Închide meniul
VIDEO

Ce a declarat Laurenţiu Reghecampf după Neftchi Baku – Rapid Viena 2-1: „E o victorie mare pentru club şi pentru Azerbaidjan!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 august 2022, 10:33

Ce a declarat Laurenţiu Reghecampf după Neftchi Baku – Rapid Viena 2-1: „E o victorie mare pentru club şi pentru Azerbaidjan!

Laurenţiu Reghecampf, obiectiv îndrăzneţ după prima victorie obţinută de Neftchi Baku în 2023

Laurenţiu Reghecampf, la conferinţa de presă / Captură Youtube

Laurenţiu Reghecampf a obţinut cea mai importantă victorie la noua sa echipă. A reuşit să câştige meciul Neftchi Baku – Rapid Viena, scor 2-1, din prima manşă a turului 3 preliminar al UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă gruparea din Azerbaidjan a primit gol în minutul 90+5, Reghecampf nu şi-a pierdut buna dispoziţie şi şi-a felicitat jucătorii la finalul partidei. I-a anunţat însă că nu trebuie să se gândească deja la calificare şi că îi aşteaptă o viaţă grea în Austria.

Ce a declarat Laurenţiu Reghecampf după Neftchi Baku – Rapid Viena 2-1

Vreau să îmi felicit jucătorii, au luptat şi au jucat foarte bine. Am evoluat împotriva unei echipe foarte bune, dar cred că din primul şi până în ultimul minut am fost mai puternici. Cred că am meritat să câştigăm!

Nu sunt fericit pentru că am primit gol în ultimul minut, dar nu schimbă nimic pentru noi. Mă aştept de la echipa mea să aibă aceeaşi atitudine în retur. Vom merge în Austria şi vom încerca din nou să câştigăm. Dacă nu încercăm asta, nu vom avea nicio şansă. Trebuie să lucrăm pentru a nu mai face greşeli, pentru a fi mai buni şi sigur avem şansa noastră în următorul meci„, a declarat Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de presă.

Reclamă

Fostul antrenor al Universităţii Craiova i-a felicitat şi pe fanii lui Neftchi Baku.

Văd toată lumea supărată aici, dar eu sunt foarte fericit. Ştiu care este nivelul acestei echipe, ştiu câtă presiune va fi în următorul meci. Pentru noi este o mare victorie, pentru club, pentru Azerbaidjan! Am meritat să câştigăm, avem fani incredibili şi din acest motiv vreau să le mulţumesc încă o dată. Au fost incredibili şi chiar merită totul din partea noastră!„, a mai spus Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf, victorie uriaşă în Conference League. Neftchi Baku – Rapid Viena 2-1

Jucătorii lui Reghe porneau cu şansa a doua în duelul cu austriecii. Chiar şi aşa, au reuşit să deschidă scorul chiar înainte de pauză. Israelianul Ataa Jaber a marcat în minutul 43, pe stadionul din Baku, cu un şut deviat.

Reclamă 4 / 0/3

După o oră de joc a înscris şi mijlocaşul american venit gratis de la Anderlecht, Kenny Saief. A profitat de o serie de gafe ale defensivei adverse.

În minutul 90+5, oaspeţii au reuşit să înscrie un gol care le dă speranţe înaintea returului. Fostul golgheter al lui St. Pauli, Guido Burgstaller, a marcat şi s-a bucurat la maximum alături de coechipieri.

Echipa lui Laurenţiu Reghecampf s-a impus totuşi cu 2-1 şi are o şansă importantă de a se califica în play-off-ul Conference League. Returul este programat peste o săptămână, la Viena. Dacă va rămâne în competiţie, Reghe se va lupta pentru prezenţa în grupe cu câştigătoarea „dublei” Vaduz – Konyaspor.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil Vezi toate știrile
Citește și