Închide meniul

Ce primă vor încasa jucătorii lui CFR Cluj din partea lui Neluțu Varga! Dan Petrescu a anunțat că va refuza banii

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 noiembrie 2022, 23:47

Ce primă vor încasa jucătorii lui CFR Cluj din partea lui Neluțu Varga! Dan Petrescu a anunțat că va refuza banii

Lovitură teribilă pentru CFR Cluj, echipa patronată de Neluţu Varga

Neluţu Varga, în timpul unui meci / Hepta

S-a aflat ce primă vor încasa jucătorii lui CFR Cluj din partea lui Neluțu Varga, după calificarea în primăvara UEFA Conference League. Campioana României a învins FC Ballkani, scor 1-0, în ultima etapă a grupelor și și-a îndeplinit obiectivul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Dan Petrescu va încasa o sumă uriașă din partea UEFA, după calificarea în play-off-ul Conference League. Ardelenii și-au asigurat 5.225.000 de euro.

Ce primă vor încasa jucătorii lui CFR Cluj din partea lui Neluțu Varga!

Neluțu Varga nu se uită la bani și le pregătește o primă răsunătoare jucătorilor.

Potrivit Prosport, patronul CFR-ului le va oferi 200.000 de euro fotbaliștilor, pe care aceștia o vor împărți în mod egal. Dan Petrescu a anunțat după meciul cu FC Ballkani că nu va accepta vreo primă, ci își va lăsa jucătorii să se bucure de bonusul respectiv.

„Data trecută, în Europa League, nu vreau să spun câţi bani, dar au fost foarte mulţi. Acum în Conference cred că sunt bani foarte mulţi. Bravo lor, la jucători, au adus bani pentru club.

Reclamă

Sper să primească şi ei o primă din partea patronului. Eu nu vreau nicio primă, dacă le dă lor eu sunt cel mai fericit. Mă bucur pentru că e o performanţă pentru fotbalul românesc”, a spus Dan Petrescu, după calificarea în primăvara UEFA Conference League.

Prima reacţie a lui Dan Petrescu, după ce CFR Cluj s-a calificat în primăvara europeană

Prima reacţie a lui Dan Petrescu, după ce CFR Cluj s-a calificat în primăvara europeană. CFR Cluj va juca în playoff-ul Conference League.

Dan Petrescu a recunoscut că a simţit o presiune uriaşă înaintea acestei partide.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un meci cu presiune numai pe noi. Ştiam cât de buni sunt cei de la Ballkani. Am reuşit să nu îi lăsăm să aibă ocazii. Jucătorii merită toţi felicitaţi, clubul merită… astăzi şi fanii care ne-au ajutat foarte mult. Mă bucur când totul se termină cu bine. Încă o dată am făcut 10 puncte în grupe, mi se pare că data trecută am făcut 12 în Europa League.

În momentele în care toată lumea striga pe aici nu ştiu ce, eu am zis să fiţi calmi. Eu sunt antrenorul potrivit la locul potrivit. Asta e clar! Am demonstrat-o încă o dată. Toţi vorbesc, eu fac. Asta e realitatea.

La penalty-uri se ştie că sunt ghinionist. Dacă ajung la orice echipă la penalty-uri eu trebuie să plec acasă, nu să mai stau la meci că sigur nu câştig. Dar nu am ce să fac, ce să-i zic lui Cipi că a ratat. Bine că am bătut, că dacă pierdeam el era cel mai afectat.

Aşa e în fotbal, greu găseşti fani oriunde, să fie tot timpul. Eu am demonstrat ce trebuia să fie demonstrat aici. Dar mă aşteptam să fiu susţinut în alte momente. Nu numai aici e aşa. După victoria asta, dacă pierd 3 meciuri la rând, posibil să fiu iar contestat. Ăsta e fotbalul„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și