Închide meniul

Dan Petrescu are emoții și cu Inter Escaldes: „Va fi o deplasare grea! E cea mai bună echipă din ultimii ani”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 iulie 2022, 19:15

Dan Petrescu are emoții și cu Inter Escaldes: „Va fi o deplasare grea! E cea mai bună echipă din ultimii ani

Dan Petrescu, ironii la adresa FCSB

Dan Petrescu, la conferința de presă / As.ro

Dan Petrescu are emoții și cu Inter Escaldes, adversara celor de la CFR Cluj în turul 2 preliminar Conference League. „Bursucul” a lăudat echipa din Andorra. Petrescu crede că ardelenii vor avea viață grea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Important e să câștigăm. Am văzut cele două meciuri ale lor din Champions League pe care le-au jucat, am mai văzut două meciuri din campionatul lor de acasă. Nu e ușor să analizezi o echipă nouă, sunt 10 jucători spanioli, un român, și restul sunt internaționali din Andorra, cu 60-70 de meciuri.

Dan Petrescu are emoții și cu Inter Escaldes

E clar că e cea mai bună echipă din ultimii trei ani, a luat trei campionate. Orice campioană, indiferent din ce țară e, are ADN-ul ei, chiar dacă e din San Marino sau Gibraltar. Orice meci cu o campioană e foarte greu, mai ales în Europa. Dacă vedeți rezultatele, nu mai sunt diferențe mari, nu mai sunt echipe mici și echipe mari. E un meci foarte greu și trebuie să-l pregătești foarte bine.

Normal, diferența e mare. Și armenii aveau jucători de națională. Peste tot sunt jucători buni. Când jucăm cu echipe mici nu se știe niciodată. Jucătorii spanioli, indiferent de unde îi iei, știu fotbal. Au 10 jucători peste 33 de ani, cu experiența. O să vină Feher, singurul român al lor, a declarat că își joacă șansa, o șansă mai mică, dar o joacă. Toți jucătorii vor da 200%. În retur ei au speranțe mari, pentru că e la altitudine mare și toate echipele au suferit. Noi trebuie să ne gândim doar la meciul ăsta.

Niciodată în cupele europene n-au pierdut la scoruri mari. Sunt convins că se vor organiza în 4-4-2, se vor apăra și vor juca pe contraatac și faze fixe. Asta vor face. Dar nu mai e diferența care era înainte. Nu e chiar așa. Nicio echipă care a câștigat campionatul e slabă. Până în Andorra facem opt ore cu totul. Va fi o deplasare foarte grea. Trebuie să câștigam toate meciurile, ăsta e obiectivul„, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului cu Inter Escaldes.

Reclamă

Inter Escaldes nu a venit cu charterul la meciul cu CFR Cluj și nu stă în camere single

Dan Petrescu poate sta liniștit. Spre deosebire de FC Pyunik, Inter Escaldes n-a venit la Cluj cu charterul, ci cu o cursă de linie. Echipa din Andorra n-a închiriat camere single, ci și-a grupat jucătorii câte doi într-o cameră.

„Nu am venit cu charter-ul, am călătorit normal. Am mers cu autobuzul din Andorra până în Barcelona timp de trei ore, apoi am luat avionul până la Cluj. Am ajuns în această dimineață la ora 6:00. Suntem câte doi colegi în fiecare cameră”, a spus Adria Gallego, fundașul dreapta de la Inter Escaldes, conform prosport.ro.

În acest sezon, Inter Club d’Escaldes a început campania europeană în runda preliminară din Liga Campionilor. A trecut de campioana din San Marino, La Fiorita (2-1), dar a fost eliminată de campioana Islandei, Vikingur Reykjavik (1-0).

Reclamă 4 / 0/3

Cine este Inter Club D’Escaldes, adversara CFR-ului din Conference League

Întregul lot al lui Inter Club d’Escaldes este cotat la 2.63 de milioane de euro. Cel mai valoros jucător este un spaniol de 34 de ani, Pau Bosch, cotat la 200.000 de euro.

Ildefons Lima, 42 de ani, deține recordul pentru cel mai logeviv jucător de la o națională europeană. Evoluează pentru Andorra de 24 de ani.

Meciurile ar urma să aibă loc pe 21 (la Cluj) și 28 iulie (Andorra la Vella).

În turul doi preliminar al Conference League vor evolua și Sepsi, FCSB și Universitatea Craiova. România a rămas făra reprezentante în Champions League și Europa League.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și