Închide meniul

Ce schimbări a făcut Nicolae Dică după revenirea la FCSB! Alt căpitan, acelaşi sistem. Trei modificări în primul 11 cu Saburtalo

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iulie 2022, 19:23

Ce schimbări a făcut Nicolae Dică după revenirea la FCSB! Alt căpitan, acelaşi sistem. Trei modificări în primul 11 cu Saburtalo

Ce schimbări a făcut Nicolae Dică după revenirea la FCSB

Nicolae Dică, pe banca FCSB-ului / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • FCSB – Saburtalo, LIVE TEXT pe as.ro
  • Schimbările făcute de Nicolae Dică după revenirea la FCSB

S-a aflat ce schimbări a făcut Nicolae Dică după revenirea la FCSB. Antrenorul care l-a înlocuit pe Toni Petrea debutează în acest mandat în confruntarea cu Saburtalo, din turul 2 preliminar al Conference League. E obligat să întoarcă rezultatul din prima manşă, 1-0 pentru georgieni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică nu a schimbat sistemul folosit de Toni Petrea şi în meciul tur. A rămas la 4-2-3-1, dar a făcut modificări în formula de start. A apărut însă un nou căpitan, Florinel Coman, cel care trebuie să îl facă uitat pe Florin Tănase la FCSB.

Ce schimbări a făcut Nicolae Dică după revenirea la FCSB

Nicolae Dică a făcut trei schimbări în formula de start. A făcut o schimbare în defensivă, acolo unde a dispărut Haruţ şi şi-a făcut apariţia Radunovic, cel care a avut probleme medicale şi a ratat meciul din Georgia. Au fost titularizaţi şi Ianis Stoica şi Florinel Coman, în locul lui Şut şi Florin Tănase.

Reclamă

Aşa cum i-a transmis lui Gigi Becali, Dică l-a trecut pe Octavian Popescu în spatele noului vârf de la FCSB, Ianis Stoica.

Primul 11 ales de Nicolae Dică în FCSB – Saburtalo (4-2-3-1): Târnovanu – Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Edjouma – Cordea, Oct. Popescu, Coman – Ianis Stoica

Reclamă

Primul 11 al lui FCSB din meciul tur cu Saburtalo (4-2-3-1): Târnovanu – Haruț, Dawa, Tamm, Ov. Popescu – Șut, Edjouma – Cordea, Olaru, Oct. Popescu – Fl. Tănase

Nicolae Dică a ales să nu forţeze cu Florin Tănase, care este pe punctul de a fi transferat în China. Căpitanul roş-albaştrilor şi-ar fi dorit să fie titularizat, dar decizia conducerii a fost să nu se rişte nimic pentru ca golgheterul ultimelor două sezoane din Liga 1 să nu rişte vreo accidentare.

Chiar dacă transferul lui Florin Tănase la Shanghai Port este făcut, atacantul român va trebui să aștepte încă 10 zile pentru a fi rezolvate formalitățile legate de viza de intrare pe teritoriul Chinei.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali va fi prezent la FCSB – FC Saburtalo

Gigi Becali va fi prezent la FCSB – FC Saburtalo. Patronul lui FCSB crede în calificarea echipei sale şi va fi în tribunele Arenei Naţionale după doi ani de absenţă.

În meciul tur, FCSB a „scăpat” cu doar un gol încasat de la Saburtalo. Georgienii și-au creat mai multe ocazii la poarta lui Târnovanu, dar nu au fost inspirați la finalizare. Unica reușită a venit în minutul 41.

Gigi Becali nu a mai fost prezent la meciurile echipei sale, însă face o excepţie. Patronul FCSB vrea să fie alături de echipă la duelul din turul 2 preliminar Conference League. Confruntarea cu Saburtalo reprezintă și debutul lui Nicolae Dică, în al doilea mandat pe banca roș-albaștrilor.

E posibil să vin la stadion. Mi-a spus cineva ‘nea Gigi, vino să te vadă’. E posibil să vin, nu știu. Bine, o să vin la meci. Dacă vrea Dumnezeu, face și calificare. Eu cred în calificare”, a declarat Gigi Becali.

Nicolae Dică sună adunarea înainte de FCSB – FC Saburtalo

Nicolae Dică sună adunarea înainte de FCSB – FC Saburtalo. Echipa roş-albastră a fost învinsă în confruntarea tur, scor 0-1, şi este obligată să marcheze pentru a spera la calificare. Un singur gol a reuşit gruparea roş-albastră până acum, în trei meciuri disputate.

Nicolae Dică a pregătit un discurs pentru jucătorii FCSB, cărora le-au transmis că trebuie să dea totul pentru calificarea în următorul tur preliminar. „Dicanio” anunţă că elevii săi trebuie să renunţe la individualism şi să formeze o adevărată echipă.

Am doar două zile la dispoziție pentru a antrena echipa, dar este normal să gândim că trebuie să mergem mai departe în Europa. Avem un meci foarte greu, cu o echipă bună, dar trebuie să intrăm cu gândul că putem să ne calificăm mai departe.

Reclamă

Trebuie să fim o echipă, jucătorii trebuie să înțeleagă că am nevoie de un grup. Un jucător poate să-mi câștige 2-3 meciuri, dar pentru a câștiga campionatul și a merge în grupe trebuie să fim o echipă.

La cele două antrenamente am lucrat tactic foarte mult, și ofensiv și defensiv. Am încercat să umblu la moralul lor. Trebuie să aibă încredere în ei, fiindcă au valoare. Trebuie să-și depășească nivelul de anul trecut. Asta le cer, asta îmi doresc de la ei”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF