Închide meniul

Coeficientul lui FCSB s-a prăbușit! Roș-albaștrii sunt în cădere liberă după umilința cu Silkeborg. Salt impresionant pentru CFR Cluj

Alexandru Ivan Publicat: 15 octombrie 2022, 10:20

Reclamă
Coeficientul lui FCSB s-a prăbușit! Roș-albaștrii sunt în cădere liberă după umilința cu Silkeborg. Salt impresionant pentru CFR Cluj

FCSB s-a prăbușit în clasamentul coeficienților UEFA

Jucătorii lui FCSB, în timpul unui meci / Profimedia

Coeficientul UEFA al celor de la FCSB s-a prăbușit după umilința cu Silkeborg, 0-10 la general în grupele Conference League, în timp ce CFR Cluj a făcut un salt important, fiind echipa cu cel mai bun punctaj din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a ieșit din top 100 pentru prima dată în ultimii cinci ani, a calculat gsp.ro. În 2018, roș-albaștrii erau aproape egalii lui AC Milan în ceea ce privește coeficientul UEFA, însă s-au prăbușit din cauza lipsei de performanțe din ultimii ani.

Coeficientul lui FCSB s-a prăbușit

Dacă atunci FCSB avea un punctaj de 27.500, roș-albaștrii au rămas în prezent doar cu 11.000. Echipa lui Nicolae Dică a căzut pe locul 114 în Europa!

Situația este diametral opusă în ceea ce o privește pe CFR Cluj. Campioana României avea doar 1.000 de puncte în 2018, însă calificările constante în grupele europene au propulsat echipa din Gruia. În prezent, CFR a ajuns la un punctaj de 24.500 și ocupă locul 62 în clasamentul coeficienților!

Din 2018 și până în prezent, FCSB a prins o singură dată grupele unei competiții europene, chiar în această stagiune, când a ajuns în Conference League. CFR Cluj, pe de altă parte, a evoluat de două ori în grupele Europa League și a ajuns deja la două prezențe consecutive în grupele Conference League.

Reclamă
Reclamă 4

Ciprian Marica îi cere lui Nicolae Dică să arunce prosopul

Fostul internaţional român, care a fost coechipier la echipa naţională cu Dică, nu îşi explică ce se întâmplă la vicecampioana Ligii 1. 

A fost un meci penibil cu Silkeborg, asta deși se anunța o revanșă după ceea ce s-a întâmplat în tur. Antrenorul Nicolae Dică și staff-ul lui ar trebui să ofere cu adevărat explicații după un nou eșec de proporții. Aș compara această dublă manșă a celor de la FCSB cu dubla pe care România a avut-o cu Muntenegru, în Liga Națiunilor. Și atunci este clar că n-ai făcut ceva bine.

Oamenii au avut așteptări mari în returul cu Silkeborg, dar Nicolae Dică n-a învățat nimic din prima partidă, așa că să-și rupă carnetul de antrenor”, a declarat Ciprian Marica pentru prosport.ro.

Reclamă

Gigi Becali şi-a anunţat retragerea din fotbal după FCSB – Silkeborg 0-5

Gigi Becali şi-a anunţat retragerea din fotbal după FCSB – Silkeborg 0-5. Patronul vicecampioanei şi-a ieşit din minţi după ce echipa sa a fost din nou umilită şi a anunţat că nu mai are de gând să investească în fotbal.

„E cea mai mare bătaie de joc din viața mea. Chiar îmi dau seama că aștia m-au luat de prost. Am vorbit de atâtea ori că mă retrag din fotbal, dar acum o sa vedeți că îmi pun planul în aplicare încet, încet.

Și nu, nu o să mă consult cu niciun Meme, că nu are Meme ce explicații să îmi mai dea. M-am săturat de tot felul de scuze. Nu avem tată nicio scuză. Eu sunt fraierul României, pentru că am băgat atâția bani în transferuri și am ajuns bătaia de joc a fotbaliștilor.

Unii sunt supărați că nu joacă, dar când îi bagi să joace te fac de tot râsul. Așa că retragerea mea va începe cât de curând. Nu am ce să mai discut cu Meme pe intenția mea de retragere, că nu decide el pe banii mei”, a declarat Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:31

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:10

LIVE TEXTAnglia – Slovenia și Danemarca – Serbia se joacă ACUM! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

22:35

Rapid a jucat primele două amicale din cantonamentul din Slovenia. Cum s-au descurcat giuleștenii lui Neil Lennon

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și