Închide meniul

Constantin Budescu, titular în Farul – Flora Tallin! Surpriza pregătită de Gică Hagi

Viviana Moraru Publicat: 10 august 2023, 19:43

Reclamă
Constantin Budescu, titular în Farul – Flora Tallin! Surpriza pregătită de Gică Hagi

Gică Hagi pregăteşte o nouă lovitură şi e gata să-l transfere pe Louis Munteanu

Gică Hagi, în timpul unui meci la Farul/ Profimedia

Constantin Budescu este titular în duelul dintre Farul şi Flora Tallin, din preliminariile Conference League. Mijlocaşul a fost prezentat săptămâna trecută la formaţia campioană, şi îşi va face debutul la trupa lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul – Flora Tallin, partida din turul al treilea preliminar din Conference League, va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 20:30.

Constantin Budescu, titular în Farul – Flora Tallin

Constantin Budescu va fi trimis în teren de Gică Hagi încă din primul minut al duelului cu Flora Tallin. Mijlocaşul îşi va face debutul la formaţia campioană, în duelul cu estonienii.

Constantin Budescu a fost transferat săptămâna trecută de constănţeni, şi va bifa primul său meci sub comanda lui Gică Hagi. Mijlocaşul nu a fost în lotul campioanei pentru duelul cu Petrolul, din ultima etapă de Liga 1.

Budescu va face din nou echipă cu bunul său prieten, Denis Alibec, care este şi el titular în duelul cu Flora Tallin.

Reclamă

Din atacul Farului, pe lângă Constantin Budescu şi Denis Alibec, mai face parte şi Adrian Mazilu.

Echipa de start a Farului, în duelul cu Flora Tallin:

Farul: Aioani – Kiki, Larie, Popescu, Borza – Băluță, Nedelcu, Artean – Mazilu, Alibec, Budescu

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Buzbuchi, Queiros, Vînă, Rivaldinho, Andronache, Boli, Sîrbu, Carnat, Grameni, Sali, Popescu, Dussaut

Antrenor: Gică Hagi

Constantin Budescu s-a despărţit în această vară de Petrolul, fiind nemulţumit de antrenorul „lupilor”, Florin Pîrvu. „Budi” a luat decizia de a pleca de la formaţia ploieşteană, ca urmare a faptului că a fost schimbat în duelul cu Voluntari, din Liga 1. Mijlocaşul nu a stat mult timp „pe bară”, şi la doar câteva zile după ce şi-a reziliat contractul cu Petrolul, a semnat cu Farul.

Constantin Budescu şi-a setat obiectivele la Farul

Constantin Budescu şi-a setat obiectivele la Farul. Mijlocaşul de 34 de ani vrea să se califice în play-off alături de constănţeni şi să prindă grupele Conference League. De asemenea, acesta a vorbit şi despre colaborarea cu Gică Hagi şi Denis Alibec.

Constantin Budescu a oferit primele declaraţii, în calitate de jucător al celor de la Farul. „Budi” susţine că a purtat o scurtă discuţie cu Gică Hagi, înainte să semneze contractul, declarând că „Regele” l-a dorit la echipa sa.

„Am numai gânduri bune, am venit să joc fotbal și să câștigăm cât mai multe meciuri, să ne îndeplinim obiectivele. Am fost dorit (n.r. – de Gică Hagi), am vorbit cu Mister, m-a dorit aici și eu n-am ezitat, asta a fost prima opțiune pentru mine.

Ne-am înțeles foarte bine în trecut (n.r. – el cu Alibec), sper să ne înțelegem și acum.

Reclamă

Îmi propun să ne ajungem în play-off și să mergem în Conference League cât mai departe. Este o provocare destul de mare pentru mine și sper să ne îndeplinim obiectivele pe care le avem anul acesta”, a declarat Constantin Budescu, pentru site-ul oficial al celor de la Farul.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului Vezi toate știrile
Citește și