Închide meniul

Ce i-a cerut Neluţu Varga lui Dan Petrescu, înaintea şocului din Conference League cu Lazio

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 februarie 2023, 11:38

Ce i-a cerut Neluţu Varga lui Dan Petrescu, înaintea şocului din Conference League cu Lazio

Neluţu Varga anunţă că are ofertă de peste 10 milioane de euro de la Adana pentru doi jucători

Sursa foto: Gazeta de Cluj

S-a aflat ce i-a cerut Neluţu Varga lui Dan Petrescu, înaintea şocului din Conference League cu Lazio. Chiar patronul celor de la CFR Cluj a dezvăluit ce i-a transmis lui Petrescu. Lazio – CFR Cluj va fi joi, de la ora 22:00, în format live text pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga speră ca cei de la Lazio să nu se axeze foarte mult pe parcursul din Conference League. Omul de afaceri i-a cerut lui Dan Petrescu ca echipa să joace ca la Praga, acolo unde campioana României s-a impus cu 1-0, prin golul marcat de Janga.

Ce i-a cerut Neluţu Varga lui Dan Petrescu

„Sper ca băieţii să fie într-o formă bună, iar cei de la Lazio să nu fie interesaţi să meargă mai departe în Conference League. Sperăm să facem un meci bun, la fel ca cel de la Praga, cu Slavia„, a spus Neluţu Varga la plecarea spre Roma.

Lazio, fără victorie în ultimele 3 meciuri din Serie A

În mod cert, Sarri nu se va putea baza pe Romagnoli, care a ieșit accidentat în ultimul meci din Serie A. De asemenea, și internaționalul român Ștefan Radu continuă să fie indisponibil din cauza problemelor musculare.

Totuși, din primul „11” al lui Lazio ar urma să fie prezenți alți jucători răsunători, precum Vecino, Felipe Anderson și Pedro.

Reclamă

Sarri este extrem de precaut în privința lotului pe care îl are la dispoziție. Lazio se află pe două planuri în actualul sezon: luptă pentru locurile de UEFA Champions League din Serie A și pentru un traseu cât mai lung în UEFA Conference League.

Din acest motiv, Maurizio Sarri va încerca să alcătuiască două echipe echilibrate pentru meciurile din campionat și Europa. Astfel, există șanse mari ca antrenorul lui Lazio să nu-și forțeze toate starurile în meciul de joi, cu CFR Cluj.

Potrivit ilmessaggero.it, unul dintre Sergej Milinkovic-Savic și Luis Alberto nu va începe ca titular partida din UEFA Conference League. De asemenea, Ciro Immobile ar urma să joace o singură repriză contra lui CFR Cluj, în manșa tur.

Reclamă 4 / 0/3

Cum a arătat echipa de start a lui Lazio, în ultimul meci:

  • Provedel – Marusic, Casale, Romagnoli, Hysaj – Milinkovic-Savic, Cataldi, Luis Alberto – Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni

Lazio n-a obținut nicio victorie în ultimele 3 etape din Serie A. Trupa lui Maurizio Sarri se află pe locul 6 în campionat, la 20 de puncte în spatele liderului Napoli.

După 22 de etape disputate, Lazio este la două puncte în urma locurilor care asigură calificarea în grupele UEFA Champions League.

Dan Petrescu, declarație surprinzătoare înainte de „dubla” cu Lazio: „Presiunea e pe ei!”

CFR Cluj s-a calificat dintr-o grupă cu Slavia Praga, Balkani și Sivasspor și o va întâlni pe Lazio în „16-imile” Conference League. Primul duel va avea loc la Roma, pe 16 februarie.

Dan Petrescu speră că jucătorii lui vor da maximum în „dubla” cu Lazio și afirmă că presiunea este pe formația din Italia, nu pe campioana României.

„E un meci pe care un fotbalist vrea să îl joace, un antrenor vrea să fie pe bancă. Un stadion extraordinar la Roma. CFR a fost de mai multe ori, eu am fost doar de două ori. E un meci pe care vrei să îl joci, sper ca jucătorii să dea maximum. Presiunea e pe Lazio, nu pe noi. Noi mergem să jucăm”, a declarat recent Dan Petrescu, la o conferință de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și