Închide meniul

Ciprian Marica, val de critici după Sivasspor – CFR Cluj 3-0: „S-au dus la ‘ciupeală’ acolo! Sperau că-i vor păcăli pe turci!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 octombrie 2022, 10:46

Ciprian Marica, val de critici după Sivasspor – CFR Cluj 3-0: „S-au dus la ciupeală acolo! Sperau că-i vor păcăli pe turci!

Ciprian Marica, optimist după victoria Farului

Ciprian Marica a oferit un interviu pentru Antena Sport /

Ciprian Marica a lansat un val de critici după Sivasspor – CFR Cluj 3-0. Fostul internaţional român s-a arătat extrem de dezamăgit de prestaţia jucătorilor lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj nu mai are nicio şansă la primul loc. Campioana României este sigură de locul 2 dacă va câştiga în ultima etapă, cu Ballkani.

Ciprian Marica, val de critici după Sivasspor – CFR Cluj 3-0

„Un peste alta, CFR Cluj s-a dus la mica ciupeală acolo. Toată lumea se aștepta ca atunci când CFR era condusă la pauză, să facă Dan Petrescu o schimbare, să împingă echipa mai sus, dar el alege să schimbe un fundaș cu un alt fundaș.

Intră Burcă, nici el prea inspirat… Camora, cu ceva probleme înaintea jocului, este titularizat de Dan Petrescu și nici el nu face un joc strălucit. Am vrut să obținem un egal, cred că la egal am jucat și la ce s-o întâmpla acolo. CFR a câștigat cu 25% posesie la Praga. A mers pe aceeași idee Dan Petrescu. A sperat că-i va păcăli pe turci la o fază fixă”, a declarat Ciprian Deac, potrivit sport.ro.

Marius Şumudică a ieşit la atac după Sivasspor – CFR Cluj 3-0

Marius Şumudică a ieşit la atac după Sivasspor – CFR Cluj 3-0. Fostul antrenor al ardelenilor a criticat prestaţia echipei lui Dan Petrescu, care şi-a luat gândul de la calificarea în optimi de pe prima poziţie.

Reclamă

CFR Cluj nu mai are nicio şansă la primul loc. Campioana României este sigură de locul 2 dacă va câştiga în ultima etapă, cu Ballkani.

„CFR Cluj a jucat mai deschis. Eu mă așteptam să joace mai închis. A lăsat spații. În plus, forța a făcut diferența în dueluri.

Cred că latura psihologică a contat foarte mult. E un rezultat rușinos, chiar dacă trăim cu impresia că CFR Cluj a făcut un joc frumos, a încercat să ajungă la poartă prin pase și nu a mai jucat cu lungă și pe a doua. Ăsta e fotbalul, te pedepsește”, a declarat Marius Şumudică, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a uluit pe toată lumea

Dan Petrescu a atacat arbitrajul după Sivasspor – CFR Cluj 3-0. Campioana mai păstrează şanse de calificare. CFR Cluj trebuie să câştige partida cu Ballkani pentru a fi sigură de primăvara europeană în Conference League.

„În prima repriză am luat gol din offside. Nu avem VAR. Am avut un penalty, am avut 3 ocazii. Penalty, offside şi autogol, nu a fost seara noastră. Am pierdut cu 3-0, asta nu e bine. Dar bine că suntem în cărţi. Joi trebuie să câştigăm şi să ne calificăm în primăvara europeană. Nu cred că a fost apărarea în pioneze. Primul gol e offside. Ce să zici la echipă?! Şi autogol al doilea gol. Eu nu sunt supărat pe echipă şi nici pe jucători. A fost cel mai bun meci al nostru în Europa.

Nu cred că a fost apărarea în piuneze, am fost prinși pe contraatac. Primul gol a fost primit din ofsaid, al doilea autogol… ce să le zici fundașilor? A jucat și bine Janga, păcat de el că a dat autogol. Nu sunt supărat pe echipă, pe jucători, doar pe rezultat și că nimic n-a fost în favoarea noastră în seara asta.

Sivasspor are jucători de mare, mare calitate, orice jucător de la ei joacă în națională și câștigă bani foarte mulți. Dar meritam mai mult din cele două meciuri cu ei. Dar ăsta e fotbalul, cu Slavia poate nu meritam chiar 6 puncte

Dacă batem ne calificăm, dacă nu batem, nu ne calificăm. Va fi un meci foarte greu cu Ballkani. Să te califici într-o grupă europeană şi să faci 7 puncte, nu e uşor. Nu îmi reproşez nimic„, a spus Dan Petrescu la sport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și