Închide meniul

Ce urmează pentru Farul, după eliminarea din preliminariile Champions League. Adversarii lui Gică Hagi din Conference League

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 iulie 2023, 22:39 / Actualizat: 19 iulie 2023, 0:05

Reclamă
Ce urmează pentru Farul, după eliminarea din preliminariile Champions League. Adversarii lui Gică Hagi din Conference League

Ce urmează pentru Farul, după eliminarea din preliminariile Champions League

Gică Hagi, dezamăgit la finalul unui meci / Profimediaimages

Se ştie ce urmează pentru Farul, după eliminarea din preliminariile UEFA Champions League. Campionii României au fost învinşi la Tiraspol de Sheriff, scor 0-3, şi şi-au spulberat visul de a continua în cea mai importantă competiţie europeană. Jucătorii lui Gică Hagi vor continua în Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a suferit o nouă înfrângere ruşinoasă.  Câştigătoarea titlului din Liga 1 va avea un traseu infernal şi în încercarea de a ajunge în grupele Conference League. Constănţenii au probleme din cauza coeficientului UEFA.

Ce urmează pentru Farul, după eliminarea din preliminariile UEFA Champions League

Echipa lui Gică Hagi va evolua în turul doi preliminar al Conference League cu cu pierzătoarea „dublei” FC Urartu (Armenia) – HŠK Zrinjski (Bosnia). Armenii au pierdut cu 0-1 meciul tur, dar au condus cu 2-1 în deplasare şi au trimis partida decisivă în prelungiri. Zrijniski a făcut 2-2 în minutul 95, dintr-un penalty, dar Uratru a trecut din nou la conducere în minutul 108. A fost nevoie de lovituri de departajare! Zrinjski s-a impus cu 4-3 şi continuă în Champions League.  FC Urartu va fi adversara Farului din Conference!

Meciul tur din turul 2 preliminar al Conference League al Farului se va disputa pe 27 iulie. Returul va avea loc pe 3 august.

Din turul 3 preliminar al Conference League îşi fac apariţia echipe puternice ale continentului. AZ Alkmaar, Dinamo Kiev, Partizan Belgrad, Rapid Viena sau Hajduk Split pot ajunge la Ovidiu, în cazul în care Farul trece cu bine de „dubla” cu armenii.

Reclamă

România, fără echipă în grupele Champions League din sezonul 2013-2014

Sezonul trecut, CFR Cluj a fost învinsă în turul 2 preliminar al Ligii de armenii de la Pyunik. După 0-0 la Erevan, jucătorii antrenaţi atunci de Dan Petrescu au pierdut la lovituri de departajare în Gruia. A fost o eliminare ruşinoasă!

În sezonul 2021 – 2022, CFR Cluj s-a oprit în turul 3 preliminar. A cedat în dublă manşă în faţa celor de la Young Boys. Cu un an înainte, „feroviarii” au cedat cu Dinamo Zagreb, la lovituri de departajare, în turul 2 preliminar.

Gică Hagi a fost ultima dată în preliminariile Champions League în 2017. Viitorul pierdea cu ciprioţii de la APOEL. „Regele” a câştigat cu 1-0 la Ovidiu, dar a fost 0-4 la Nicosia. România a avut ultima dată echipă calificată în grupele competiţiei stelelor în sezonul 2013-2014. FCSB termina atunci pe ultimul loc grupa din care au mai făcut parte Chelsea, Schalke şi FC Basel.

Reclamă 4 / 0/3

CSKA 1948 – FCSB, 26 iulie, 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

FCSB este gata să ia startul în noul sezon european. Roş-albaştrii se vor duela cu bulgarii pe stadionul Vasil Levski, în prima manşă din turul 2 preliminar al UEFA Conference League.

FCSB joacă primul meci european din 2023 în direct la Antena 1. Echipa antrenată de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii are ca obiectiv repetarea performanţei obţinute anul trecut, când s-a calificat în grupe. În conturile clubului ar intra astfel aproximativ 3 milioane de euro!

Echipa lui Gigi Becali este mare favorită în faţa reprezentantei Bulgariei şi caută să obţină o victorie spectaculoasă încă din tur. Disputa de acasă este programată pe 3 august şi va fi găzduită de stadionul „Arcul de Triumf” din Bucureşti.

Meciul CSKA 1948 Sofia – FCSB, din turul 2 preliminar al Conference League, va putea fi urmărit miercuri, pe 26 iulie, de la ora 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Trei echipe din România vor juca în turul 2 preliminar al UEFA Conference League. Alături de FCSB mai sunt CFR Cluj şi Sepsi. Gruparea din Gruia are viaţă grea împotriva turcilor de la Adana Demirspor. Câştigătoarea Cupei şi a Supercupei României, Sepsi, se va lupta cu CSKA Sofia.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și