Închide meniul

Cine este CSKA 1948, adversara FCSB-ului din al doilea tur preliminar din Conference League

Viviana Moraru Publicat: 21 iunie 2023, 14:49

Reclamă
Cine este CSKA 1948, adversara FCSB-ului din al doilea tur preliminar din Conference League

Programul complet al Ligii 1

Hepta

Cine este CSKA 1948, adversara FCSB-ului din al doilea tur preliminar din Conference League. Roş-albaştrii vor disputa primul meci în deplasare, la Sofia, în timp ce returul îl vor disputa pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost cap de serie la tragerea la sorţi din al doilea tur preliminar din Conference League, astfel că roş-albaştrii vor întâlni un adversar mai slab cotat.

Cine este CSKA 1948, adversara FCSB-ului din al doilea tur preliminar din Conference League

CSKA 1948 Sofia a încheiat sezonul pe locul al treilea, în Bulgaria, sub campioana Ludogorets şi sub adversara locală, CSKA Sofia.

De asemenea, viitoarea adversară a FCSB-ului a jucat şi finala Cupei Bulgariei, pierdută însă în faţa celor de la Ludogorets, scor 1-3.

Este de menţionat că CSKA 1948 Sofia este un club înfiinţat în 2016, de către un grup de suporteri. Suporterii au înfiinţat un nou cub, care a progresat foarte repede şi a ajuns în prima ligă în 2020. Fanii au fost nemulţumiţi de faptul că CSKA Sofia s-a unit cu cei de la Litex Lovech, după ce aceştia au falimentat.

Reclamă

Până în 2022, clubul avea o politică aparte, şi se baza doar pe jucători de origine bulgară, fapt care a fost pe placul suporterilor. De asemenea, mare parte dintre fani sunt de fapt fani care o susţineau în trecut pe CSKA Sofia, însă nu au mai fost de acord cu oficialii clubului respectiv.

Celelate echipe româneşte, Sepsi şi CFR Cluj, prezente şi ele în turul al doilea preliminar din Conference League, se vor duela cu CSKA Sofia, respectiv Adana Demirspor.

Valoarea lotului celor de la CSKA 1948 se ridică la peste 16 milioane de euro. Printr-o comparaţie, lotul FCSB-ului valorează peste 34 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai valoros jucător din lotul celor de la CSKA 1948 este Ivaylo Chochev, un mijlocaş bulgar cotat la 2,8 milioane de euro, în timp ce Darius Olaru, cel mai valoros jucător din lotul FCSB-ului este cotat la 5,3 milioane de euro.

FCSB va merge într-un cantonament în Olanda, înaintea „dublei” cu CSKA 1948

FCSB va juca cu PAOK Salonic. Echipa lui Elias Charalambous merge în cantonament în Olanda în perioada 27 iunie – 7 iulie, în vederea pregătirii următorului sezon de Liga 1.

FCSB începe pregătirile pentru noul sezon. După ce au ratat titlul în meciul cu Farul Constanţa din penultima etapă, oamenii lui Elias Charalambous vor efectua un stagiu de pregătire în Olanda, la Apeldoorn, în perioada 27 iunie – 7 iulie.

Clubul roş-albastru a anunţat pe pagina de Facebook şi un prim meci amical din acest cantonament, care va avea loc pe 5 iulie. FCSB va juca împotriva echipei antrenate de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani Vezi toate știrile
Citește și