Închide meniul

Anderlecht – FCSB 2-2. Roş-albaştrii, OUT din Conference League! Andrea Compagno şi Joyskim Dawa au marcat în remiza cu belgienii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 octombrie 2022, 21:10

Anderlecht – FCSB 2-2. Roş-albaştrii, OUT din Conference League! Andrea Compagno şi Joyskim Dawa au marcat în remiza cu belgienii

Andrea Compagno a egalat în meciul cu Anderlecht

Andrea Compagno, în tricoul lui FCSB / Hepta

Anderlecht – FCSB 2-2! Trupa lui Nicolae Dică este eliminată din Conference League, cu o etapă înainte de finalul fazei grupelor. Meciul a fost în format live text, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB încheie grupa de Conference League pe ultimul loc. Roş-albaştrii au reuşit doar două remize în acest sezon, ambele cu Anderlecht, fiind învinşi de Silkeborg, în ambele meciuri, cât şi de West Ham, în tur.

Anderlecht – FCSB 2-2

FCSB a remizat cu Anderlecht, în etapa a cincea din grupele Conference League. Roş-albaştrii s-au văzut conduşi încă din minutul 39, după golul reuşit de Veschaeren.

Ulterior, în repriza secundă, Andrea Compagno a reuşit să egaleze în minutul 60. Italianul a fructificat centrarea perfectă a lui Risto Radunovic, şi a înscris printr-o lovitură de cap.

În minutul 75, Vertonghen a adus-o din nou pe Anderlecht în avantaj, după un corner bine-executat de belgieni. Joyskim Dawa a reuşit să egaleze 8 minute mai târziu, însă FCSB nu a mai reuşit să marcheze, pentru a spera la o eventuală calificare în primăvara europeană.

Reclamă

Final: Anderlecht – FCSB 2-2! Roş-albaştrii sunt OUT din Conference League, după egalul dramatic cu Anderlecht.

Min. 85: Ocazie Anderlecht! Târnovanu a respins şutul lui Duranville.

Min. 83: GOOOL FCSB! Joyskim Dawa a egalat, după ce portarul lui Anderlecht a respins în faţă!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 75: Anderlecht – FCSB 2-1! Vertonghen a reuşit să o aducă din nou pe Anderlecht în avantaj, după o lovitură de cap perfectă!

Min. 60: GOOOL FCSB! Compagno a marcat cu o lovitură de cap, după centrarea perfectă a lui Radunovic!

Min. 46: A început a doua repriză! Dică a făcut două schimbări: Radaslavescu intră în locul lui Olaru și Compagno îl înlocuiește pe Dumiter.

Min. 45+1: FINAL DE REPRIZĂ! FCSB este conducă la Bruxelles.

Min. 45+1: Ocazie FCSB! Radunovic execută o lovitură liberă de la marginea careului, dar Van Crombrugge resping. Mingea a ajuns la Olaru, care a tras peste poartă din poziţie favorabilă.

Min 43: Ocazie Anderlecht. Acelaşi Veschaeren e aproape de gol după o deviere cu călcâiul. Târnovanu a reuşit să respingă.

Min. 39: GOOOL Anderlecht! Veschaeren a deschis scorul!

Reclamă

Min. 10: Ocazie Anderlecht! La faza imediat următoare, belgienii au fost aproape de gol. Refaelov a centrat pe jos, iar Radunovic a respins din faţa porţii goale. Mingea a ajuns la Veschaeren, dar Târnovanu a respins şutul jucătorului lui Anderlecht.

Min. 10: Ocazie FCSB! Malcom Edjouma trimite puţin peste poarta lui Anderlecht, dintr-o lovitură de cap.

Min. 1: Începe meciul dintre Anderlecht şi FCSB!

Anderlecht: Van Crombrugge, Murillo, Vertonghen, Hoedt, Ndiaye – Diawara, Arnstad – Refaelov, Veschaeren, Amuzu – Fabio Silva

Rezerve: Verbruggen, Coosemans (GK), Ashimeru, Ishaq, Sadiki, Stroeykens, Ait El Hadj, Lissens, Duranville, Esposito, Leoni, Stassin

Antrenor: Robin Veldman

FCSB: Târnovanu – Creţu, Dawa, Tamm, Radunovic – Oaidă, Edjouma, Olaru – Miculescu, Dumiter, Popescu

Rezerve: Vlad – Haruț, Coman, Stoica, Dulca, Boboc, Pantea, Bouhenna, Radaslavescu, Rusu, Compagno

Antrenor: Nicolae Dică

Nicolae Dică visează să o ducă pe FCSB în primăvara Conference League

Nicolae Dică visează să o ducă pe FCSB în primăvara Conference League. Antrenorul roș-albaștrilor este conștient că îl așteaptă două meciuri de foc, cu Anderlecht și West Ham, însă speră la un miracol.

FCSB are un singur punct după 4 etape în grupa din Conference League. Roș-albaștrii ocupă ultimul loc.

„Noi am reușit să facem jocuri bune în campionat, să ne ridicăm în clasament. Cei de la Anderlecht au avut o cădere, au și schimbat antrenorul înainte de acest joc, dar e un meci de Europa și va fi foarte dificil pentru că întâlnim o echipă foarte bună.

Sperăm să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat la ultimele partide. Ne dorim să facem un joc bun și să scoatem un rezultat pozitiv. 

Am văzut meciurile lor cu Standard și Brugge. Sunt o echipă foarte bună, o echipă care îmbină jucătorii tineri cu jucătorii cu experiență. Cei de la mijlocul terenului au calitate în duelurile unu contra unu, au viteză. D-asta spun că trebuie să facem un joc perfect pentru a face un rezultat pozitiv. Ei au titulari în naționala Belgiei, iar asta spune totul.

Ne vom juca șansa noastră, vom încerca să dăm totul și să obținem un rezultat pozitiv. Este foarte greu să reușim să câștigăm cele două partide (n.r – cu Anderlecht și West Ham), dar asta nu înseamnă că nu ne dorim acest lucru. Știm că vom avea două partide foarte grele. Vom lua fiecare joc în parte. Dacă mâine seară vom reuși un rezultat pozitiv, vom vorbi apoi și despre meciul cu West Ham”, a declarat Nicolae Dică, potrivit sport.ro.

Recomandări
  • Anderlecht – FCSB 2-2
  • Roș-albaștrii, OUT din Conference League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și