Închide meniul

CFR Cluj se teme de Slavia Praga. Ce a declarat Cristi Balaj, înaintea duelului din Conference League: „N-am văzut aşa ceva în România”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 octombrie 2022, 18:11

CFR Cluj se teme de Slavia Praga. Ce a declarat Cristi Balaj, înaintea duelului din Conference League: „N-am văzut aşa ceva în România

Cristi Balaj, CFR Cluj

Cristi Balaj | Profimedia

CFR Cluj se teme de Slavia Praga, după cum reiese din afirmaţiile lui Cristi Balaj. Preşedintele campioanei României susţine că cehii vor reprezenta un adversar extrem de dificil pentru trupa lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj va avea un duel „de foc” cu Slavia Praga, în etapa a treia a grupelor Conference League. Trupa lui Dan Petrescu se află pe ultimul loc, cu doar un punct, obţinut în urma remizei cu Ballkani. Meciul dintre Slavia Praga şi CFR Cluj va fi joi, în format live text, pe AS.ro, de la ora 22:00.

CFR Cluj se teme de Slavia Praga. Ce a declarat Cristi Balaj

Cristi Balaj este de părere că Slavia Praga este cel mai puternic adversar din grupa de Conference League a celor de la CFR Cluj. Fostul arbitru consideră că punctul forte al cehilor este ofensiva, însă cu toate acestea, trupa lui Dan Petrescu ţinteşte victoria.

Slavia e cea mai bună echipă din grupă. O echipă ofensivă, am remarcat spiritul și atitudinea lor, în meciurile pe care le-am urmărit. Atacau cu zece jucători. În România n-am văzut așa ceva.

Vrem să jucăm la victorie, dar depinde de jucători. De spirit, de atitudine. Întâlnim cea mai ofensivă echipă din grupă. Nu mergem cu echipa a doua, n-am lăsat jucători importanți acasă. Avem experiența anilor precedenți, acest lucru ne-a ajutat.

Reclamă

Este un joc care n-a fost plăcut de privit, cu Petrolul. Dan Petrescu e mulțumit pentru că am câștigat. Avem nevoie de jucători care să fie mai incisivi”, a declarat Cristi Balaj, conform digisport.ro.

Jindrich Trpisovsky, antrenorul Slaviei Praga, cuvinte uriaşe pentru Nicolae Stanciu

Jindrich Trpisovsky, antrenorul Slaviei Praga, cuvinte uriaşe pentru Nicolae Stanciu! Antrenorul susţine că internaţionalul nostru este cel mai bun jucător pe care l-a antrenat în carieră. Tehnicianul cehilor a vorbit înaintea duelului cu CFR Cluj, din etapa a 3-a a grupelor UEFA Conference League.

Antrenorul Slaviei a remarcat şi trei jucători de la campioana României, Ciprian Deac, Mario Camora şi Emmanuel Yeboah.

Reclamă 4 / 0/3

„Stanciu e cel mai bun jucător pe care l-am antrenat. Regret în fiecare zi că a plecat. Cei mai periculoşi jucători de la CFR Cluj sunt Camora, Deac şi Yeboah”, a spus Jindrich Trpisovsky, într-o conferinţă de presă, despre dublul campion al Cehiei.

Înainte de meciul cu Slavia Praga, CFR Cluj a mai anunţat un transfer! Muanza Japhet Emmanuel este al 13-lea jucător transferat de CFR Cluj în acest sezon, şi se va alătura lotului lui Dan Petrescu. Jucătorul evoluează pe postul de fundaş central, post lăsat liber după accidentarea lui Andrei Burcă.

CFR Cluj a avut o campanie de transferuri remarcabilă în vară, iar aceasta continuă şi după încheierea perioadei de mercato. Fundaşul belgian, cea mai nouă achiziţie a clujenilor, a fost prezentat cu o zi înaintea duelului de foc cu Slavia Praga, din Conference League.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și