Închide meniul

Dan Petrescu îşi avertizează jucătorii înaintea dublei CFR Cluj – Neman Grodno: „Sper să reuşesc să le transmit asta”

Alex Masgras Publicat: 24 iulie 2024, 23:50

Reclamă
Dan Petrescu îşi avertizează jucătorii înaintea dublei CFR Cluj – Neman Grodno: „Sper să reuşesc să le transmit asta

Dan Petrescu îşi avertizează jucătorii înaintea dublei CFR Cluj - Neman Grodno: "Sper să reuşesc să le transmit asta"

Dan Petrescu, în timpul unei conferinţe de presă / Youtube CFR Cluj

Dan Petrescu îşi avertizează jucătorii înaintea dublei CFR Cluj – Neman Grodno. Vicecampioana României îşi începe parcursul în cupele europene pe teren propriu, în faţa bieloruşilor de la Grodno.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă va trece de Neman Grodno, CFR Cluj va juca în turul 3 preliminar Conference League cu echipa care va pierde dubla Braga – Maccabi Petah Tikva, din turul 2 preliminar Europa League.

Dan Petrescu îşi avertizează jucătorii înaintea dublei CFR Cluj – Neman Grodno: „Sper să reuşesc să le transmit asta”

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă, că Neman Grodno, adversara din turul doi preliminar al Conference League, nu are nimic de pierdut şi a subliniat că dacă jucătorii săi nu vor da 100% pe teren meciul va fi foarte greu.

„Neman Grodno este o echipă în plin campionat, a jucat 15 meciuri. Joacă un 4-4-2, sunt agresivi, au acelaşi antrenor de opt ani. Ca antrenor să stai opt ani înseamnă că ai valoare. Ei au şansa a doua, nu au nimic de pierdut şi dacă noi nu dăm 100% ne va fi foarte greu. Numai aşa avem o şansă să ne calificăm mai departe. Grodno a jucat cu Steaua, a fost 1-1 şi 0-0. Dar atunci era regula golului din deplasare şi s-a calificat Steaua. Deci va fi la fel, un meci foarte greu. Eu sunt conştient de dificultatea acestui meci, sper să reuşesc să transmit asta şi jucătorilor”, a spus el, potrivit agerpres.ro.

Petrescu a menţionat că mai aşteaptă 3-4 jucători în următoarele zile: „Nu e uşor să joci din 3 în 3 zile. Eu sunt obişnuit, de aia eu am cerut mereu jucători mulţi, doi pe fiecare post, ca să fac schimbări fără probleme. Dar campania de transferuri a început cam târziu. E posibil să mai vină 2-3-4 jucători în zilele următoare. De Louis Munteanu ştiu ce ştie toată lumea. Adică e aproape de a ajunge la CFR, dar încă nu a ajuns”.

Reclamă
Reclamă 4

Andrei Artean: „Cu siguranţă nu suntem la capacitate de 100%

Mijlocaşul Andrei Artean a declarat la rândul său că îşi doreşte să câştige joi seara, chiar dacă Neman Grodno este o echipă mai omogenă în acest moment.

„Aşteptăm acest meci cu multă dorinţă, multă încredere, pentru că este foarte important pentru noi toţi. Cu siguranţă nu suntem la capacitate de 100%, pentru că sunt mulţi jucători noi la echipă, aşa cum sunt şi eu. Iar ca să construieşti o echipă durează, nu e aşa de uşor. Deci nu suntem 100%, dar sperăm ca mâine să facem un meci bun. Întâlnim o echipă bună şi mai omogenă decât noi. Cred că au şi un ritm mai bun, pentru că au jucat deja 15 meciuri în campionat. Dar sperăm ca noi să câştigăm”, a precizat el.

Echipa de fotbal CFR Cluj întâlneşte formaţia belarusă Neman Grodno, joi, de la ora 20:30, Stadion ”Dr. Constantin Rădulescu” – Cluj-Napoca, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Conference League.

Reclamă

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:53

Mobilizare generală la FCSB, înaintea returului cu Maccabi (31 iulie, ora 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Am arătat forţă!”

23:14

Maribor – Universitatea Craiova LIVE VIDEO, exclusiv în AntenaPLAY (21:15). Echipa lui Costel Gâlcă începe aventura europeană

23:06

FRF a fost amendată pentru comportamentul rasist şi discriminatoriu al fanilor la EURO 2024. Fără fani la meciul din Kosovo

22:33

PAOK Salonic, victorie în turul 2 preliminar Champions League! Echipa lui Răzvan Lucescu, succes la limită cu Borac Banja Luka

22:25

Lovitura dată de FCSB înaintea returului cu Maccabi (31 iulie, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Am ajuns la un numitor comun!”

22:08

Costel Gâlcă, mesaj de luptă înainte de Maribor – Universitatea Craiova (AntenaPLAY, 21:15): „Trebuie să fim lei cu adevărat”

1 FotoKira Hagi, mesaj emoţionant la 10 zile de la nunta lui Ianis Hagi: „Puterea unui ‘pentru totdeauna’ rostit în şoaptă!” 2 FotoDenis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor 3 Ordinele de echipă. De ce să ajungi la ele? Analiza lui Adrian Georgescu 4 Maribor – Universitatea Craiova e exclusiv în AntenaPLAY, joi, de la 21:15, în turul 2 preliminar al Conference League 2024-2025 5 David Popovici e favoritul specialiştilor la medalia de aur olimpică la 200 m liber! Cum arată cotele la 100 m liber 6 Cine este noua perlă a lui Gigi Becali de la FCSB: „Vreau să iau 30 de milioane de euro pe el”. Ce îi lipsește acum
Citește și