Închide meniul

Reacţia lui Mario Camora, după ce Sivasspor a umilit-o pe CFR Cluj: „A fost un rezultat exagerat”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 octombrie 2022, 0:27

Reacţia lui Mario Camora, după ce Sivasspor a umilit-o pe CFR Cluj: „A fost un rezultat exagerat

Mario Camora s-a accidentat în CFR Cluj - Rapid 2-2

Mario Camora, în timpul unui meci pentru CFR Cluj/ Profimedia

Mario Camora a oferit prima reacţie, după Sivasspor – CFR Cluj 3-0. Fundaşul echipei campioane susţine că rezultatul este unul exagerat, şi acuză lipsa arbitrajului video.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a fost umilită de CFR Cluj, în partida cu Sivasspor. În ciuda rezultatului dezastruos, campioana României păstrează şanse importante de calificare în runda următoare din Conference League.

Ce a declarat Mario Camora, după Sivasspor – CFR Cluj 3-0

Mario Camora s-a arătat extrem de nemulţumit de faptul că în Conference League nu există arbitraj video. Fundaşul arădenilor a declarat că echipa va da totul în ultimul meci din grupă, cu Ballkani, pentru a obţine biletele pentru faza următoare a competiţiei.

Totodată, Camora a prefaţat şi duelul cu Rapid, din următoarea rundă de Liga 1, şi a transmis un mesaj subtil şi către FCSB, care este oficial OUT din Conference League, după remiza cu Anderlecht de joi.

„Dacă nu avem VAR, ce să facem? Să ne plângem mereu? Degeaba ne plângem de VAR. În repriza a doua trebuia mai multă personalitate şi nu ne putem gândi la VAR. Dacă primeşte un gol aşa cum l-am primit noi, la prima bară, e greu. Trebuie să fim concentraţi până la final.

Reclamă

Mai avem un meci şi trebuie să avem personalitate. Mi se pare că a fost un rezultate exagerat 3-0. Ne aşteaptă un meci foarte greu duminică, cu Rapid. Au un public fantastic.

(n.r. rezultatul FCSB-ului cu Anderlecht) 2-2? Bravo lor! Şi în ultimii ani, numai noi ne-am calificat”, a declarat Mario Camora, pentru sport.ro.

CFR Cluj, umilită de Sivasspor în Turcia

CFR Cluj a fost învinsă clar de echipa turcă Sivasspor, cu scorul de 3-0 (1-0). Campioana României a pierdut fără drept de apel în faţa unei formaţii din Turcia, care i-a fost superioară la toate capitolele. Echipa antrenată de Dan Petrescu a avut momente bune în prima parte a meciului, dar după ce a primit gol a cedat iniţiativa şi aproape nu a mai contat în atac.

Reclamă 4 / 0/3

Deţinătoarea Cupei Turciei, care s-a impus şi la Cluj, cu 1-0, a câştigat prin golurile malianului Mustapha Yatabare (22, 73) şi autogolul lui Rangelo Janga (64).

În celălalt meci al grupei, Slavia Praga a învins-o pe FC Ballkani cu 1-0, în Kosovo.

Sivasspor ocupă primul loc, cu 10 puncte, fiind calificată în turul următor, CFR are 7 puncte, Slavia, 7 puncte, iar Ballkani, 4 puncte. În ultima etapă, pe 3 noiembrie, vor avea loc partidele Slavia – Sivasspor şi CFR – Ballkani.

Echipa din Gruia are nevoie de o victorie pentru se califica în faza următoare a competiţiei, dar i-ar fi suficient şi un egal, dacă Slavia nu va câştiga cu Sivasspor.

Recomandări
  • Mario Camora, prima reacţie după Sivasspor – CFR Cluj
  • Ce a declarat fundaşul campioanei României, după umilinţa din Turcia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și