Închide meniul

Gigi Becali, reacţie nervoasă după înfrângerea FCSB-ului! Atac la jucători şi antrenori: ” Piticania aia de la Rapid cum poate?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 august 2023, 8:22

Gigi Becali, reacţie nervoasă după înfrângerea FCSB-ului! Atac la jucători şi antrenori:  Piticania aia de la Rapid cum poate?

Gigi Becali s-a dezlănţuit după meciul României

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a avut o reacţie nervoasă după înfrângerea FCSB-ului cu Nordsjaelland, scor 0-2, din turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Patronul roş-albaştrilor a pus tunurile atât pe jucători, cât şi pe antrenori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera şi-a ieşit din minţi când a văzut golurile primite de echipa lui. A analizat şi faza în care Vlad Chiricheş a fost eliminat, după ce iniţial Darius Olaru executase slab un corner.

Gigi Becali, reacţie nervoasă după înfrângerea FCSB-ului

Gigi Becali i-a „taxat” pe Elias Charalambous şi Mihai Pintilii pentru că nu ar antrena cornerele. L-a dat exemplu pe Claudiu Petrila, noul transfer al Rapidului.

Noi avem 11 jucători pe teren și nu avem un antrenor care să antreneze cornerele. Olaru nu poate să ridice o minge, de acolo au scăpat pe contraatac și am rămas în 10. Piticania aia de la Rapid, ăla adus de la CFR, cum poate să bată?

Nu știu, tată, antrenorii trebuie… Să repete jucătorii cornerele. Eu vreau să văd un singur jucător care să bată cornerele, să ridice mingea. Nu să bată ca Deac, să ridice mingea la doi metri. Poate cineva să ridice mingea la doi metri din echipa asta?

Reclamă

L-am întrebat și pe Meme, de mai multe ori l-am întrebat. Din dreapta, din stânga… Coman mai bate, dar, în rest, nu avem cine să bată cornerele. Olaru nu poate să ridice o minge. El aleargă, săracul, dar nu poate să ridice o minge”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

FCSB a fost eliminată de Nordsjaelland din turul al treilea preliminar din Conference League. Danezii s-au impus cu 2-0 în returul din Danemarca, meci care s-a văzut pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Patronul roş-albaştrilor a anunţat că doi fotbalişti se vor despărţi de FCSB după eliminarea din cupele europene. Gigi Becali a spus că Andrei Cordea va pleca de la echipă. Un alt jucător care va părăsi vicecampioana României este Valentin Gheorghe.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad Chiricheş, prima reacţie după ce a fost eliminat în Nordsjaelland – FCSB 2-0

Vlad Chiricheş a lăsat-o pe FCSB în inferioritate numerică. A primit al doilea cartonaş galben în minutul 62.

Sunt foarte dezamăgit. Nu am reuşit să înscriem azi, să câştigăm jocul de azi! Îmi pare rău că poate o prostie de-a mea… nu ştiu cum să o numesc, o greşeală… nu am mai putut să îmi ajut echipa, să încercăm să revenim. Dar asta este, acum trebuie să rămânem uniţi, să fim concentraţi să câştigăm campionatul.

După părerea mea am făcut o repriză bună, am fi putut să înscriem. Am avut cred 2-3 situaţii foarte bune. Cumva penalty-ul acela ne-a tras un pic în jos. Nu vreau să găsesc alibiuri, dar cred că şi arbitrul a avut nişte decizii un pic controversate.

Galbenul meu primul a fost nu ştiu de unde până unde. Da… al doilea, da, cum am spus, la experienţa mea nu ar fi trebuit să mă duc atât de agresiv acolo şi să iau al doilea cartonaş galben. Dar la primul nu ştiu ce s-a întâmplat.

Păcat. Mi-e ciudă că i-am lăsat la greu şi probabil am fi putut să facem mai multe în cele 30 de minute rămase. Cu siguranţă puteau fi bătuţi. Asta s-a întâmplat şi acum trebuie să acceptăm asta şi să ne concentrăm pe campionat.

Fanii au fost extraordinari, ne-au susţinut pe întreaga durată a meciului şi le mulţumim. Îmi pare rău că nu le-am oferit o victorie.

Sperăm să fie alături de noi în campionat şi să ne ajute să câştigăm campionatul. Cred că pentru fiecare jucător în parte, să joace într-o competiţie europeană este ceva extraordinar, fiecare dintre noi ne doream să continuăm într-o cupă europeană. Obiectivul principal este campionatul, ne dorim foarte mult să câştigăm. Să ne odihnim bine şi să facem un meci bun cu Iaşi”, a declarat Vlad Chiricheş, pentru AntenaSport.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și