pong”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 octombrie 2022, 0:52

Basarab Panduru, dezlănţuit după FCSB – Silkeborg 0-5: „E cu înjurături la fotbal! O ţinea în plâns până la final! Te băteau şi pe masa de ping pong

Basarab Panduru

Basarab Panduru/ Captură Orangesport.ro

Basarab Panduru, dezlănţuit după FCSB – Silkeborg 0-5. Panduru s-a luat de toată lumea după o nouă umilinţă în Conference League pentru FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru s-a luat de fanii care i-au înjurat pe jucători, de Târnovanu care a început să plângă după golul 5 primit, dar şi de strategia aleasă de Nicolae Dică.

Basarab Panduru, dezlănţuit după FCSB – Silkeborg 0-5

„Ori nu te duci deloc, ori te duci tot timpul (n.r – la galerie). Te aștepți când se întâmplă așa ceva, nu? Mai ales că cei din galerie au cântat. Nu sunt de acord cu asta. Îi chemi acolo ca să-i înjuri? Nu e ok, dar așa e la fotbal.

Bine că n-a mai dat Silkeborg 2-3, că o ținea în plâns până la final. E tânăr, dar asta cu plânsul nu e ok la fotbal. Ce înseamnă plânsul ăsta? Apără mingile! La fotbal asta este. Apără mingea sau bagă mingea în poartă, dacă ești atacant.

Ce să mai fie? Nicicum nu mai e. În momentul ăsta nu a fost pe primul loc. Nu au jucat cu cea mai bună echipă, au fost accidentaţi Tamm şi Radunovic, doar Creţu era, restul rezerve. Nici acum nu au jucat cu echipa bună, dar e mare rău de tot rezultatul ăsta. Ai dat vina pe orice acolo, doar că sunt buni nu ai zis. Cred că şi pe masă de ping pong, dacă îi pui, te bat, par serioşi.

Reclamă

Ai ajuns într-o situaţia urâtă rău de tot. Nu cred că a fost în ultimul timp. Cel mai apropiat ar fi meciul cu Spania (n.r. Spania – România 5-0).

Nu mă gândeam că se va mai întâmpla vreodată, dar în fotbal nu înţelegi niciodată nimic, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Ce a declarat Vali Creţu după FCSB – Silkeborg 0-5

Vali Creţu a oferit primele declaraţii după FCSB – Silkeborg, scor 0-5, din UEFA Conference League. Fundaşul roş-albaştrilor nu îşi explică eşecul dezastruos suferit de echipa sa.

Reclamă 4 / 0/3

Zece goluri a primit FCSB în dublă manşă cu danezii. Creţu a avut un mesaj categoric pentru coechipieri şi le cere să arate o altă „faţă” în Liga 1.

Nu prea avem cuvinte, am trăit o ruşine. Trebuie să învăţăm din aceste meciuri europene. Am jucat foarte rău. Am întâlnit o echipă foarte bună, trebuia să stai foarte bine pe teren. Chiar nu îmi găsesc cuvintele, e foarte ruşinos. E dezamăgitor să iei 10 goluri în 2 meciuri. E nevoie de foarte multă muncă. Doar cu multă muncă şi să spălăm ruşinea în campionat.

Sincer nu o să pot să dorm. Mă consum! Dau 100% la fiecare meci, dar e sport de echipă. La o echipă care pasează aşa de bine trebuie să stai foarte bine în teren. Colectiv trebuie să arăţi foarte bine.

Trebuie să fim realişti, chiar e o umilinţă. Dar trebuie să învăţăm. Obiectivul a fost îndeplinit, dar trebuie să respectăm competiţia şi să arătăm mult mai bine.

Am zis să aşteptăm să mergem toţi la galerie, mai veneam şi noi restul. Au fost şi biletele scumpe, au fost mereu lângă noi, nu avem ce să le reproşăm. Trebuie să arătăm mult mai bine în campionat”, a spus Vali Creţu.

Vicecampionii României au primit două goluri în primele 16 minute. Kusk a deschis scorul, iar Klynge a marcat direct din corner. În repriza secundă a fost „măcel”. În decurs de 7 minute, Târnovanu şi-a scos de trei ori mingea din poartă şi a început să plângă. Tengstedt (63) şi „dubla” lui Jorgensen (68, 70) au dus scorul la un neverosimil 5-0.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și