Închide meniul

CFR Cluj – Neman Grodno 0-0. Ocazii în lanţ ratate de echipa lui Dan Petrescu! Penalty refuzat clujenilor

Publicat: 25 iulie 2024, 22:25

Reclamă
CFR Cluj – Neman Grodno 0-0. Ocazii în lanţ ratate de echipa lui Dan Petrescu! Penalty refuzat clujenilor

CFR Cluj – Neman Grodno

Dan Petrescu, la finalul unui meci / Profimediaimages

Meciul CFR Cluj – Neman Grodno 0-0, din prima manșă a turului 2 preliminar din Conference League, a fost în format LIVE TEXT, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicecampioana României a primit, în Gruia, vizita ocupantei locului 3 din campionatul Belarusului. Dan Petrescu are ca obiectiv calificarea în grupele competiției. Returul va avea loc săptămâna viitoare, în Ungaria.

CFR Cluj – Neman Grodno 0-0

Final! CFR Cluj – Neman Grodno 0-0! Clujenii au ratat mai multe ocazii şi au încheiat la egalitate cu formaţia din Belarus.

Min. 71: Ocazie CFR! Kroenica a pătruns în interiorul careului, însă a fost oprit de portar prin fault. Arbitrul a arătat ofsaid, însă reluările au demonstrat că jucătorul clujenilor a fost în poziţie regulamentară.

Min. 46: A început repriza secundă.

Reclamă
Reclamă 4

Pauză! CFR Cluj este la egalitate cu Neman Grodno, după prima repriză.

Min. 45+1: Ocazie CFR Cluj! Tachtsidis i-a centrat perfect în careu lui Daniel Bîrligea, însă atacantul nu a ajuns la balon.

Min. 21: Ocazie CFR Cluj! Kamara i-a centrat în careu lui Tachtsidis, însă mijlocaşul a reluat pe lângă poartă, din voleu.

Reclamă

Min. 1: A început partida.

Echipele de start: 

CFR Cluj: Sava – Mogoş, Boben, Ilie, Camora – Keita – Muhar, Tachtsidis – Deac, Bîrligea, Kamara

Neman Grodno: Belov – Vasilyev, Sadovnichiy, Parkhomenko, Pantya – Yakimov, Kozvlov – Karpovich, Zubovich, Alykulov – Gweth

A fost spectacol în primele două meciuri oficiale ale lui CFR Cluj din noul sezon. Ardelenii au învins-o cu 3-2 pe Dinamo și au remizat cu Rapid, scor 2-2.

Neman Grodno a adunat 33 de puncte după primele 15 etape din competiția internă.

Dan Petrescu îşi avertizează jucătorii înaintea dublei CFR Cluj – Neman Grodno

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că Neman Grodno, adversara din turul doi preliminar al Conference League, nu are nimic de pierdut şi a subliniat că dacă jucătorii săi nu vor da 100% pe teren meciul va fi foarte greu.

Neman Grodno este o echipă în plin campionat, a jucat 15 meciuri. Joacă un 4-4-2, sunt agresivi, au acelaşi antrenor de opt ani. Ca antrenor să stai opt ani înseamnă că ai valoare. Ei au şansa a doua, nu au nimic de pierdut şi dacă noi nu dăm 100% ne va fi foarte greu. Numai aşa avem o şansă să ne calificăm mai departe. Grodno a jucat cu Steaua, a fost 1-1 şi 0-0. Dar atunci era regula golului din deplasare şi s-a calificat Steaua. Deci va fi la fel, un meci foarte greu. Eu sunt conştient de dificultatea acestui meci, sper să reuşesc să transmit asta şi jucătorilor”, a spus el, potrivit agerpres.ro.

Petrescu a menţionat că mai aşteaptă 3-4 jucători în următoarele zile: „Nu e uşor să joci din 3 în 3 zile. Eu sunt obişnuit, de aia eu am cerut mereu jucători mulţi, doi pe fiecare post, ca să fac schimbări fără probleme. Dar campania de transferuri a început cam târziu. E posibil să mai vină 2-3-4 jucători în zilele următoare. De Louis Munteanu ştiu ce ştie toată lumea. Adică e aproape de a ajunge la CFR, dar încă nu a ajuns”.

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02 26 iul.

VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!

0:01 26 iul.

Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!”

23:34

EXCLUSIV„Maccabi nu e Manchester City!” Jugurtha Hamroun, convins că FCSB nu va avea emoţii în returul din Ungaria: „Toţi banii pe ei!”

23:06

Florin Maxim, discurs tare după ce Corvinul a obţinut un nou rezultat istoric în Europa: „Doar la noi se pun întrebările astea!”

23:00

Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024

23:00

VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars

1 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 2 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 3 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 4 Mutarea de zeci de milioane de euro care i-a fost propusă lui Gigi Becali: „Se duce în grupele Ligii Campionilor” 5 „M-a sunat cineva de la City pentru un jucător din România” Adrian Ilie, dezvăluiri fabuloase: „Am crezut că fac glume” 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și