Închide meniul

Ce spune Dumitru Dragomir, despre şansele pe care le au CFR Cluj şi FCSB în Conference League: „Vin pe turnantă. Pot să fac şi un pariu”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 octombrie 2022, 13:49

Ce spune Dumitru Dragomir, despre şansele pe care le au CFR Cluj şi FCSB în Conference League: „Vin pe turnantă. Pot să fac şi un pariu

Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Gigi Becali

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir are încredere în şansele pe care le au FCSB şi CFR Cluj în Conference League. Fostul şef de la LPF este convins că cele două formaţii se pot califica în „primăvara europeană”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va avea meci decisiv cu Anderlecht, în deplasare, iar CFR Cluj poate obţine calificarea în faza următoare, dacă va învinge pe terenul celor de la Sivasspor.

Ce spune Dumitru Dragomir despre şansele pe care le au FCSB şi CFR Cluj în Conference League

Dumitru Dragomir este de părere că atât FCSB, cât şi CFR Cluj, au şanse considerabile în meciurile pe care le vor disputa joi, în Conference League. Fostul şef de la Ligă a făcut chiar un pariu, fiind sigur că trupa lui Dan Petrescu se va întoarce cu cele trei puncte din Turcia.

„Am mare încredere în CFR și acum văd că vine pe turnantă și Steaua (n.r. – FCSB), dar s-au trezit târziu. Sunt pe drumul cel bun. Păcat că au făcut tâmpenia aia, când au zis că nu-i interesează meciurile.

Pot să fac și un pariu că Dan Petrescu nu pierde la turci. Omul sfințeste locul, e antrenor, are rezultate”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Pro Arena.

Reclamă

FCSB se va duela cu Anderlecht, joi, de la ora 19:45, în timp ce CFR Cluj va avea meci cu Sivasspor, de la 22:00. Ambele partide vor fi în format live text, pe AS.ro.

Gigi Becali a anunţat miza uriaşă de la Anderlecht – FCSB

Gigi Becali a anunţat miza uriaşă de la Anderlecht – FCSB. Latifundiarul din Pipera va face încă un transfer de top dacă echipa lui Nicolae Dică câştigă. Arnold Garita, de la FC Argeş, este jucătorul pe care vrea să îl transfere Becali.

FCSB este pe ultimul loc în grupa de Conference League înaintea meciului cu Anderlecht. Vicecampioana României are un singur punct, obținut chiar în partida tur disputată împotriva belgienilor, 0-0 pe Arena Națională. Anderlecht e pe poziția a treia, cu patru puncte.

Reclamă 4 / 0/3

„La Anderlecht vedem, credem că obţinem şi noi prima victorie. Aşa să credem. E bun aşa, poate dă Domnul luăm şi noi 500.000. Am nevoie ca să iau alt jucător la iarnă, să îl iau pe Garita. Mă gândesc ce fac să întăresc echipa asta că nu îmi place, niciodată nu am jucat atât de rău.

Să jucăm cu toţi trei (n.r. Garita, Compagno şi Omrani). Mi-a plăcut 2-3 meciuri. Eu vreau atacant care aleargă 13 kilometri”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Anderlecht a rămas fără antrenor chiar înainte de meciul cu FCSB

Anderlecht a rămas fără antrenor cu patru zile înaintea meciului cu FCSB, din UEFA Conference League. Felice Mazzu a fost dat afară. Conducătorii clubului au luat decizia imediat după derby-ul cu Standard Liege, care oprit în minutul 63. Ultraşii oaspeţilor au aruncat cu torţe, iar Denis Drăguş i-a aplaudat ironic.

Anderlecht deschisese scorul în minutul 3, dar Standard a întors rezultatul şi conducea cu 3-1 în momentul în care s-a declanşat scandalul. Fosta campioană a Belgiei trece printr-un moment teribil. Avea trei înfrângeri la rând până la startul derby-ului din Belgia.

„RSC Anderlecht încheie cu efect imediat colaborarea cu Felice Mazzu. La baza acestei decizii se află rezultatele care sunt mult sub așteptări, după 14 meciuri.

Până la numirea unui nou antrenor principal, antrenorul de la echipa a doua, Robin Veldman, va prelua temporar funcția de antrenor principal al primei echipe„, se anunţă într-un comunicat pe site-ul clubului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și