Închide meniul

CFR Cluj – Maribor, în play-off-ul Conference League! Echipa lui Dan Petrescu înfruntă campioana Sloveniei pentru calificarea în grupe

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 august 2022, 22:03

CFR Cluj – Maribor, în play-off-ul Conference League! Echipa lui Dan Petrescu înfruntă campioana Sloveniei pentru calificarea în grupe

CFR Cluj, bucurie după marcarea unui gol

CFR Cluj, bucurie după marcarea unui gol / Hepta

CFR Cluj – Maribor este duelul din play-off-ul Conference League. După ce a trecut de Şahtior Soligorsk, scor 1-0 la general, echipa lui Dan Petrescu va înfrunta campioana Sloveniei pentru calificarea în grupele competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

18 și 25 august sunt datele în care sunt programate meciurile din play-off-ul Conference League. CFR Cluj va avea o „dublă” de foc cu slovenii.

CFR Cluj – Maribor, în play-off-ul Conference League

Maribor este una dintre cele mai titrate echipe din Slovenia. Are 16 titluri și nouă cupe. În istoria sa, cea mai bună performanță europeană a fost câștigarea Cupei UEFA Intertoto, în 2006.

Viitoarea adversară a ardelenilor este obşinuită cu grupele europene. A ajuns ultima oară în grupele UEFA Champions League, în 2017. De asemenea, a mai bifat prezenţe în grupele Europa League, în 2012 şi 2014.

Slovenii și-au început sezonul european în turul 1 preliminar din UEFA Champions League. S-a întâlnit cu Șahtior Soligorsk, adversara lui CFR Cluj din Conference League, pe care a eliminat-o cu 2-0 la general. În turul doi, Maribor a fost eliminată de Sherif Tiraspol şi a „retrogradat” în preliminariile Europa League.

Reclamă

În Europa League, Maribor a pierdut „dubla” cu HJK Helsinki din turul 3 preliminar al Europa League, scor 0-3 la general.

Dan Petrescu se revoltă: „Avem cele mai multe meciuri jucate din Europa!”

Dan Petrescu s-a revoltat înainte de CFR Cluj – Şahtior Soligorsk. Antrenorul campioanei României a amintit la conferinţa de presă că echipa sa a avut cele mai multe meciuri disputate în acest sezon.

„Suntem 50%-50%. Nu sunt diferențe între noi și ei. Nici între Rusia și România. Nici între Armania și ei. Ambele echipe sunt la fel de bune. Inspirația și norocol vor aduce o calificare. La penalty-uri n-am câștigat niciun meci, poate mâine va fi primul. Eu am ratat penalty-uri, știu cum e, n-am ce să reproșez.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă mă calific, vreau să mergem la penalty-uri. Acum, dacă pierdem, am ieșit din Europa. 100% are CFR cele mai multe jocuri în acest sezon. Din Europa, nu din România. Dacă nu e așa, eu mă ridic și plec de aici. Le-am zis sa facem tot posibilul să rămânem în Europa”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinţei de presă.

Viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj, lămurit de oficialii campioanei României

Viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj a fost lămurit de oficialii campioanei României înaintea meciului retur cu Șahtior Soligorsk, din Gruia.

Cristi Balaj, președintele formației ardelene, a asigurat că “Bursucul” va continua pe banca tehnică indiferent de deznodământul din această seară.

“Nu s-a discutat un asemenea subiect în cadrul clubului. Nu avem discuții cu niciun alt antrenor. Pentru noi, Dan Petrescu e antrenorul echipei.

Nu s-a analizat un asemenea subiect și dacă ei (n.r. – Dan Petrescu și Neluțu Varga) ar fi discutat separat un asemenea subiect, precis aș fi fost informat. Acum ne concentrăm doar să ne calificăm”, a spus Cristi Balaj, pentru Digisport.

Recomandări
  • CFR Cluj – Maribor, în play-off-ul Conference League
  • Echipa lui Dan Petrescu înfruntă campioana Sloveniei pentru calificarea în grupe

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și