Închide meniul

Ce a scris presa daneză după Nordsjaelland – FCSB 2-0: „Românii au fost puşi efectiv la zid”

Bogdan Stănescu Publicat: 18 august 2023, 9:55

Reclamă
Ce a scris presa daneză după Nordsjaelland – FCSB 2-0: „Românii au fost puşi efectiv la zid

Ce a scris presa daneză după Nordsjaelland - FCSB 2-0

Jucătorii lui Nordsjaelland sărbătoresc alături de fani calificarea în playoff-ul Conference League / Hepta

Iată ce a scris presa daneză după Nordsjaelland – FCSB 2-0. Formaţia daneză a obţinut calificarea în playoff-ul Conference League, acolo unde va da piept cu Partizan Belgrad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După calificare, jurnaliştii danezi i-au lăudat pe cei de la Nordsjaelland.

Ce a scris presa daneză după Nordsjaelland – FCSB 2-0: „Românii au fost puşi efectiv la zid”

FC Nordsjaelland i-a pus pe români efectiv la zid în meciul de calificare din Conference League”, a titrat flashscore.dk după victoria cu 2-0 a vicecampioanei Danemarcei contra lui FCSB.

FC Nordsjaelland a trecut în turul următor din Conference League, după ce nu a lăsat niciun dubiu cu privire la rezultatul cu FCSB-ul românesc. Victoria a fost una cu 2-0, Vlad Chiricheş fiind eliminat după o oră de joc. Primul meci din România se terminase fără goluri.

FC Nordsjaelland este pregătită pentru runda decisivă a playoff-ului pentru un loc în faza grupelor Conference League.

Reclamă

Marcus Ingvartsen a fost omul meciului, după ce a marcat ambele goluri ale lui Nordsjaelland”, a scris flashcore.dk după Nordsjaelland – FCSB 2-0.

„Ingvartsen, omul meciului”

Ingvartsen îi duce pe FC Nordsjælland în Europa”, a titrat jyllands-posten.dk.

FC Nordsjælland s-a impus cu 2-0 în fața FCSB-ului românesc și este pregătită pentru turul playoff-ului din Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Joi seară, FC Nordsjælland s-a impus acasă cu 2-0 în fața lui FCSB și a avansat în turul următor din Conference League cu acelaşi scor la general. Marcus Ingvartsen, omul meciului, a marcat ambele goluri ale celor de la Nordsjaelland.

Primul gol a venit din penalty cu puțin timp înainte de pauză. Penalty-ul a fost acordat pentru un fault împotriva lui Mohamed Diomande, care a căzut la pământ după o atingere ușoară pe umăr”, a scris publicaţia citată.

Gigi Becali, reacţie nervoasă după înfrângerea FCSB-ului! Atac la jucători şi antrenori: ” Piticania aia de la Rapid cum poate?”

Gigi Becali a avut o reacţie nervoasă după înfrângerea FCSB-ului cu Nordsjaelland, scor 0-2, din turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Patronul roş-albaştrilor a pus tunurile atât pe jucători, cât şi pe antrenori.

Latifundiarul din Pipera şi-a ieşit din minţi când a văzut golurile primite de echipa lui. A analizat şi faza în care Vlad Chiricheş a fost eliminat, după ce iniţial Darius Olaru executase slab un corner.

Gigi Becali i-a „taxat” pe Elias Charalambous şi Mihai Pintilii pentru că nu ar antrena cornerele. L-a dat exemplu pe Claudiu Petrila, noul transfer al Rapidului.

„Olaru nu poate să ridice o minge”

Noi avem 11 jucători pe teren și nu avem un antrenor care să antreneze cornerele. Olaru nu poate să ridice o minge, de acolo au scăpat pe contraatac și am rămas în 10. Piticania aia de la Rapid, ăla adus de la CFR, cum poate să bată?

Nu știu, tată, antrenorii trebuie… Să repete jucătorii cornerele. Eu vreau să văd un singur jucător care să bată cornerele, să ridice mingea. Nu să bată ca Deac, să ridice mingea la doi metri. Poate cineva să ridice mingea la doi metri din echipa asta?

Reclamă

L-am întrebat și pe Meme, de mai multe ori l-am întrebat. Din dreapta, din stânga… Coman mai bate, dar, în rest, nu avem cine să bată cornerele. Olaru nu poate să ridice o minge. El aleargă, săracul, dar nu poate să ridice o minge”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și