Închide meniul
NEWS ALERT

FCSB – Nordsjaelland nu se joacă în Ghencea! Unde s-ar putea disputa meciul

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 august 2023, 14:56

FCSB – Nordsjaelland nu se joacă în Ghencea! Unde s-ar putea disputa meciul

FCSB - Nordsjaelland nu se va juca în Ghencea

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui meci/ Profimedia

FCSB – Nordsjaelland nu se joacă în Ghencea. Vestea pentru echipa lui Elias Charalambous a venit la mai puţin de 24 de ore după derby-ul cu CFR Cluj. Deşi se discută şi în acest moment acest lucru, şansele sunt extrem de mici în ceea ce priveşte disputarea partidei în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, FCSB ar fi nevoită să joace turul cu danezii de la Nordsjaelland pe stadionul Arcul de Triumf, deşi Gigi Becali trăgea speranţe că partida se va juca tot în Ghencea.

FCSB – Nordsjaelland nu se joacă în Ghencea

Oficialii de la CSA Steaua au refuzat cererea celor de la FCSB, de a închiria arena din Ghencea. „Militarii” au anunţat că nu se mai pune problema ca stadionul să mai fie închiriat trupei lui Gigi Becali, astfel că vicecampionii vor juca pe arena Arcul de Triumf.

Motivul ar fi reprezentat de faptul că oficialii de la CSA Steaua au fost nemulţumiţi de unele postări ale jucătorilor de la FCSB, în care aceştia ar fi folosit numele de Steaua, atunci când se refereau la formaţia lui Gigi Becali.

FCSB a mai jucat două meciuri pe arena Arcul de Triumf. Primul a fost derby-ul cu Dinamo, din etapa a treia a Ligii 1. La momentul respectiv, roş-albaştrii nu au primit dreptul de a închiria arena din Ghencea, după încercări repetate. Ulterior, vicecampionii au jucat pe Arcul de Triumf şi returul cu CSKA 1948 Sofia, însă fără spectatori.

Reclamă

Gigi Becali se declara încrezător în posibilitatea ca FCSB – Nordsjaelland să se dispute în Ghencea. Patronul roş-albaştrilor îşi dorea ca echipa sa să evolueze tot pe arena pe care a jucat şi cu CFR Cluj.

„Acum să vedem. Azi ne dau răspunsul dacă putem să jucăm și cu danezii. Nu au ce să spună, nu au fost probleme. Dar atmosfera a fost frumoasă, oamenii s-au bucurat. Dacă FCSB câștigă, atunci câștigă și România, vor intra bani în țară. Lasă-ne să jucăm pe gazonul ăla frumos!”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Duelul tur cu Nordsjaelland este programat joi, de la ora 21:30, în format live text, pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Astăzi, la o zi după derby-ul cu CFR Cluj, oficialii celor de la FCSB au predat stadionul din Ghencea celor de la CSA Steaua. „Militarii” a verificat cu atenţie fiecare lucru, pentru a vedea dacă s-a produs vreo daună.

Nordsjaelland, victorie în campionat înaintea meciului cu FCSB

Nordsjaelland, victorie în campionat înaintea meciului cu FCSB. Formația daneză a început excelent campionatul intern și a obținut un nou succes, înainte de meciul din trurul 3 preliminar al UEFA Conference League.

Vicecampioana din Danemarca, Nordsjaelland, s-a impus pe teren propriu împotriva celor de la Brondby, cu scorul de 3-1. Pentru adversara „roș-albaștrilor” au marcat Ingvartsen, Nuamah și Frese, în timp ce singurul gol al adversarilor a fost înscris de Vallys.

După acest succes, cei de la Nordsjaelland au ajuns la 3 victorii din tot atâtea posibile, în noul sezon al campionatului din Danemarca. Astfel, formația pregătită de Johannes Thorup se află pe primul loc în campionatul intern, cu maximum de puncte după 3 etape.

Precedentele victorii au fost înregistrate împotriva celor de la Viborg (4-1) și împotriva lui Aarhaus (3-1). Astfel, danezii vor veni în România, pentru partida tur din „dubla” cu FCSB în formă maximă, iar misiunea „roș-albaștrilor” se anunță una extrem de dificilă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și