Închide meniul

Cine sunt posibilele adversare ale FCSB-ului, din play-off-ul Conference League! Roş-albaştrii au evitat Fiorentina şi PAOK

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 august 2023, 15:42

Cine sunt posibilele adversare ale FCSB-ului, din play-off-ul Conference League! Roş-albaştrii au evitat Fiorentina şi PAOK

Cine sunt posibilele adversare ale FCSB-ului, din play-off-ul Conference League

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui meci/ Profimedia

S-a aflat cine sunt posibilele adversare ale FCSB-ului, în play-off-ul Conference League. Roş-albaştrii au evitat nume precum Fiorentina sau PAOK, şi se vor duela cu învingătoarea duelului Sabah-Partizan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a se califica în play-off-ul Conference League, FCSB se va duela cu Nordsjaelland. Turul confruntării cu danezii va fi joi, de la ora 21:30, în format live text, pe AS.ro.

Cine sunt posibilele adversare ale FCSB-ului, din play-off-ul Conference League

La tragerea la sorţi de astăzi de la Nyon, FCSB a avut şansă, şi a evitat nume precum Fiorentina, Brugge sau PAOK, pentru play-off-ul Conference League.

Astfel, dacă trec de Nordsjaelland, roş-albaştrii se vor duela cu Sabah sau Partizan.

Partizan va fi, cel mai probabil, adversara FCSB-ului. Sârbii au încheiat pe locul patru sezonul trecut, şi au fost calificaţi direct în turul trei preliminar din Conference League.

Reclamă

Cele două formaţii s-au mai duelat şi în 2015, în turul trei preliminar din Champions League. Atunci, cu Mirel Rădoi pe bancă, roş-albaştrii erau învinşi cu 4-2 în retur, după 1-1 în turul de la Bucureşti.

Returul a fost un meci de infarct. Roş-albaştrii au condus cu 2-1, la pauză. Ulterior, în repriza secundă, sârbii au marcat de două ori în doar nouă minute, şi au preluat conducerea. Partizan a mai înscris o dată în prelungiri, şi o învingea astfel pe FCSB cu scorul de 4-2.

Meciul a fost marcat de greşelile comise de Paul Papp, care a gafat la golurile marcate de sârbi.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, Sabah este vicecampioana din Azerbaidjan, terminând sezonul trecut peste Neftchi Baku, actuala echipă a lui Adrian Mutu. Sabah a trecut de RFS, din Lituania, scor 4-1 la general.

FCSB – Nordsjaelland nu se joacă în Ghencea! Unde s-ar putea disputa meciul

FCSB – Nordsjaelland nu se joacă în Ghencea. Vestea pentru echipa lui Elias Charalambous a venit la mai puţin de 24 de ore după derby-ul cu CFR Cluj. Deşi se discută şi în acest moment acest lucru, şansele sunt extrem de mici în ceea ce priveşte disputarea partidei în Ghencea.

Astfel, FCSB ar fi nevoită să joace turul cu danezii de la Nordsjaelland pe stadionul Arcul de Triumf, deşi Gigi Becali trăgea speranţe că partida se va juca tot în Ghencea.

Oficialii de la CSA Steaua au refuzat cererea celor de la FCSB, de a închiria arena din Ghencea. „Militarii” au anunţat că nu se mai pune problema ca stadionul să mai fie închiriat trupei lui Gigi Becali, astfel că vicecampionii vor juca pe arena Arcul de Triumf.

Motivul ar fi reprezentat de faptul că oficialii de la CSA Steaua au fost nemulţumiţi de unele postări ale jucătorilor de la FCSB, în care aceştia ar fi folosit numele de Steaua, atunci când se refereau la formaţia lui Gigi Becali.

FCSB a mai jucat două meciuri pe arena Arcul de Triumf. Primul a fost derby-ul cu Dinamo, din etapa a treia a Ligii 1. La momentul respectiv, roş-albaştrii nu au primit dreptul de a închiria arena din Ghencea, după încercări repetate. Ulterior, vicecampionii au jucat pe Arcul de Triumf şi returul cu CSKA 1948 Sofia, însă fără spectatori.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și