Închide meniul

Cine este Saburtalo Tbilisi, adversara FCSB-ului din turul 2 preliminar Conference League

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 iulie 2022, 23:58

Cine este Saburtalo Tbilisi, adversara FCSB-ului din turul 2 preliminar Conference League

Cine este Saburtalo Tbilisi, adversara FCSB-ului din turul 2 preliminar Conference League

Jucătorii lui Saburtalo Tbilisi, în timpul unui meci / Profimedia

Cine este Saburtalo Tbilisi, adversara FCSB-ului din turul 2 preliminar Conference League. Gruparea din Georgia a trecut de Partizani în primul tur preliminar, scor 1-1 (5-4 d.l.d.).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va evolua direct în turul secund de Conference League. Roş-albaştrii vor debuta în competiţia europenă pe 21 iulie, urmând ca returul să-l dispute o săptămână mai târziu, pe 28.

Cine este Saburtalo Tbilisi, adversara FCSB-ului din turul 2 preliminar Conference League

FC Saburtalo a încheiat campionatul Georgiei pe locul 5, la 12 puncte în spatele campioanei Dinamo Batumi. Formația din Tbilisi s-a revanșat în Cupă, reușind să câștige trofeul după o finală cu Samgurali, scor 1-0. Grație succesului din Cupa Georgiei, FC Saburtalo a obținut „biletele” pentru primul tur preliminar din UEFA Conference League.

Înființată în urmă cu 22 de ani, FC Saburtalo a cucerit 4 trofee: un titlu, două Cupe și o Supercupă a Georgiei.

În prezent, lotul echipei din Georgia este estimat la 4,91 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. Cel mai valoros jucător al lui FC Saburtalo este Iuri Tabatadze, cotat la 450.000 de euro.

Reclamă

Gigi Becali bagă frica în jucătorii FCSB-ului: „Să nu ne facem de râs în Europa, ca CFR Cluj!”

Gigi Becali bagă frica în jucătorii FCSB-ului înaintea debutului în preliminariile Conference League. Patronul vicecampioanei le-a transmis un mesaj clar și i-a dat ca exemplu negativ pe cei de la CFR Cluj, care au fost eliminați în turul 1 preliminar din Champions League, de FC Pyunik.

Latifundiarul din Pipera s-a referit în primul rând la jucătorii săi, de la care se așteaptă să vadă o altă atitudine decât cea a CFR-ului. Campioana României a fost eliminată rușinos încă din primul tur preliminar al Champions League, de FC Pyunik, la loviturile de departajare, scor 2-2 (3-4 d.l.d.).

„Totul pleacă de la antrenori și preparatori fizici. Puneți, bă, biciul pe ei și scoateți untul din ei. Ăsta e un mesaj în primul rând pentru ăștia ai mei. Păi tu crezi că ăștia ai mei sunt mai breji?

Reclamă 4 / 0/3

Ei s-au învățat să câștige mii de euro pe lună cu doar două ore pe zi de muncă. Păi ce este asta? Ăia în fabrică cât trag, săracii ? Stau la muncă două ore și primesc peste 10.000 de euro pe lună? Ăia muncesc, tată! Sau ăia care muncesc pe șantier câte ore muncesc și câți bani câștigă?

Vreau și eu să le transmit ăstora ai mei să aibă grijă să nu ne facem și noi de râs în Europa. Nu vreau să pățim ce a pățit CFR. Vreau să văd atitudine, dăruire și să aud că se pregătesc foarte bine la antrenamente”, a spus Gigi Becali, pentru prosport.

Gigi Becali anunţă măsuri radicale dacă FCSB va rata grupele Conference League

Gigi Becali spune că va menţine aceeaşi linie la echipă doar în cazul în care FCSB se va califica în grupele Conference League.

„Nu mai aduc jucători, nici atacant, avem 3-4 atacanți. Vă spun un lucru. E o mare nebunie ca banii tăi să-i iei și să-i dai la fotbal. Eu am intrat în nebunia asta și încerc să o scot la cap, să văd cum ies la liman. Cum să dau banii familiei mele la fotbal?

Dacă ne calificăm în grupele Conference, înseamnă că-mi reglez bugetul, nu mai bag eu bani din buzunar. O necalificare înseamnă o strângere de inimă, economie, vânzare de jucători, să renunț la cei cu salarii mari. Necalificare înseamnă economie. Înseamnă să bag 3 milioane de la mine și nu vreau să fac asta”, spus Gigi Becali la digisport.ro.

Recomandări
  • Cine este Saburtalo Tbilisi, adversara FCSB-ului din turul 2 preliminar Conference League
  • Roş-albaştrii se vor deplasa în Georgia

 

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și