Închide meniul

Ciprian Deac, gest inexplicabil în CFR Cluj – Pafos! Dan Petrescu a „luat foc”, după ce mijlocaşul a fost eliminat

Viviana Moraru Publicat: 22 august 2024, 21:38

Reclamă
Ciprian Deac, gest inexplicabil în CFR Cluj – Pafos! Dan Petrescu a „luat foc, după ce mijlocaşul a fost eliminat

Ciprian Deac, gest inexplicabil în CFR Cluj - Pafos

Dan Petrescu şi faultul comis de Ciprian Deac/ Colaj Profimedia, captură Digi Sport

Ciprian Deac a comis un gest inexplicabil, în duelul dintre CFR Cluj şi Pafos. Mijlocaşul lui Dan Petrescu a văzut direct cartonaşul roşu, după un fault de neînţeles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a primit vizita celor de la Pafos, în duelul tur din play-off-ul Conference League. Partida din Gruia este în format live text, pe AS.ro.

Ciprian Deac, gest inexplicabil în CFR Cluj – Pafos

Ciprian Deac nu s-a putut abţine şi l-a lovit cu palma peste cap pe Correia, în minutul 40 al duelului din Gruia, într-un duel fără minge. Iniţial, faultul mijlocaşul român nu a fost observat de centralul partidei, Novak Simovic.

Jocul a fost oprit, iar arbitrul a fost chemat la marginea terenului, pentru a revedea faza cu ajutorul arbitrajului video. După consultarea VAR-ului, Simovic i-a arătat direct cartonaşul roşu lui Ciprian Deac.

În momentul în care jocul a fost oprit, iar Correia era întins pe gazon, după faultul comis de Ciprian Deac, camerele l-au surprins şi pe Dan Petrescu. „Bursucul” era un car de nervi pe marginea terenului şi gesticula nervos către jucători.

Reclamă
Reclamă

Ciprian Deac a lăsat-o pe CFR Cluj în inferioritate numerică într-o repriză în care clujenii au prestat un joc solid. Echipa lui Dan Petrescu a deschis scorul în minutul 17, după ce Korenica a marcat superb, cu un şut imparabil de la marginea careului.

Echipele de start în CFR Cluj – Pafos:

CFR Cluj: Popa – Mogoș, Boben, Kresic, Camora – Artean, Keita, Tachtsidis – Deac, Bîrligea, Korenica
Rezerve: Hindrich, Abeid, Bolgrado, Graovac, Kamara, Păun, Rocha, Fica, Djokovic, Nkololo, Munteanu, Michael
Antrenor: Dan Petrescu

Reclamă

Pafos: Ivusic – Correia, Luckassen, Goldar, Pileas – Dragomir, Name – Tankovic, Pepe, Bruno – Jairo
Rezerve: Theodoulou, Michael, Vieira, Jaja, Valakari, Sunjic, Anderson, Dalligna, Pantaleo, Ilia
Antrenor: Juan Carcedo

CFR Cluj a anunţat plecarea lui Karlo Muhar, înaintea confruntării cu Pafos

CFR Cluj s-a despărţit oficial de Karlo Muhar! Mijlocaşul croat figurează deja pe site-ul de specialitate transfermarkt.com ca jucător al formaţiei saudite Al-Orobah. Al-Orobah este nou-promovată în prima ligă a Arabiei Saudite.

„Mulțumim pentru tot, Karlo Muhar!

Cluburile CFR 1907 Cluj și Al-Orobah au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorului Karlo Muhar la formația din prima ligă a Arabiei Saudite.

Venit în Gruia în vara anului 2022, mijlocașul croat a bifat 97 de meciuri în tricoul alb-vișiniu, reușind să devină rapid unul dintre jucătorii de bază ai echipei noastre. Mai mult, din postura de mijlocaș defensiv, Muhar a reușit să marcheze 18 goluri, zece dintre ele chiar în stagiunea precedentă, fiind inclus de LPF în echipa ideală a sezonului.

Îți mulțumim, Karlo, pentru munca depusă la CFR Cluj și îți urăm mult succes la noua ta echipă!”, a transmis CFR Cluj pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:34

„O ruşine” Cristi Balaj a făcut praf arbitrajul după CFR Cluj – Pafos 1-0: „Toate deciziile le-a luat împotriva noastră”

23:23

„Arbitrul a fost cipriot!” Dan Petrescu, un car de nervi după CFR Cluj – Pafos 1-0! Discurs furibund despre arbitraj

23:18

Patrick Mouratoglou, despre diferenţa dintre cazurile Sinner şi Halep: „Am fost extrem de şocat”

23:14

Presa austriacă nu i-a menajat pe cei de la LASK Linz după duelul cu echipa lui Becali: „FCSB a fost mai aproape de victorie”

23:04

PAOK şi Răzvan Lucescu, pas uriaş spre grupele Europa League. Victorie categorică în Grecia

23:02

Ce se întâmplă cu transferul lui Darius Olaru! Gigi Becali, anunţ de ultim moment: „Patru ani de contract!”

1 LASK Linz – FCSB 1-1. Campioana României, neînvinsă în turul play-off-ului Europa League! David Miculescu a marcat 2 A luat maşina primită cadou de la Ion Ţiriac şi a avut o mare surpriză la Adjud, când a încărcat-o. Decizia luată pe loc 3 A trișat Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 „Nu se învaţă minte!” Marius Şumudică, criticat după primul antrenament la Rapid: „Vedem la prima comisie” 5 CFR Cluj – Pafos 1-0. Clujenii sunt cu un pas în grupa Conference League! Korenica, gol superb! Deac, eliminat 6 Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou
Citește și