Închide meniul

Dan Petrescu, anunţ de necrezut despre Ciprian Deac. Cum îşi forţează mijlocaşul revenirea, în CFR Cluj – Slavia Praga

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 octombrie 2022, 20:25

Dan Petrescu, anunţ de necrezut despre Ciprian Deac. Cum îşi forţează mijlocaşul revenirea, în CFR Cluj – Slavia Praga

Dan Petrescu, anunţ despre Ciprian Deac

Dan Petrescu, în timpul unei conferinţe de presă / AS.ro

Dan Petrescu a oferit ultimele detalii despre Ciprian Deac, înainte de CFR Cluj – Slavia Praga. Antrenorul campioanei României susţine că mijlocaşul este incert pentru duelul din etapa a patra a grupelor Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Deac a ieşit accidentat din ultima partidă a celor de la CFR Cluj. În minutul 72 al meciului cu UTA, mijlocaşul campioanei României a fost faultat dur de către Damian Isac.

Dan Petrescu, anunţ de necrezut despre Ciprian Deac, înainte de CFR Cluj – Slavia Praga

Dan Petrescu a declarat că Ciprian Deac este dornic de a se antrena în vederea meciului cu Slavia Praga. „Bursucul” a dezvăluit că mijlocaşul are şanse de a evolua în partida din Conference League, dacă va trece cu bine peste antrenamentul de azi.

„Astăzi vom vedea la antrenament. Acum când terminăm conferinţa. Vrea să se antreneze, normal. Nu l-am văzut niciodată să nu îşi dorească să se antreneze, în 5 ani. Şi cred că vrea să joace.

Dar să vedem acum cum va fi. Dacă va fi bine, cred că va juca. Dacă nu, va fi doar pe bancă. Trebuie să treacă peste antrenamentul de azi”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare partidei dintre CFR Cluj şi Slavia Praga.

Reclamă

Totodată, Dan Petrescu a mărturisit că nu este singurul care se confruntă cu probleme de lot. Slavia Praga are numeroşi jucători incerţi pentru meciul din Gruia, însă cu toate acestea, „Bursucul” vede formaţia din Cehia favorită chiar pentru disputarea ultimului act al competiţiei.

„Le-am lipsit şi la meciul cu Sivasspor 10 jucători, şi la meciul cu Ballkani 10 jucători. Au un lot aşa de bun încât nu se vede când nu joacă cineva. În opinia mea, sper să greşesc, dar cred că vor ajunge foarte departe.

Anul trecut au ajuns în sferturi, anul acesta eu îi văd în finală (n.r. pe cei de la Slavia Praga). Au un lot foarte bun şi un antrenor care e de cinci ani la echipă”, a mai spus Dan Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3

La antrenamentul de miercuri, Ciprian Deac s-a antrenat normal alături de colegii de la CFR Cluj. Mijlocaşul are astfel şanse de a fi măcar rezervă în partida cu Slavia Praga. Meciul va fi joi, de la 19:45, în format live score, pe AS.ro.

Ciprian Deac, în timpul unui antrenament pentru CFR Cluj/ Antena Sport
Ciprian Deac, în timpul unui antrenament pentru CFR Cluj / Antena Sport

Cum arăta glezna lui Ciprian Deac, cu o zi înaintea duelului dintre CFR Cluj şi Slavia Praga

Ciprian Deac a fost accidentat grav de către Damian Isac, în partida dintre UTA şi CFR Cluj 1-1. Mijlocaşul campioanei a resimţit impactul din plin. Fotbalistul a acuzat dureri, chiar şi la 24 de ore distanţă de la intrarea jucătorului lui Ilie Poenaru.

Glezna lui Ciprian Deac era umflată, cât şi vânătă, fiind greu de crezut că acesta se va recupera la timp pentru partida cu Slavia Praga de joi, din etapa a patra a grupelor Conference League.

În partida cu UTA, Ciprian Deac a fost înlocuit imediat după atacul lui Damian Isac, în locul său fiind introdus brazilianul Roger. Jucătorul de la UTA, care a intrat brutal, a primit cartonaş roşu.

Glezna lui Ciprian Deac, după accidentarea din UTA - CFR Cluj/ GSP.ro
Glezna lui Ciprian Deac, după accidentarea din UTA – CFR Cluj/ GSP.ro

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și