Închide meniul

Florin Tănase avea o ultimă dorință înaintea despărțirii de FCSB, dar Gigi Becali i-a spulberat-o! Ce i-a interzis patronul vicecampioanei

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 28 iulie 2022, 16:47

Florin Tănase avea o ultimă dorință înaintea despărțirii de FCSB, dar Gigi Becali i-a spulberat-o! Ce i-a interzis patronul vicecampioanei

Gigi Becali i-a interzis lui Florin Tănase să joace în returul cu Saburtalo

Gigi Becali, în timpul unei conferințe la Palat / Hepta

Florin Tănase avea o ultimă dorință înaintea despărțirii de FCSB, dar Gigi Becali s-a opus! Atacantul de 27 de ani va pleca de la vicecampioana României în China, la Shanghai Port, în schimbul sumei de 3 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tănase ar fi vrut să joace pentru ultima oară în tricoul FCSB-ului, în fața propriilor suporteri, în returul cu FC Saburtalo Tbilisi din preliminariile Conference League.

Florin Tănase avea o ultimă dorință înaintea despărțirii de FCSB, dar Gigi Becali s-a opus

Planul internaționalului român a fost însă spulberat de Gigi Becali. Potrivit Fanatik, finanțatorul “roș-albaștrilor” l-a anunțat pe Florin Tănase că nu îl va lăsa să joace în partida extrem de importantă de pe Arena Națională pentru a nu risca o accidentare.

În cazul apariției unor probleme medicale, transferul în China ar putea pica, iar toate părțile ar avea de suferit. În locul fostului căpitan, noul antrenor Nicolae Dică îl va folosi, cel mai probabil, pe Ianis Stoica.

Chiar dacă transferul lui Florin Tănase la Shanghai Port este făcut, atacantul român va trebui să aștepte încă 10 zile pentru a fi rezolvate formalitățile legate de viza de intrare pe teritoriul Chinei.

Reclamă

EXCLUSIV | Florin Tănase pleacă de la FCSB, iar Gigi Becali dă un nou „tun” financiar

Florin Tănase (27 ani) pleacă de la FCSB, iar Gigi Becali dă un nou „tun” financiar. „Tase” va fi plătit regeşte în China, unde va evolua în următorii doi ani şi jumătate. Antena Sport vă prezintă, în exclusivitate, detaliile contractului internaţionalului român.

Următoarea destinaţie a lui Florin Tănase este China. Potrivit surselor Antena Sport, internaţionalul român va avea acolo un salariu uriaş de 1 milion de euro pe an. Acesta va semna un contract valabil doi ani şi jumătate, plus încă unul opţional. În schimbul său, Gigi Becali va încasa suma dorită: 3 milioane de euro, clauza sa de reziliere.

Cotat la 5.5 milioane de euro, Florin Tănase a ajuns la FCSB în 2016, de la Viitorul Constanţa. Gigi Becali i-a plătit lui Gică Hagi 1.5 milioane de euro pentru transferul său.

Reclamă 4 / 0/3

În perioada petrecută în tricoul roş-albastru, Tănase a evoluat în 227 de meciuri, reuşind să înscrie 83 de goluri şi să ofere 41 de pase decisive. Un singur trofeu a câştigat Florin Tănase la FCSB: Cupa României, în sezonul 2019-2020.

Timp de două sezoane, Florin Tănase a fost golgheterul României. În ediţia 2020-2021 a reuşit 24 de goluri, iar în ediţia 2021-2022 a reuşit 20 de goluri.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și