Închide meniul

Dan Petrescu a anunțat care e marea problemă de la CFR Cluj: ”Când intră, luăm gol”

Dan Roșu Publicat: 12 februarie 2023, 9:05

Reclamă

Dan Petrescu a anunțat care este marea lui problemă la CFR Cluj, în acest sezon. ”Bursucul” se vaită că nu are ”bancă” și face comparație cu Universitatea Craiova, la care intrările pe teren ale lui Alexandru Crețu și Dan Nistor au contribuit decisiv la soarta meciului din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0, Dan Petrescu a făcut cinci schimbări care nu l-au ajutat însă. Bordeianu, Deac, Yeboah, Krasniqi și Boateng au fost înlocuiți de Muhar, Cvek, Petrila, Malele și Janga.

Dan Petrescu a anunțat care e marea problemă de la CFR Cluj

”Au intrat bine la ei Crețu și Nistor, la noi n-a intrat bine nimeni. Au intrat foarte rău cei de pe bancă. Asta e o problemă acum la club, jucători de pe bancă nu intră să facă diferența. Din păcate e invers, când intră, luăm gol.

Era clar că nu era seara nostră, am zis-o pe bancă imediat. Când VAR-ul intervine de două ori împotriva ta, ai dat gol și de bucuri, zici că e penalty și nu e penalty. Mingea nu voia să intre, era clar că nu era seara noastră. Dar cine vrea mai mult, câștigă.

La toate conferințele din ultimele luni zic același lucru, cinci sau șase echipe se vor bate la titlu, până la final. Înainte erau două”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Reclamă

Ilie Dumitrescu a apreciat schimbările lui Eugen Neagoe

De cealaltă parte, oltenii care au intrat de pe bancă, Crețu și Nistor, au avut un aport important în stabilirea câștigătoarei din Bănie. Cel puțin așa susține Ilie Dumitrescu.

Chiar dacă Andrei Ivan a reușit ambele goluri ale oltenilor, Ilie Dumitrescu susține că intrarea lui Alexandru Crețu a schimbat fața partidei de pe Oblemenco. Oltenii sunt acum la 6 puncte de CFR și la 7 de liderul Farul, echipa lui Gică Hagi având un meci mai puțin disputat.

Dumitrescu: ”Acolo au început să domine”

”Mută foarte bine Neagoe, m-a impresionat mutarea asta. În minutul 60, acolo s-a făcut diferența, Crețu a intrat foarte bine, a făcut un joc foarte bun. La fel și Nistor, dar Crețu, cu mult peste.

Reclamă 4 / 0/3

Acolo au început să domine mijlocul terenului, cu trecere de la un 4-4-1-1, sau de la 4-4-2, renunță la Markovic, îl introduce pe Crețu, întărește mijlocul cu Nistor, renunță la Ivan, cu Cîmpanu și Ivan pe părțile laterale și echipa a arătat foarte bine.

Clar că jucătorul meciului este Ivan. Și la golul acela din lovitură liberă, el a fost acolo, el e genul de jucător care creează dezechilibru și care are acțiuni individuale în care creează superioritate. Își asumă, e un lider, trece printr-un moment foarte bun și comunică foarte bine cu Neagoe”, a spus Dumitrescu, citat de digisport.ro.

După Universitatea Craiova – CFR 2-0, Farul rămâne pe primul loc, cu 51 de puncte, la un punct în fața campioanei. Rapid e pe 3, cu 45 de puncte, dar poate fi depășită de FCSB (47 de puncte), dacă roș-albaștrii o înving pe FC Voluntari, duminică seară, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:54 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Hagi! Safranko a reușit hattrick-ul, a marcat şi Matei 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și