Închide meniul

„Să fim realişti, chiar e o umilinţă”. Ce a declarat Vali Creţu după FCSB – Silkeborg 0-5. Mesaj categoric pentru coechipieri

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 octombrie 2022, 0:23

„Să fim realişti, chiar e o umilinţă. Ce a declarat Vali Creţu după FCSB – Silkeborg 0-5. Mesaj categoric pentru coechipieri

Ce a declarat Vali Creţu după FCSB - Silkeborg 5-0. Mesaj categoric pentru coechipieri

Vali Creţu, în tricoul lui FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Vali Creţu a oferit primele declaraţii după FCSB – Silkeborg, scor 0-5, din UEFA Conference League. Fundaşul roş-albaştrilor nu îşi explică eşecul dezastruos suferit de echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zece goluri a primit FCSB în dublă manşă cu danezii. Creţu a avut un mesaj categoric pentru coechipieri şi le cere să arate o altă „faţă” în Liga 1.

Ce a declarat Vali Creţu după FCSB – Silkeborg 0-5

Nu prea avem cuvinte, am trăit o ruşine. Trebuie să învăţăm din aceste meciuri europene. Am jucat foarte rău. Am întâlnit o echipă foarte bună, trebuia să stai foarte bine pe teren. Chiar nu îmi găsesc cuvintele, e foarte ruşinos. E dezamăgitor să iei 10 goluri în 2 meciuri. E nevoie de foarte multă muncă. Doar cu multă muncă şi să spălăm ruşinea în campionat.

Sincer nu o să pot să dorm. Mă consum! Dau 100% la fiecare meci, dar e sport de echipă. La o echipă care pasează aşa de bine trebuie să stai foarte bine în teren. Colectiv trebuie să arăţi foarte bine.

Trebuie să fim realişti, chiar e o umilinţă. Dar trebuie să învăţăm. Obiectivul a fost îndeplinit, dar trebuie să respectăm competiţia şi să arătăm mult mai bine.

Reclamă

Am zis să aşteptăm să mergem toţi la galerie, mai veneam şi noi restul. Au fost şi biletele scumpe, au fost mereu lângă noi, nu avem ce să le reproşăm. Trebuie să arătăm mult mai bine în campionat.

Cine trăieşte pentru fotbal, chiar se simte foarte naşpa şi e foarte umilitor. Greu s-au scot câteva cuvinte în vestiar, trebuie de mâine să analizăm mult mai bine. Tot vorbim, dar trebuie să arătăm mult mai bine pe teren. Scuze tot timpul, nu trebuie să găsim alibi„, a declara Vali Creţu la Pro Arena.

Vicecampionii României au primit două goluri în primele 16 minute. Kusk a deschis scorul, iar Klynge a marcat direct din corner. În repriza secundă a fost „măcel”. În decurs de 7 minute, Târnovanu şi-a scos de trei ori mingea din poartă şi a început să plângă. Tengstedt (63) şi „dubla” lui Jorgensen (68, 70) au dus scorul la un neverosimil 5-0.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii i-au cerut demisia lui Nicolae Dică la pauza meciului FCSB – Silkeborg 0-5

Fanii i-au cerut demisia lui Nicolae Dică, la pauza meciului cu Silkeborg. Nici jucătorii de la FCSB nu au scăpat de furia fanilor.

Fanii nu au mai suportat o nouă umilinţă a favoriţilor lor şi au răbufnit la pauza meciului cu danezii de la Silkeborg. Nicolae Dică a fost principalul vizat de furia suporterilor. Aceştia i-au cerut demisia antrenorului de la FCSB. Nici jucătorii nu au scăpat. Aceştia au fost huiduiţi de fani, după prestaţia din prima repriză cu Silkeborg. „Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie!” – le-au strigat fanii.

Nicolae Dică a resimțit o presiune uriașă pe umerii săi în ultimele zile, în special după înfrângerea umilitoare cu Silkeborg, scor 0-5, din grupele Conference League.

Ştefan Târnovanu, în lacrimi după ce a primit al 5-lea gol

Ştefan Târnovanu, în lacrimi în timpului meciului dintre FCSB şi Silkeborg. Portarul roş-albaştrilor a primit 10 goluri, în două meciuri în faţa danezilor, şi a început să plângă după cel de-al cincilea încasat pe Arena Naţională.

FCSB este umilită total de Silkeborg. După ce a pierdut în tur cu 0-5, trupa lui Nicolae Dică a fost zdrobită şi pe Arena Naţională.

Ştefan Târnovanu a fost uluit, după ce Silkeborg a marcat golul cinci pe Arena Naţională. Portarul roş-albaştrilor s-a închinat, ulterior a început să plângă, FCSB trăind una dintre cele mai crunte umilinţe din istoria clubului.

Reclamă
Recomandări
  • Vali Creţu, prima reacţie după FCSB – Silkeborg 0-5
  • Ce a declarat fundaşul lui Nicolae Dică

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” Vezi toate știrile
Citește și