Închide meniul

Gigi Becali a făcut anunțul despre viitorul lui Nicolae Dică la FCSB, după umilința cu Silkeborg

Cosmin Cioboată Publicat: 14 octombrie 2022, 14:00

Reclamă
Gigi Becali a făcut anunțul despre viitorul lui Nicolae Dică la FCSB, după umilința cu Silkeborg

Gigi Becali a recunoscut ce le-a cerut jucătorilor la baza din Berceni. Mesaj uluitor transmis lui Octavian Popescu

Gigi Becali, într-o conferință de presă la Palat / Hepta

Gigi Becali a făcut anunțul despre viitorul lui Nicolae Dică la FCSB, după umilința cu Silkeborg. Vicecampioana României a fost învinsă cu 0-5 de danezi, în ambele meciuri din grupele UEFA Conference League. Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit ce se va întâmpla cu „Dicanio”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a anunțat că Dică va rămâne pe banca FCSB-ului, dar i-a dat un ultimatum pentru a-și păstra postul.

Gigi Becali a făcut anunțul despre viitorul lui Nicolae Dică la FCSB, după umilința cu Silkeborg

Latifundiarul din Pipera vrea să vadă o schimbare în bine în jocul FCSB-ului în următoarele 4-5 meciuri. În caz contrar, Nicolae Dică va fi, cel mai probabil, demis.

„Nu mă simt nicicum după meciul de ieri. Pe Dică nu îl dau afară, dar pe mine mă deranjează că nu jucăm nimic. Nu vedeţi că nu jucăm nimic? Zero. Nu e nicio diferenţă între titulari şi rezerve.

Nicolae Dică trebuie în primul rând să facă echipa să joace. Asta trebuie să facă el în primul rând. Îi mai dau câteva săptămâni. Aştept 4-5 meciuri şi o să iau o decizie. El trebuie să facă echipa să joace.

Reclamă
Reclamă 4

Nici nu mai ştiu. În campionat nu îmi fac probleme. Sunt sigur că ajungem în cupele europene. Dar acolo ce facem? Ajungem în grupe şi la anul ca să ne facem de râs? Mie nu îmi convine asta. O să vedem ce e de făcut pentru că aşa nu se mai poate”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Gigi Becali a apelat la divinitate după umilința FCSB-ului cu Silkeborg: „M-am închinat!”

Gigi Becali a apelat la divinitate după umilința FCSB-ului cu Silkeborg. Vineri dimineață, patronul roș-albaștrilor a fost surprins la Mitropolia din Iași, unde a mers să se închine la moaștele Sfintei Parascheva.

Becali încearcă să treacă peste dezamăgirea produsă de înfrângerile rușinoase ale FCSB-ului cu ajutorul Bisericii. Finanțatorul roș-albaștrilor a plecat „de urgență” la Iași pentru a se ruga la moaștele Sfintei Parascheva.

Reclamă

Gigi Becali a fost surprins astăzi la Mitropolia din Iași, în ziua Hramului Sfintei Cuvioase. Omul de afaceri a dezvăluit că își dorește să aibă parte de „adevăr și pace” în viața sa.

„În zilele acestea și mai ales la Sfânta Parascheva, la sărbătorile astea sfinte, e mult mai puternic harul la slujire, la sfanta liturghie și atunci am venit să simt puterea harului. M-am închinat, da. Dacă ești în adevăr și în pace, atragi oamenii”, a spus Gigi Becali, potrivit România TV.

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Nicolae Dică, după 0-10 cu Silkeborg!

Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Nicolae Dică, după 0-10 cu Silkeborg. Vicecampioana României a fost desființată de formația daneză în cele două meciuri disputate în grupele UEFA Conference League. A fost 0-5 atât în tur, cât și în retur. Viitorul lui „Dicanio” pe banca roș-albaștrilor a devenit principalul subiect de discuție după înfrângerile-șoc din Europa.

Nicolae Dică a declarat la conferința de presă că nu se teme de o posibilă demitere.

„Nu mă tem. Când se va decide acest lucru, vom sta de vorbă!”, a fost răspunsul lui Nicolae Dică, după FCSB – Silkeborg 0-5.

Între timp, Gigi Becali pregătește „terenul” în cazul în care va decide, în cele din urmă, să încheie colaborarea cu Dică. Potrivit Fanatik, Marius Croitoru este principala variantă luată în calcul de latifundiarul din Pipera pentru banca FCSB-ului.

Croitoru a devenit liber de contract în această săptămână, după despărțirea de FC U Craiova 1948. Patronul FCSB-ului a avut cuvinte de laudă la adresa lui Croitoru în trecut, datorită stilului său ofensiv.

Finanțatorul roș-albaștrilor a declarat în repetate rânduri că își dorește o echipă care să aibă posesia și să atace în mod continuu. Și, în viziunea lui Gigi Becali, Marius Croitoru îndeplinește criteriile respective.

La rândul său, Mihai Stoica s-a arătat impresionat de calitatea de scouter a lui Croitoru:

„La Craiova nu ştiu cine a adus jucători. La Botoșani îi aducea Croitoru, a dat multe lovituri. M-am ocupat ani de zile de asta. În momentul în care din 10 jucători nimereşti trei, e bine, dacă nimereşti şapte, e fantastic, iar el îi cam nimerea.

Doar la Croitoru îi vezi pasându-i în careul advers, echipa lui joacă fotbal. Şi l-a pierdut pe Compagno, care era extrem de important”, a spus, recent, Marius Croitoru.

Gigi Becali va avea însă concurență pentru semnătura lui Marius Croitoru. Ieri, Valeriu Iftime a dezvăluit că va discuta cu tehnicianul de 41 de ani, care a mai antrenat FC Botoșani în perioada 2019-2022.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și