Închide meniul

Dan Petrescu, discurs sincer după Lazio – CFR Cluj 1-0: „Din avion s-a văzut diferenţa!” Campioana, trei înfrângeri consecutive: „Nu suntem Real Madrid sau PSG!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 februarie 2023, 0:46 / Actualizat: 17 februarie 2023, 2:04

Dan Petrescu, discurs sincer după Lazio – CFR Cluj 1-0: „Din avion s-a văzut diferenţa! Campioana, trei înfrângeri consecutive: „Nu suntem Real Madrid sau PSG!

Motivul pentru care Dan Petrescu se teme înainte de Universitatea Craiova - CFR Cluj

Dan Petrescu, la conferinţa de presă / Hepta

Dan Petrescu a avut un discurs sincer după Lazio – CFR Cluj 1-0. Campioana României nu a avut nicio ocazie de gol, deşi a jucat cu un om în plus încă din minutul 15. Returul de la Cluj este peste numai o săptămână.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a primit gol în prelungirile primei reprize, deşi se afla în superioritate numerică. Starul celor de la Lazio, Ciro Immobile, a marcat singurul gol al partidei.

Dan Petrescu, discurs sincer după Lazio – CFR Cluj 1-0

Dan Petrescu a avut puterea să recunoască superioritatea italienilor, chiar dacă aceștia au jucat aproape tot meciul în inferioritate numerică.

„Diferenţa de valoare se vede clar între noi şi ei. Din avion s-a văzut diferența. Savic costă 100 de milioane, Immobile la fel. Nu am ce să le reproşez, dar nu uitaţi că am jucat cu Lazio. Sigur că vă doriţi mai mult, dar hai să fim realişti. În fotbalul românesc nu mai suntem realişti de mult timp. Sunt favoriţi, dar fotbalul e fotbal. S-a întâmplat să câştigăm în România cu Lazio. Vom încerca să câştigăm. Problema e că peste două zile vom juca meci în Liga 1.

Arbitrul era englez, dacă el a decis că a fost cartonaş roşu, era cartonaş roşu. Nu avem ce discuta aici. E greu de spus să fac o comparaţie. Dar erau alți jucători atunci. Cred că în 2019 aveam o echipă mai bună, jucători mai buni. Poate greșesc, dar erau Culio, Djokovic, Traore, Țucudean, Vinicius. Erau jucători de valoare, de nivel. Era Păun, atunci juca foarte bine. Lazio cred că e mai bună acum”„, a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Reclamă

CFR Cluj a ajuns la 3 înfrângeri consecutive. Două în Liga 1, cu FCSB şi Universitatea Craiova, şi cea cu Lazio.

Nu suntem Real Madrid sau PSG. Și ele au 3 înfrângeri la rând. Trebuie să știm să trecem peste ele. Ce să putem schimba la retur? Schimbăm jucătorii? Ce întrebări puneți… tot jucătorii ăștia sunt, tot ei își vor da viața. Am jucat și cu Lazio, cu Roma, dar băieții s-au dăruit. Chiar nu vedeți cine e la Lazio? La ei, rezervă Pedro. Uitați-vă la rezervele noastre. Asta e realitatea noastră. Dacă vreți mai mult, problema voastră, dar asta e realitatea”, mai spus Dan Petrescu la sport.ro.

Bogdan Mara, dezamăgit după Lazio – CFR Cluj 1-0

Bogdan Mara, dezamăgit după Lazio – CFR Cluj 1-0. Directorul sportiv al campioanei României avea alte așteptări de la meciul tur din play-off-ul Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a avut o prestație modestă pe „Olimpico” și nu a reușit să pună în pericol poarta celor de la Lazio. Ardelenii au evoluat aproape tot meciul în superioritate numerică, dar n-au profitat.

„Speram la mai mult după începutul bun de joc. După acel cartonaș roșu, chiar speram că se poate. Marea greșeală s-a întâmplat în minutul 49. Dacă era 0-0 la pauză, sunt convins că altfel se intra în a doua repriză. A fost o lipsă de concentrare la golul lui Lazio. A fost prea rapidă faza, nu am înțeles nimic. Acolo s-a jucat meciul. Cu 0-0 daca am fi intrat la pauză, sunt convins că le era și lor mult mai greu.

A fost vorba de factorul psihologic. Nu am mai putut reveni la un nivel bun după acea fază. Meciul a fost echilibrat, dar Lazio e o echipă matură, cu jucători cu experiență. A știut să gestioneze, să controleze meciul. Pe faza ofensivă nu am fost deloc inspirați ca să le putem pune mai multe probleme.

Trebuie să luăm lucrurile așa cum sunt. N-a fost un meci extraordinar pentru niciun jucător. Krasniqi a făcut acea fază bună când a scos și cartonașul roșu, dar în rest nu a făcut nici el un meci bun. Trecem printr-o perioadă mai dificilă, dar avem o echipă matură și Dan Petrescu știe să-i capaciteze. Este îngrijorător însă că nu înscriem”, a declarat Bogdan Mara pentru digisport.ro.

Lazio – CFR Cluj 1-0. Echipa lui Dan Petrescu, prestaţie slabă la Roma

Lazio – CFR Cluj 1-0! Italienii au reușit să se impună pe „Olimpico” în manșa tur a play-off-ului UEFA Conference League. Gazdele au evoluat încă din minutul 15 cu un om în minus, însă campioana României nu a reușit să facă mai mult.

Meciul a început foarte bine pentru elevii lui Dan Petrescu. Patric, fundașul central al lui Lazio, a fost eliminat după doar un sfert de oră. Ermal Krasniqi s-a distrat cu apărătorii adverși și a fost oprit printr-un fault urât în timp ce scăpa singur cu goalkeeper-ul lazial.

Ardelenii nu au profitat însă de superioritatea numerică. Ba mai mult, chiar înainte de pauză, Ciro Immobile a dat lovitura, după o pasă primită de la Felipe Anderson. Apărarea lui Dan Petrescu a fost destabilizată chiar la o fază fixă, marea sa obsesie.

Reclamă

CFR a alergat după egalare, dar fără succes. Campioana României a avut puține ocazii de gol, iar formația lui Sarri a știut să gestioneze avantajul. Astfel, Lazio va veni la Cluj din postura de favorită clară la calificare. Meciul retur va avea loc joia viitoare, 23 februarie, de la 19:45.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și