Închide meniul

Cei 3 jucători de la FCSB remarcaţi de Felice Mazzu, antrenorul de la Anderlecht: „Nu suntem deloc surprinşi că a condus la West Ham!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 septembrie 2022, 20:06

Cei 3 jucători de la FCSB remarcaţi de Felice Mazzu, antrenorul de la Anderlecht: „Nu suntem deloc surprinşi că a condus la West Ham!

Felice Mazzu, impresionat de 3 jucători de la FCSB

Felice Mazzu este antrenorul celor de la Anderlecht

Cei 3 jucători de la FCSB remarcaţi de Felice Mazzu, antrenorul de la Anderlecht. Tehnicianul belgienilor a fost impresionat de Andrea Compagno, Andrei Cordea şi de Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul celor de la Anderlecht a spus că nu este surprins că FCSB a condus timp de 70 de minute pe West Ham.

Cei 3 jucători de la FCSB remarcaţi de Felice Mazzu, antrenorul de la Anderlecht

Ne aşteptăm la un adversar de calitate, ştim că au transferat un atacant italian de calitate. Ştiu că FCSB în ultimul meci de campionat nu a câştigat, dar acum are nevoie de cele trei puncte, aşa cum avem şi noi nevoie. Nu suntem deloc surprinşi că FCSB a condus la West Ham acasă.

A existat şi acel penalty un pic la limită care a dat încredere echipei londoneze. FCSB este o echipă de calitate şi ne aşteptăm la asta mâine. Nu am fost impresionat de un jucător anume, ci mai degrabă de stilul de joc, mi-a plăcut Compagno. Şi căpitanul are calitate, şi Cordea. În general e o echipă cu vivacitate şi se vede acest lucru„, a spus Felice Mazzu.

Nicolae Dică a discutat cu Gigi Becali despre viitorul său la FCSB

Nicolae Dică a discutat cu Gigi Becali despre viitorul său după meciul FCSB – FC Voluntari, scor 1-1, din etapa a 10-a a Ligii 1. Chiar dacă echipa este pe locul 13 în clasament, Dică asigură că are susţinere deplină din partea patronului.

Reclamă

Dică a vorbit despre postul său la conferinţa de presă premergătoare disputei FCSB – Anderlecht, din UEFA Conference League. A dezvăluit că, în cazul în care nu califica echipa în grupe, erau şanse minime să fi mai fost păstrat.

Nu (n.r. dacă este sub presiune)! Pentru că am calificat echipa după 5 ani de zile. Dacă nu o calificam, voi nu mai eraţi aici la conferinţă, eu nu mai eram aici. Nu am nicio presiune din punctul acesta de vedere, am susţinerea patronului, am încredere în ceea ce fac la antrenament, am încredere în băieţi că vom duce echipa acolo unde îi este locul. Şi eu sunt şi pozitiv de obicei, am nişte lucuri în care cred.

Ştiu că lucrurile excepţionale li se întâmplă oamenilor care nu renunţă. Eu sunt omul care nu renunţ uşor. Am trecut prin multe momente dificile când eram jucător, am trecut şi ca antrenor… nu este nicio problemă din punctul ăsta de vedere. Nu ştiu de ce se vorbeşte la noi, după o lună şi ceva, când un antrenor face o performanţă, se vorbeşte de dat afară. M-am uitat şi prin Europa, sunt multe echipe de tradiţie care au câştigat trofee care au început prost. Liverpool ce să facă, să dea antrenorul afară că e pe locul 8 sau pe 10? De ce să nu fim şi noi ca cei din alte ţări?”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Dică a dezvăluit că a primit asigurări de la Gigi Becali, că nu va fi demis, chiar şi după remiza cu FC Voluntari.

„Nicio problemă, staţi liniştiţi. Atât timp cât am susţinerea patronului şi ştiu ceea ce fac, ceea ce lucrez… am încredere în ceea ce fac. Normal că am avut o discuţie cu patronul, după fiecare joc discutăm”, a mai spus Nicolae Dică.

Recomandări
  • Cei 3 jucători de la FCSB remarcaţi de Felice Mazzu, antrenorul de la Anderlecht
  • iFight Heroes este vineri, de la 19:00 pe AntenaPLAY, şi pe Antena 1, de la 23:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” Vezi toate știrile
Citește și