Închide meniul
Foto

Cosmin Matei, ratarea carierei în Olimpija Ljubljana – Sepsi! Cum a putut să trimită fostul dinamovist cu toată poarta în față

Cosmin Cioboată Publicat: 28 iulie 2022, 21:09

Cosmin Matei, ratare uriașă în Olimpija Ljubljana - Sepsi

Cosmin Matei, ratare uriașă în Olimpija Ljubljana - Sepsi

Cosmin Matei, ratare uriașă în Olimpija Ljubljana - Sepsi / Captură TVR

  • Cosmin Matei, ratarea carierei în Olimpija Ljubljana – Sepsi
  • Cum a putut să trimită fostul dinamovist cu toată poarta în față

Cosmin Matei a semnat ratarea carierei în meciul Olimpija Ljubljana – Sepsi, din turul 2 preliminar al Conference League. Fostul mijlocaș al lui Dinamo a trimis pe lângă poartă dintr-o poziție ideală, cu toată poarta în față.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a reușit un contraatac fulgerător în minutul 44 al meciului retur cu Olimpija Ljubljana. Cătălin Golofca a depășit în viteză apărarea slovenilor pe flancul drept și i-a pasat ideal lui Cosmin Matei, aflat la marginea careului mic.

Cosmin Matei, ratarea carierei în Olimpija Ljubljana – Sepsi!

Mijlocașul covăsnenilor avea aproape toată poarta goală în față, după ce goalkeeper-ul gazdelor a ieșit din cadru în încercarea de a-i închide unghiul lui Golofca. Deși golul părea o simplă formalitate, Matei a ratat complet execuția și a trimis cu latul pe lângă poartă.

Reclamă
Cosmin Matei, ratare uriașă în Olimpija Ljubljana – Sepsi / Sursa: TVR
Cosmin Matei, ratare uriașă în Olimpija Ljubljana - Sepsi
Cosmin Matei, ratare uriașă în Olimpija Ljubljana – Sepsi / Sursa: TVR
Cosmin Matei, ratare uriașă în Olimpija Ljubljana – Sepsi / Sursa: TVR

Fostul dinamovist s-a aruncat pe gazon, privind debusolat către colegii săi, după ce a ratat șansa să aducă în avantaj echipa lui Cristiano Bergodi exact înainte de pauză.

Cosmin Matei, ratare uriașă în Olimpija Ljubljana – Sepsi / Sursa: TVR

La pauză, tabela indica un scor alb, 0-0. Sepsi s-a impus cu 3-1 în manșa tur, la Sfântu Gheorghe, și a pornit ca favorită în returul din Slovenia.

Reclamă

Marius Ștefănescu și Nicolae Păun, eroii lui Sepsi în tur

Marius Ștefănescu și Nicolae Păun au fost eroii covăsnenilor în meciul din turul 2 preliminar al Conference League. Echipa din Sfântu Gheorghe a obținut o victorie răsunătoare în fața propriilor fani.

Sepsi a reușit o revenire spectaculoasă în fața celor de la Olimpija Ljubljana. Formația din Slovenia a deschis scorul în minutul 4 al duelului de la Sfântu Gheorghe, dar echipa lui Cristiano Bergodi n-a renunțat la luptă și, susținută de un stadion plin, a întors rezultatul.

Jucătorii de națională ai lui Sepsi, Marius Ștefănescu și Nicolae Păun, au marcat în minutele 45+3, respectiv 84. Presiunea covăsnenilor din prelungirile partidei a dus la autogolul lui Mateo Karamatic, venit după o centrare în careul slovenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Sepsi a evoluat în superioritate numerică începând din minutul 67, după ce mijlocașul oaspeților, Svit Seslar, a fost eliminat. Trupa lui Cristiano Bergodi a primit penalty, dar Alexandru Tudorie a ratat.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv!
Liga 1 • 19 mart., 9:36
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat
Liga 1 • 18 mart., 19:02
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: "Noi avem o regulă"
Liga 1 • 18 mart., 17:23
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă”
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping
Liga 1 • 18 mart., 16:34
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping: „Sunt uluit”. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi
Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după FCSB - Sepsi 2-1
Liga 1 • 18 mart., 10:14
„Neputinţă totală!” Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după FCSB – Sepsi 2-1: „Nu sunt deloc mulţumit!”