Închide meniul
LIVE SCORE

Olimpija Ljubljana – Sepsi 3-3 (2-4 d.l.d.). Covăsnenii, calificare dramatică la penalty-uri în turul 3 din Conference League

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 iulie 2022, 22:46 / Actualizat: 21 decembrie 2023, 18:41

Olimpija Ljubljana – Sepsi 3-3 (2-4 d.l.d.). Covăsnenii, calificare dramatică la penalty-uri în turul 3 din Conference League

Olimpija Ljubljana - Sepsi, LIVE SCORE

Ştefănescu, gol pentru Sepsi / Hepta

Olimpija Ljubljana – Sepsi 3-3 (2-4 d.l.d.). Formația covăsneană s-a calificat dramatic în turul 3 preliminar din Conference League, la “loteria” penalty-urilor. Trupa lui Cristiano Bergodi a fost mai inspirată de la punctul cu var și a transformat toate loviturile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Sepsi au executat cu succes toate cele 4 penalty-uri, în timp ce slovenii au ratat două lovituri. În turul 3, trupa din Sfântu Gheorghe va da piept cu suedezii de la Djurgarden, care au eliminat Rijeka în turul 2.

Olimpija Ljubljana – Sepsi 3-3 (2-4 d.l.d.). Covăsnenii s-au calificat dramatic la penalty-uri!

FINAL. Olimpija Ljubljana – Sepsi 3-3 (2-4 d.l.d.). Covăsnenii s-au calificat după loviturile de departajare! Bogdan Mitrea, Alexandru Tudorie, Vitalie Damascan și Ion Gheorghe au transformat de la punctul cu var. Echipa pregătită de Cristiano Bergodi a obținut locul în turul 3 preliminar din Conference League.

Olimpija Ljubljana – Sepsi 2-0. Fluier final după primele 90 de minute! Scorul este 3-3 la general. Calificarea se va decide în prelungiri sau la loviturile de departajare.

Min 70. GOL Olimpija Ljubljana! Aljaz Krefl înscrie după o ezitare uriașă a lui Dimitrov, care a lăsat mingea să treacă în propriul careu. În acest moment, scorul este 3-3, la general.

Reclamă

Min 61. GOL Olimpija Ljubljana! Mario Kvesic a marcat cu un șut cu pământul din interiorul careului. Covăsnenii conduc cu 3-2, la general, iar emoțiile încep să se resimtă din ce în ce mai tare.

Min 44. Ratare uriașă a lui Cosmin Matei! Mijlocașul lui Sepsi a trimis pe lângă poartă, dintr-o poziție ideală.

Cosmin Matei, ratare uriașă în Olimpija Ljubljana - Sepsi
Cosmin Matei, ratare uriașă în Olimpija Ljubljana – Sepsi / Sursa: TVR

Min 17. Gol anulat pentru Olimpija! Slovenii au dat lovitura prin Nukic, însă reușita nu a fost validată din cauza unei poziții de offside.

Reclamă 4 / 0/3

Min 1. A început meciul din Slovenia!

Update 19.45: Schimbare de ultim moment la Sepsi! Cristiano Bergodi l-a trimis pe Jonathan Rodriguez în locul lui Aganovic, atacantul anunțat inițial în primul „11”.

Olimpija Ljubljana: Vidovsek – David Sualehe, Ratnik, Karamatic, Lasickas – Doffo, Estrada, Elsnik – Pedro, Nukic, Kvesic

Antrenor: Albert Riera

Sepsi Sf. Gheorghe: Niczuly – Dimitrov, Bălaşa, Mitrea, Dumitrescu – Matei, Păun, Ion Gheorge – Jonathan Rodriguez, Rondon, Golofca

Antrenor: Cristiano Bergodi

Reclamă

Marius Ștefănescu și Nicolae Păun, eroii lui Sepsi în tur

Sepsi – Olimpija Ljubljana 3-1. Marius Ștefănescu și Nicolae Păun au fost eroii covăsnenilor, în meciul din turul 2 preliminar al Conference League. Echipa din Sfântu Gheorghe a obținut o victorie răsunătoare în fața propriilor fani.

Sepsi a reușit o revenire spectaculoasă în fața celor de la Olimpija Ljubljana. Formația din Slovenia a deschis scorul în minutul 4 al duelului de la Sfântu Gheorghe, dar echipa lui Cristiano Bergodi n-a renunțat la luptă și, susținută de un stadion plin, a întors rezultatul.

Jucătorii de națională ai lui Sepsi, Marius Ștefănescu și Nicolae Păun, au marcat în minutele 45+3, respectiv 84. Presiunea covăsnenilor din prelungirile partidei a dus la autogolul lui Mateo Karamatic, venit după o centrare în careul slovenilor.

Sepsi a evoluat în superioritate numerică începând din minutul 67, după ce mijlocașul oaspeților, Svit Seslar, a fost eliminat. Trupa lui Cristiano Bergodi a primit penalty, dar Alexandru Tudorie a ratat.

Viktor Orban, invitat de gală la Sepsi – Olimpija Ljubljana

Premierul maghiar Viktor Orban a fost invitatul de gală de la meciul Sepsi – Olimpija Ljubljana, din turul 2 preliminar al Conference League.

Viktor Orban a apărut la stadionul din Sfântu Gheorghe cu fularul lui Sepsi la gât. Premierul Ungariei a fost întâmpinat de Laszlo Dioszegi, patronul echipei covăsnene.

Viktor Orban a fost aplaudat în picioare de spectatorii prezenți pe stadionul lui Sepsi. La meci participă și Eduard Novak, ministrul Sportului. Din tribune s-a strigat: „Ria, Riga, Ungaria!”

Recomandări
  • Olimpija Ljubljana – Sepsi 3-3 (2-4 d.l.d.)
  • Covăsnenii s-au calificat dramatic în turul 3 preliminar din Conference League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și