Închide meniul

CFR Cluj – Sivasspor 0-1. Dezastrul continuă! Echipa lui Dan Petrescu s-a făcut din nou de râs în Conference League și rămâne fără victorie în grupa G

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 septembrie 2022, 21:40 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 14:06

CFR Cluj – Sivasspor 0-1. Dezastrul continuă! Echipa lui Dan Petrescu s-a făcut din nou de râs în Conference League și rămâne fără victorie în grupa G

CFR Cluj - FC Botoșani 0-1

Jucătorii lui CFR Cluj, în timpul unui meci / Profimedia

CFR Cluj – Sivasspor, meci din etapa a doua a grupelor Conference League, s-a încheiat cu victoria turcilor, scor 0-1. Gradel a marcat golul de trei puncte, în minutul 28, din penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 1-1 cu FC Balkani, Dan Petrescu spera să dea lovitura în Gruia şi să aducă 500.000 de euro în conturile clubului. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar campioana României rămâne pe locul 3 în Grupa G, cu un singur punct.

CFR Cluj – Sivasspor 0-1

Min. 90+8: Fluier final în Gruia! CFR Cluj a pierdut meciul cu Sivasspor, scor 0-1.

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45: Pauză în Gruia!

Reclamă

Min. 28: GOL Sivasspor. Gradel a deschis scorul din lovitură de la 11 metri.

Min. 27: Penalty pentru Sivasspor! Turcii au obținut lovitură de la 11 metri după ce Ciprian Deac a faultat în careu.

Min. 25: Ocazie uriașă CFR Cluj! Ardelenii au lovit bara!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul!

CFR CLUJ: Scuffet –  Cr. Manea, Yuri, Burcă, Camora – Deac, Boateng, Muhar – Yeboah, Janga, Petrila
REZERVE: Bălgrădean, Brucic, Billong, Păun, Roger, Malele, Mistrati, Kolinger, Bordeianu, Cvek, Braun, Buș
ABSENT: Debeljuh (accidentat)
ANTRENOR: Dan Petrescu

SIVASSPOR: Vural – Paluli, Goutas, Appindangoye, Ciftci – Ulvestad, Charisis – Musa, Sabia, Gradel – Angielski
REZERVE: Yildirim, Kuckar, Nije, Osmanpașa, Albayrak
ABSENT: Keita (suspendat)
ANTRENOR: Rıza Çalımbay

Turcii de la Hurryiet anunţă că Sivasspor are mari probleme de lot înaintea meciului cu campioana ultimilor cinci ani din Liga 1. Antrenorul oaspeţilor nu se va putea baza pe Lake James (atacant), Kader Keita (mijlocaș), Hakan Arslan (mijlocaș), Ziya Erdal (fundaș central), Robin Yalcin (mijlocaș), Erdogan Yeșilyurt (atacant) și Mustapha Yatabare (atacant).

Dan Petrescu se teme însă de valoarea lotului lui Sivasspor şi a lansat un avertisment la conferinţa de presă. Se aşteaptă la un meci teribil, împotriva unei echipe de staruri.

„Eu ştiu ce valoare au. Dacă ne uităm la ce jucători au în atac…Au nişte CV-uri care nu au ajuns niciodată prin campionatul din România. Au 11 jucători de echipă naţională şi cu salarii de 800 de mii de euro. Şi aşa mi se spune că mă plâng, că vorbesc. Am venit să răspund la întrebări„, a spus Dan Petrescu, cu o zi înaintea meciului.

CFR Cluj nu se va putea baza, la meciul din Conference League, pe golgheterul Gabriel Debeljuh. Atacantul croat este accidentat şi mai are nevoie de timp pentru a se recupera.

Reclamă

Dan Petrescu, reacţie uluitoare după ce fanii lui CFR Cluj i-au cerut demisia

Dan Petrescu a avut o reacţie uluitoare după ce fanii lui CFR Cluj i-au cerut demisia în urma succesului cu Universitatea Craiova, scor 2-0. „Bursucul” nu este afectat de criticile suporterilor, care vor ca tehnicianul să plece din Gruia.

CFR Cluj a urcat pe locul 5 în Liga 1, dar fanii sunt nemulţumiţi de startul slab de sezon. Ardelenii s-au calificat cu emoţii în grupele UEFA Conference League, iar în Liga 1 au 3 eşecuri în 8 partide.

”Eu am auzit numai CFR Cluj, CFR Cluj. Iar dacă cineva a strigat demisia nu cred că mi-au cerut-o mie pentru că nu avea de ce. Eu chiar nu cred că au strigat către mine.

Daca vrea cineva să strige, să o facă. N-am mai salutat galeria pentru că m-am grăbit, eram plouat”, a declarat Dan Petrescu.

Recomandări
  • CFR Cluj – Sivasspor 0-1
  • iFight Heroes este vineri, de la 19:00 pe AntenaPLAY, şi pe Antena 1, de la 23:45

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și