Închide meniul

Ciprian Marica îi cere lui Nicolae Dică să arunce prosopul: „Să-şi rupă carnetul de antrenor, n-a învăţat nimic!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 octombrie 2022, 16:42

Ciprian Marica îi cere lui Nicolae Dică să arunce prosopul: „Să-şi rupă carnetul de antrenor, n-a învăţat nimic!

Ciprian Marica, anunţ despre antrenorul care este favorit să vină la FCSB. Ce a spus despre Andrei Prepeliţă

Ciprian Marica, în timpul unui interviu pentru Antena Sport / AS.ro

Ciprian Marica a răbufnit după FCSB – Silkeborg, scor 0-5, din UEFA Conference League. Fostul atacant al roş-albaştrilor l-a atacat pe Nicolae Dică şi i-a cerut „să îşi rupă carnetul de antrenor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul internaţional român, care a fost coechipier la echipa naţională cu Dică, nu îşi explică ce se întâmplă la vicecampioana Ligii 1.

Ciprian Marica îi cere lui Nicolae Dică să arunce prosopul: „Să-şi rupă carnetul de antrenor”

Marica cere explicaţii de la staff-ul tehnic de la FCSB, mai ales că acelaşi rezultat dezastruos s-a înregistrat şi în Danemarca.

A fost un meci penibil cu Silkeborg, asta deși se anunța o revanșă după ceea ce s-a întâmplat în tur. Antrenorul Nicolae Dică și staff-ul lui ar trebui să ofere cu adevărat explicații după un nou eșec de proporții. Aș compara această dublă manșă a celor de la FCSB cu dubla pe care România a avut-o cu Muntenegru, în Liga Națiunilor. Și atunci este clar că n-ai făcut ceva bine.

Oamenii au avut așteptări mari în returul cu Silkeborg, dar Nicolae Dică n-a învățat nimic din prima partidă, așa că să-și rupă carnetul de antrenor”, a declarat Ciprian Marica pentru prosport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a făcut anunțul despre viitorul lui Nicolae Dică

Gigi Becali a făcut anunțul despre viitorul lui Nicolae Dică la FCSB, după umilința cu Silkeborg. Vicecampioana României a fost învinsă cu 0-5 de danezi, în ambele meciuri din grupele UEFA Conference League. Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit ce se va întâmpla cu „Dicanio”.

Becali a anunțat că Dică va rămâne pe banca FCSB-ului, dar i-a dat un ultimatum pentru a-și păstra postul.

Nu mă simt nicicum după meciul de ieri. Pe Dică nu îl dau afară, dar pe mine mă deranjează că nu jucăm nimic. Nu vedeţi că nu jucăm nimic? Zero. Nu e nicio diferenţă între titulari şi rezerve.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică trebuie în primul rând să facă echipa să joace. Asta trebuie să facă el în primul rând. Îi mai dau câteva săptămâni. Aştept 4-5 meciuri şi o să iau o decizie. El trebuie să facă echipa să joace.

Nici nu mai ştiu. În campionat nu îmi fac probleme. Sunt sigur că ajungem în cupele europene. Dar acolo ce facem? Ajungem în grupe şi la anul ca să ne facem de râs? Mie nu îmi convine asta. O să vedem ce e de făcut pentru că aşa nu se mai poate”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

FCSB nu se descurcă mai bine nici în Liga 1, acolo unde „tremură” în lupta pentru calificarea în play-off. Este pe locul 12.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și