Închide meniul

Ce l-a întrebat Maurizio Sarri pe Dan Petrescu, imediat după Lazio – CFR Cluj 1-0. Mesaj superb transmis de antrenorul italian

Viviana Moraru Publicat: 17 februarie 2023, 8:28

Ce l-a întrebat Maurizio Sarri pe Dan Petrescu, imediat după Lazio – CFR Cluj 1-0. Mesaj superb transmis de antrenorul italian

Dan Petrescu și Maurizio Sarri au vorbit câteva minute, după Lazio - CFR Cluj 1-0

Dan Petrescu și Maurizio Sarri, după meci/ Profimedia

  • Ce l-a întrebat Maurizio Sarri pe Dan Petrescu
  • Dezvăluirile făcute de tehnicianul român

S-a aflat ce l-a întrebat Maurizio Sarri pe Dan Petrescu, imediat după ce Lazio a învins-o pe CFR Cluj, în manșa tur din play-off-ul Conference League. „Bursucul” a dezvăluit că antrenorul italian s-a interesat despre cum este vremea la Cluj, înaintea returului care va avea loc săptămâna viitoareîn Gruia. Totodată, Sarri i-a transmis și un mesaj superb tehnicianului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a plecat învinsă de pe Stadio Olimpico. Lazio s-a impus cu scorul de 1-0, deși a evoluat încă din minutul 15 în inferioritate numerică, după eliminarea lui Patric. Campioana României nu a avut nicio ocazie serioasă de a marca.

Ce l-a întrebat Maurizio Sarri pe Dan Petrescu, imediat după Lazio – CFR Cluj 1-0

Dan Petrescu a mărturisit că Maurizio Sarri s-a ineteresat de condițiile meteorologice care vor fi la Cluj, la ora meciului retur din play-off-ul Conference League. Totodată, „Bursucul” a dezvăluit că antrenorul italian l-a mai felicitat pentru întreaga perioadă petrecută în tricoul lui Chelsea.

Reclamă

„Sarri m-a întrebat cum e vremea în Cluj, dacă e frig sau nu. M-a complimentat pentru perioada petrecută la Chelsea. E un mare antrenor”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă.

Returul dintre CFR Cluj și Lazio va fi joi, de la ora 19:45, în format live text, pe AS.ro. Pe Olimpico, italienii s-au impus prin golul marcat de Ciro Immobile, pe final de primă repriză. Atacantul italian a marcat, după o fază fixă superb creată de jucătorii lui Maurizio Sarri.

Reclamă

Dan Petrescu, discurs sincer după Lazio – CFR Cluj 1-0

Dan Petrescu a avut un discurs sincer după Lazio – CFR Cluj 1-0. Campioana României nu a avut nicio ocazie de gol, deşi a jucat cu un om în plus încă din minutul 15. Returul de la Cluj este peste numai o săptămână.

Dan Petrescu a avut puterea să recunoască superioritatea italienilor, chiar dacă aceștia au jucat aproape tot meciul în inferioritate numerică.

„Diferenţa de valoare se vede clar între noi şi ei. Din avion s-a văzut diferența. Savic costă 100 de milioane, Immobile la fel. Nu am ce să le reproşez, dar nu uitaţi că am jucat cu Lazio. Sigur că vă doriţi mai mult, dar hai să fim realişti. În fotbalul românesc nu mai suntem realişti de mult timp. Sunt favoriţi, dar fotbalul e fotbal. S-a întâmplat să câştigăm în România cu Lazio. Vom încerca să câştigăm. Problema e că peste două zile vom juca meci în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Arbitrul era englez, dacă el a decis că a fost cartonaş roşu, era cartonaş roşu. Nu avem ce discuta aici. E greu de spus să fac o comparaţie. Dar erau alți jucători atunci. Cred că în 2019 aveam o echipă mai bună, jucători mai buni. Poate greșesc, dar erau Culio, Djokovic, Traore, Țucudean, Vinicius. Erau jucători de valoare, de nivel. Era Păun, atunci juca foarte bine. Lazio cred că e mai bună acum”, a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă.

CFR Cluj a ajuns la 3 înfrângeri consecutive. Două în Liga 1, cu FCSB şi Universitatea Craiova, şi cea cu Lazio.

„Nu suntem Real Madrid sau PSG. Și ele au 3 înfrângeri la rând. Trebuie să știm să trecem peste ele. Ce să putem schimba la retur? Schimbăm jucătorii? Ce întrebări puneți… tot jucătorii ăștia sunt, tot ei își vor da viața. Am jucat și cu Lazio, cu Roma, dar băieții s-au dăruit. Chiar nu vedeți cine e la Lazio? La ei, rezervă Pedro. Uitați-vă la rezervele noastre. Asta e realitatea noastră. Dacă vreți mai mult, problema voastră, dar asta e realitatea”, mai spus Dan Petrescu la sport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc