Închide meniul

„Ne lipsesc mulți jucători!” Maurizio Sarri îl contrazice pe Dan Petrescu, înainte de CFR Cluj – Lazio

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 februarie 2023, 21:48

„Ne lipsesc mulți jucători! Maurizio Sarri îl contrazice pe Dan Petrescu, înainte de CFR Cluj – Lazio

Maurizio Sarri îl contrazice pe Dan Petrescu

Maurizio Sarri, la conferința de presă înaintea meciului cu CFR Cluj / as.ro

Maurizio Sarri îl contrazice pe Dan Petrescu înainte de returul CFR Cluj – Lazio, din play-off-ul Conference League. Deși „Bursucul” a spus că italienii nu au probleme de lot și vor folosi echipa de bază, Sarri anunță că nu se poate baza pe mai mulți titulari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarri a precizat că situația lui Lazio este dificilă din punct de vedere al lotului disponibil pentru meciul cu CFR Cluj, în ciuda insistențelor lui Dan Petrescu, care e convins că italienii vor juca cu echipa de bază.

Maurizio Sarri îl contrazice pe Dan Petrescu

“Sper că Petrescu are dreptate, dar mă îndoiesc. Milinkovic nu este apt de joc. Zaccagni are febră, iar Marcos Antonio a avut o problemă similară cu a lui Sergej, dar la el nu a fost atât de rău. Ne lipsesc mulţi jucători şi este o situaţie dificilă. Nu este un alibi, doar o problemă în plus pentru noi. Cluj va avea atitudinea unei echipe care crede în şansele sale”, a spus Maurizio Sarri, la conferința de presă dinaintea meciului, citat de news.ro. 

Lazio a făcut deplasarea în România fără Alessio Romagnoli şi Ştefan Radu, accidentaţi, şi fără Patric, suspendat. În plus, Sergej Milinkovic-Savic şi Matteo Zaccagni sunt afectaţi de un virus stomacal.

Dan Petrescu: „Zi-mi un nume de la Lazio care lipsește!”

Antrenorul ardelenilor a ținut să precizeze că echipa cu probleme reale de lot este CFR Cluj, nu Lazio. De asemenea, „Bursucul” a analizat șansele de calificare ale CFR-ului.

Reclamă

„Aş vrea să ştiu şi eu cine lipseşte de la Lazio. Zi-mi un nume, la meciul tur s-a spus că vor juca cu echipa a doua. Vor juca cu cei mai buni jucători, la noi lipsesc doi jucători, la ei doar Pedro lipșește, care nu era titular oricum. Noi suntem dezavantajaţi, băgaţi invers în România. Lazio nu are pe nimeni care nu joacă, CFR Cluj are. Veţi vedea mâine.

Cât despre calificare, 90% şanse pentru Lazio, 10% pentru CFR Cluj. Vreau să fiu realist. Nici pesimist nici optimist, asta e realitatea”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

În meciul tur, Lazio s-a impus la limită, scor 1-0, deși a evoluat aproape 80 de minute cu un om în minus. Echipa care se va califica își va asigura prezența în optimile de finală ale UEFA Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Mario Camora, înainte de CFR Cluj – Lazio, din Conference League

Ardelenii au fost criticați de mai multe voci din fotbalul românesc pentru abordarea defensivă din tur. Camora a transmis că nu este interesat de părerile din jur.

„Avem încredere. Vrem cu toţii să ne calificăm, ştim că va fi foarte greu, vom face totul să ne calificăm, avem încredere. Orice rezervă care intră la ei… e jucător de mare valoare, s-a văzut la primul meci. Ştim ce putere are Lazio. Fiecare e liber să zică ce vrea, ei stau acasă şi se uită la meci, pe noi nu ne interesează ce zic alţii.

(N.r. despre primul meci) Noi am simţit o puernică echipă, o echipă care se luptă pentru Champions League, în Serie A. Din păcate am pierdut cu 1-0, nu am fost atenţi. Ne bucurăm că avem doar 1-0, vom lupta până la ultima secundă. Fericiţi nu suntem niciodată când pierdem, dacă era 11 la 11, era un rezultat bun, dar aşa, 10 contra 11, e un rezultat greu de digerat”, a spus Mario Camora, la conferința de presă dinaintea meciului.

Recomandări
  • Maurizio Sarri îl contrazice pe Dan Petrescu
  • CFR Cluj – Lazio, joi, 19:45, LIVE TEXT pe www.as.ro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:00 LIVE VIDEOA început cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei din Formula 1™, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și