Închide meniul

Dan Petrescu, un nou discurs fabulos înainte de CFR Cluj – Sivasspor: „Au 11 jucători de echipă naţională! Salarii de 800 de mii de euro!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 septembrie 2022, 17:58

Dan Petrescu, un nou discurs fabulos înainte de CFR Cluj – Sivasspor: „Au 11 jucători de echipă naţională! Salarii de 800 de mii de euro!

Basarab Panduru, genial despre Dan Petrescu

Profimedia

  • Dan Petrescu, un nou discurs fabulos înainte de CFR Cluj – Sivasspor
  • iFight Heroes este vineri, de la 19:00 pe AntenaPLAY, şi pe Antena 1, de la 23:45

Dan Petrescu, un nou discurs fabulos înainte de CFR Cluj – Sivasspor. Antrenorul campioanei României i-a ridicat în slăvi pe turcii care îi vor fi adversari în Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu nu se dezminte nici înaintea partidei din etapa a 2-a din Conference League. Petrescu spune că cei de la Sivasspor au o echipă extrem de puternică, din care fac parte jucători de echipă naţională.

Dan Petrescu, un nou discurs fabulos înainte de CFR Cluj – Sivasspor

Eu ştiu ce valoare au. Dacă ne uităm la ce jucători au în atac…Au nişte CV-uri care nu au ajuns niciodată prin campionatul din România. Au 11 jucători de echipă naţională şi cu salarii de 800 de mii de euro. Şi aşa mi se spune că mă plâng, că vorbesc. Am venit să răspund la întrebări„, a spus Dan Petrescu în conferinţa de presă.

Reclamă

Dan Petrescu, reacţie uluitoare după ce fanii lui CFR Cluj i-au cerut demisia

Dan Petrescu a avut o reacţie uluitoare după ce fanii lui CFR Cluj i-au cerut demisia în urma succesului cu Universitatea Craiova, scor 2-0. „Bursucul” nu este afectat de criticile suporterilor, care vor ca tehnicianul să plece din Gruia.

CFR Cluj a urcat pe locul 5 în Liga 1, dar fanii sunt nemulţumiţi de startul slab de sezon. Ardelenii s-au calificat cu emoţii în grupele UEFA Conference League, iar în Liga 1 au 3 eşecuri în 8 partide.

Reclamă

”Eu am auzit numai CFR Cluj, CFR Cluj. Iar dacă cineva a strigat demisia nu cred că mi-au cerut-o mie pentru că nu avea de ce. Eu chiar nu cred că au strigat către mine.

Daca vrea cineva să strige, să o facă. N-am mai salutat galeria pentru că m-am grăbit, eram plouat”, a declarat Dan Petrescu la finalul succesului din Gruia.

Dan Petrescu a surprins la finalul derby-ului CFR Cluj – Universitatea Craiova, scor 2-0, din etapa a 10-a a Ligii 1. Antrenorul campioanei a fost fără nemulţumiri la finalul confruntării din Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 17, după o execuţie de senzaţie a lui Muhar. Ardelenii şi-au dublat avantajul în minutul 27, când Valerică Găman l-a prins pe picior greşit pe propriul portar, Lazar, şi a fost autorul unui autogol. Cu această victorie, CFR Cluj este pe locul 5 în clasament, cu 15 puncte.

„Se pare că revenirea mea pe bancă a purtat noroc. Două meciuri, două victorii. Cred că Craiova este cea mai puternică echipă care a venit aici, de la începutul sezonului. Echipă solidă, dar ne-a ajutat foarte mult primul gol. A dat aşa 3 goluri şi la antrenament, la o miuţă.

Mă bucur în primul rând că nu am primit gol şi că am câştigat. N-a fost uşor. În 2 luni s-au jucat 19 meciuri, sincer aşteptam rezultate mai bune. În campionat am pierdut meciuri pe care nu trebuia să le pierdem. Suntem bine şi în campionat, la fel şi în Conference League”, a declarat Dan Petrescu după CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-0, la digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc