Închide meniul

Ciprian Deac a deschis scorul în CFR Cluj – Slavia Praga! Mijlocaşul s-a recuperat miraculos şi a fost titularizat de Dan Petrescu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 octombrie 2022, 20:24

Ciprian Deac a deschis scorul în CFR Cluj – Slavia Praga! Mijlocaşul s-a recuperat miraculos şi a fost titularizat de Dan Petrescu

Ciprian Deac, discurs genial după CFR Cluj - Universitatea Cluj 4-0

Ciprian Deac, în timpul unui meci pentru CFR Cluj/ Profimedia

Ciprian Deac a deschis scorul în CFR Cluj – Slavia Praga, după ce a fost titularizat surprinzător de Dan Petrescu. Mijlocaşul a marcat în minutul 11 din penalty, în partida din etapa a 4-a a grupelor Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Deac era incert înaintea partidei din Gruia, în faţa campioanei Cehiei. Mijlocaşul a ieşit accidentat în ultima partidă de campionat, dintre UTA şi CFR Cluj.

Ciprian Deac a deschis scorul în CFR Cluj – Slavia Praga

Ciprian Deac a transformat un penalty în minutul 12 al partidei din Gruia, cu Slavia Praga. Mijlocaşul a adus astfel în avantaj trupa lui Dan Petrescu, care a început perfect partida.

Ciprian Deac a făcut eforturi pentru a se recupera la timp, în vederea partidei cu Slavia Praga. După meciul de luni cu UTA, mijlocaşul a avut glezna extrem de inflamată, acuzând dureri chiar şi la 24 de ore distanţă după ce a părăsit terenul.

Cu toate acestea, Dan Petrescu a mizat pe serviciile veteranului de 36 de ani, şi l-a trimis în teren încă din primul minut al duelului cu Slavia Praga.

Reclamă

În partida tur, din Cehia, mijlocaşul a fost o piesă importantă în succesul extrem de important obţinut de clujeni, cu scorul de 1-0.

Dan Petrescu, anunţ de necrezut despre Ciprian Deac

Dan Petrescu a declarat că Ciprian Deac este dornic de a se antrena în vederea meciului cu Slavia Praga. „Bursucul” a dezvăluit că mijlocaşul are şanse de a evolua în partida din Conference League, dacă va trece cu bine peste antrenamentul de azi.

„Astăzi (n.r. miercuri) vom vedea la antrenament. Acum când terminăm conferinţa. Vrea să se antreneze, normal. Nu l-am văzut niciodată să nu îşi dorească să se antreneze, în 5 ani. Şi cred că vrea să joace.

Reclamă 4 / 0/3

Dar să vedem acum cum va fi. Dacă va fi bine, cred că va juca. Dacă nu, va fi doar pe bancă. Trebuie să treacă peste antrenamentul de azi”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare partidei dintre CFR Cluj şi Slavia Praga.

Ciprian Deac a fost accidentat grav de către Damian Isac, în partida dintre UTA şi CFR Cluj, 1-1. Mijlocaşul campioanei a resimţit impactul din plin. Fotbalistul a acuzat dureri, chiar şi la 24 de ore distanţă de la intrarea jucătorului lui Ilie Poenaru.

Glezna lui Ciprian Deac era umflată, cât şi vânătă, fiind greu de crezut că acesta se va recupera la timp pentru partida cu Slavia Praga de joi, din etapa a patra a grupelor Conference League.

În partida cu UTA, Ciprian Deac a fost înlocuit imediat după atacul lui Damian Isac, în locul său fiind introdus brazilianul Roger. Jucătorul de la UTA, care a intrat brutal, a primit cartonaş roşu.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 Olimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și