Închide meniul

Bogdan Mara, dezamăgit după Lazio – CFR Cluj 1-0: „Chiar speram că se poate! Acolo s-a jucat meciul”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 17 februarie 2023, 0:31

Bogdan Mara, dezamăgit după Lazio – CFR Cluj 1-0: Chiar speram că se poate! Acolo s-a jucat meciul”

Bogdan Mara, dezamăgit după Lazio - CFR 1-0

Bogdan Mara / Profimedia

Bogdan Mara, dezamăgit după Lazio – CFR Cluj 1-0. Directorul sportiv al campioanei României avea alte așteptări de la meciul tur din play-off-ul Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a avut o prestație modestă pe „Olimpico” și nu a reușit să pună în pericol poarta celor de la Lazio. Ardelenii au evoluat aproape tot meciul în superioritate numerică, dar n-au profitat.

Bogdan Mara, dezamăgit după Lazio – CFR Cluj 1-0: „Chiar speram că se poate! Acolo s-a jucat meciul”

„Speram la mai mult după începutul bun de joc. După acel cartonaș roșu, chiar speram că se poate. Marea greșeală s-a întâmplat în minutul 49. Dacă era 0-0 la pauză, sunt convins că altfel se intra în a doua repriză. A fost o lipsă de concentrare la golul lui Lazio. A fost prea rapidă faza, nu am înțeles nimic. Acolo s-a jucat meciul. Cu 0-0 daca am fi intrat la pauză, sunt convins că le era și lor mult mai greu.

A fost vorba de factorul psihologic. Nu am mai putut reveni la un nivel bun după acea fază. Meciul a fost echilibrat, dar Lazio e o echipă matură, cu jucători cu experiență. A știut să gestioneze, să controleze meciul. Pe faza ofensivă nu am fost deloc inspirați ca să le putem pune mai multe probleme.

Trebuie să luăm lucrurile așa cum sunt. N-a fost un meci extraordinar pentru niciun jucător. Krasniqi a făcut acea fază bună când a scos și cartonașul roșu, dar în rest nu a făcut nici el un meci bun. Trecem printr-o perioadă mai dificilă, dar avem o echipă matură și Dan Petrescu știe să-i capaciteze. Este îngrijorător însă că nu înscriem”, a declarat Bogdan Mara pentru digisport.ro.

Reclamă

Meciul retur va avea loc joia viitoare, în Gruia, de la ora 19:45.

Lazio – CFR Cluj 1-0! Dan Petrescu, învins cu propriile sale arme! Gazdele au jucat cu un om în minus din minutul 15

Lazio – CFR Cluj 1-0! Italienii au reușit să se impună pe „Olimpico” în manșa tur a play-off-ului UEFA Conference League. Gazdele au evoluat încă din minutul 15 cu un om în minus, însă campioana României nu a reușit să facă mai mult.

Meciul a început foarte bine pentru elevii lui Dan Petrescu. Patric, fundașul central al lui Lazio, a fost eliminat după doar un sfert de oră. Ermal Krasniqi s-a distrat cu apărătorii adverși și a fost oprit printr-un fault urât în timp ce scăpa singur cu goalkeeper-ul lazial.

Reclamă 4 / 0/3

Ardelenii nu au profitat însă de superioritatea numerică. Ba mai mult, chiar înainte de pauză, Ciro Immobile a dat lovitura, după o pasă primită de la Felipe Anderson. Apărarea lui Dan Petrescu a fost destabilizată chiar la o fază fixă, marea sa obsesie.

CFR a alergat după egalare, dar fără succes. Campioana României a avut puține ocazii de gol, iar formația lui Sarri a știut să gestioneze avantajul. Astfel, Lazio va veni la Cluj din postura de favorită clară la calificare. Meciul retur va avea loc joia viitoare, 23 februarie, de la 19:45.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și