Închide meniul

Gigi Becali a anunţat miza uriaşă de la Anderlecht – FCSB! Va face încă un transfer de top dacă echipa lui Nicolae Dică câştigă

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 octombrie 2022, 14:13

Gigi Becali a anunţat miza uriaşă de la Anderlecht – FCSB! Va face încă un transfer de top dacă echipa lui Nicolae Dică câştigă

Gigi Becali a anunţat că trei jucători sunt OUT de la FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a anunţat miza uriaşă de la Anderlecht – FCSB. Latifundiarul din Pipera va face încă un transfer de top dacă echipa lui Nicolae Dică câştigă. Arnold Garita, de la FC Argeş, este jucătorul pe care vrea să îl transfere Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este pe ultimul loc în grupa de Conference League înaintea meciului cu Anderlecht. Vicecampioana României are un singur punct, obținut chiar în partida tur disputată împotriva belgienilor, 0-0 pe Arena Națională. Anderlecht e pe poziția a treia, cu patru puncte.

  • Anderlecht – FCSB se va juca joi, de la ora 19:45, în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Gigi Becali a anunţat miza uriaşă de la Anderlecht – FCSB

„La Anderlecht vedem, credem că obţinem şi noi prima victorie. Aşa să credem. E bun aşa, poate dă Domnul luăm şi noi 500.000. Am nevoie ca să iau alt jucător la iarnă, să îl iau pe Garita. Mă gândesc ce fac să întăresc echipa asta că nu îmi place, niciodată nu am jucat atât de rău.

Să jucăm cu toţi trei (n.r. Garita, Compagno şi Omrani). Mi-a plăcut 2-3 meciuri. Eu vreau atacant care aleargă 13 kilometri”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Harlem Gnohere, suporter de lux la Anderlecht – FCSB

Fostul atacant al celor de la FCSB, Harlem Gnohere, și-a anunțat prezența la meciul fostei sale echipe împotriva lui Anderlecht, joi, în etapa a patra din grupele Conference League.

Reclamă

Harlem Gnohere o va susține îndeaproape pe FCSB împotriva lui Anderlecht. „Bizonul” va fi suporterul de lux al roș-albaștrilor în deplasarea din Belgia.

„Ne vedem joi, FCSB!„, a scris Gnohere pe Instagram, alături de o poză cu el în tricoul roș-albaștrilor.

Anderlecht a rămas fără antrenor chiar înainte de meciul cu FCSB

Anderlecht a rămas fără antrenor cu patru zile înaintea meciului cu FCSB, din UEFA Conference League. Felice Mazzu a fost dat afară. Conducătorii clubului au luat decizia imediat după derby-ul cu Standard Liege, care oprit în minutul 63. Ultraşii oaspeţilor au aruncat cu torţe, iar Denis Drăguş i-a aplaudat ironic.

Reclamă 4 / 0/3

Anderlecht deschisese scorul în minutul 3, dar Standard a întors rezultatul şi conducea cu 3-1 în momentul în care s-a declanşat scandalul. Fosta campioană a Belgiei trece printr-un moment teribil. Avea trei înfrângeri la rând până la startul derby-ului din Belgia.

„RSC Anderlecht încheie cu efect imediat colaborarea cu Felice Mazzu. La baza acestei decizii se află rezultatele care sunt mult sub așteptări, după 14 meciuri.

Până la numirea unui nou antrenor principal, antrenorul de la echipa a doua, Robin Veldman, va prelua temporar funcția de antrenor principal al primei echipe„, se anunţă într-un comunicat pe site-ul clubului.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și