Închide meniul

CFR Cluj – Maribor 1-0. GOOOLLLL! Jucătorii lui Dan Petrescu s-au calificat în grupele Conference League

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 august 2022, 21:55 / Actualizat: 16 ianuarie 2024, 21:24

CFR Cluj – Maribor 1-0. GOOOLLLL! Jucătorii lui Dan Petrescu s-au calificat în grupele Conference League

Cvek a marcat un gol superb în CFR Cluj - Maribor

Gol senzaţional marcat de Cvek / Digi Sport

CFR Cluj – Maribor 1-0, în returul din play-off-ul Conference League. Jucătorii lui Dan Petrescu au obţinut calificarea în grupele Conference League şi au reuşit să dea lovitura, după remiza albă din prima manşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj va încasa 2,94 milioane de euro de la UEFA. Echipa lui Dan Petrescu şi-a asigurat deja câte 550.000 de euro pentru parcursul până în play-off.

LIVE SCORE CFR Cluj – Maribor 1-0

Min 90+7: Final de meci! CFR Cluj s-a calificat în grupele Conference League! Dan Petrescu şi jucătorii de la CFR Cluj au făcut hora bucuriei pe teren.

Min. 90: GOOOLLLL! Cvek a înscris din semi-foarfecă! Nebunie în Gruia

Reclamă

Min 46: S-a reluat meciul.

Min 45: Pauză! Scorul este 0-0.

Min. 1: A început meciul

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj: Scuffet – Manea, Burcă, Matias, Camora – Boateng, Jefte, Cvek – Petrila, Yeboah, Deac

Rezerve: Bălgrădean, Brucic, Păun, Roger, Malele, Mistrati, Hoban, Kolinger, Bordeianu, Braun, Muhar, Buș

Antrenor: Dan Petrescu

Maribor: Bergesen – Zinic, Karic, Uskokovic, Sikosek – Antolin, Vidakovic – Repas, Bozic, Brnic – Baturina

Rezerve: Zalokar, Pridgar, Kronaveter, Sirk, Bozickovic, Maher, Lausic, Mitrovic, Guerrico, Koderman, Vipotnik, Cuk

Antrenor: Damir Krznar

Dan Petrescu a lăudat-o la scenă deschisă pe Maribor, înaintea meciului decisiv din play-off-ul Conference League

Dan Petrescu a vorbit despre Maribor și a ajuns la concluzia că meciul din Gruia va fi echilibrat, iar calificarea se va decide în urma unei execuții individuale.

Reclamă

„Pentru mine, mereu cel mai important meci e meciul următor. E play-off, ambele echipe vor să ajungă în grupe. Presiunea e mare pe ambele echipe. Maribor e campioana Sloveniei și orice echipă campioană are mentalitate de învingători. Ei trec printr-o perioadă mai slabă, dar de când a venit noul antrenor nu au pierdut. Au făcut două egaluri după două meciuri bune și e clar că noul antrenor a adus o organizare mai bună, un joc mai bun pe apărare și pe faze fixe.

Par mult mai pragmatici, mai bine organizați și e clar că și pentru ei e foarte important acest meci. Au 15 jucători care au jucat sau joacă pe la echipe naționale, U21, U19, echipa mare, și ale Sloveniei, și ale Croației. Fotbalul din Slovenia e foarte avansat, știm și noi ce jucători sunt în Europa din Slovenia. Va fi un meci care pe care. Cum ați văzut și ieri în Champions League cu Steaua Roșie și Qarabag, două greșeli mari au făcut să fie eliminați. Cine va greși, va ieși din competiție.

Sper să fim concentrați pentru că cei de la Maribor, chiar dacă au jucat duminică, au echipă foarte tânără. În afară de Kronaveter, care e căpitanul echipei, au jucători de 22, 23, 24 de ani. Ei ar putea juca mereu 3 meciuri pe săptămână. Într-un fel i-a ajutat pe ei meciul ăsta, pentru că au lucrat puțin și la omogenitate. Au un ’11’ de bază foarte bun și veți vedea un meci foarte echilibrat și cred că se va decide cu o execuție”, a declarat Petrescu.

Dan Petrescu nu e mulțumit nici după ce LPF a amânat meciul lui CFR Cluj din Liga 1

Dan Petrescu nu e mulțumit nici după ce LPF a amânat meciul lui CFR Cluj din Liga 1, contra lui FC Hermannstadt, programat inițial duminica trecută. Șefii de la Ligă au luat această hotărâre după solicitările făcute de echipele românești care evoluează în play-off-ul UEFA Conference League.

Chiar dacă LPF i-a dat dreptate și a reprogramat meciurile din weekend, Dan Petrescu tot nu a fost pe deplin mulțumit înaintea partidei decisive cu Maribor.

La conferința premergătoare meciului retur din play-off-ul Conference League, „Bursucul” a recunoscut că nu este sigur dacă pauza prelungită din ultimele zile îi va ajuta pe elevii săi la meciul cu Maribor.

„Ne-am odihnit. Asta nu știu dacă e bine. Vedem, cu această pauză a trebuit să le dau câteva zile libere. N-am avut o zi liberă de când am început campionatul. După care, ieri și azi am încercat să-i aduc înapoi concentrați. După zilele libere, jucătorii se relaxează prea mult.

Aș vrea să răspund la întrebarea asta (n.r – dacă este bine că meciul din Liga 1 a fost amânat), mâine, după meci. Bine?”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și