Închide meniul

Costel Gâlcă anticipa dezastrul din Silkeborg – FCSB: „Nu m-a surprins rezultatul”. Ce spune despre David Miculescu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 octombrie 2022, 8:35

Costel Gâlcă anticipa dezastrul din Silkeborg – FCSB: „Nu m-a surprins rezultatul. Ce spune despre David Miculescu

Costel Gâlcă anticipa dezastrul din Silkeborg - FCSB

Costel Gâlcă/ Profimedia

Costel Gâlcă anticipa dezastrul din Silkeborg – FCSB. Antrenorul a afirmat că nu avea speranţe pentru un rezultat pozitiv reuşit de trupa lui Nicolae Dică în deplasarea din Danemarca, însă este convins că în returul de la Bucureşti, roş-albaştrii se vor revanşa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost umilită în confruntarea din etapa a treia a grupelor de Conference League. Cu un prim 11 din care lipseau vedetele Andrea Compagno sau Florinel Coman, trupa lui Nicolae Dică a pierdut cu un uluitor 0-5.

Costel Gâlcă anticipa dezastrul din Silkeborg – FCSB

Costel Gâlcă a analizat partida dintre Silkeborg şi FCSB, şi a mărturisit că jucătorii pe care Nicolae Dică i-a avut la dispoziţie pentru acest meci nu aveau experienţă în competiţiile europene.

Totodată, fostul antrenor al roş-albaştrilor a afirmat că David Miculescu mai are nevoie de timp pentru a se adapta, fiind un jucător de viitor.

„Nu m-a surprins rezultatul, FCSB s-a prezentat cu o echipă care nu are experiență pe plan european, sunt mulți jucători noi, transferați recent. Silkeborg a promovat acum doi ani de zile, dar repet, e altceva să ai un antrenor de patru ani. E greu pentru un antrenor să te duci cu o echipă fără experiență.

Reclamă

Dacă nu ai jucători care au jucat la un nivel, mă uit la Miculescu, e jucător foarte bun, pentru viitor, dar nu poți să ai pretenții acum să facă ceva, poate în sezonul următor, după ce se adaptează. Vor avea meci greu și cu Silkeborg și la București.

Mă gândesc că va fi și ambiția lor de a demonstra că a fost o zi proastă, un meci prost, să sperăm că vor câștiga, e important pentru fotbalul românesc”, a declarat Costel Gâlcă, pentru Pro Arena.

Gigi Becali, refuzat „pe bandă rulantă” de antrenori

Costel Gâlcă, ultimul antrenor care a făcut-o campioană pe FCSB, nu vrea să audă de posibila revenire la gruparea roş-albastră. Nici Petre Grigoraş nu este interesat de o aventură la gruparea patronată de latifundiarul din Pipera.

Reclamă 4 / 0/3

„Am spus întotdeauna că m-aș întoarce în fotbalul românesc, dar trebuie să merg la o echipă unde am să niște condiții să mă bat pentru ceva. Am spus că nu m-aș mai întoarce la FCSB, nu o să mă mai întorc”, a declarat Costel Gâlcă, potrivit sport.ro.

Şi Petre Grigoraş are aceeaşi părere şi susţine că nu ar merge la FCSB, indiferent de suma care i-ar fi oferită.

„Nu m-aş duce la FCSB nici pentru zece mii de euro pe lună! Într-adevăr sunt nişte probleme acolo, nu întâmplător sunt rezultatele care sunt. Am văzut şi eu nişte reacţii că s-au dus acolo cu echipa a doua, dar domnilor, Târnovanu, Dawa, Radaslavescu, Miculescu, Octavian Popescu, Dulca, sunt jucători care sunt luaţi de la echipa a doua?

Când ajungi la FCSB trebuie să ştii unde te duci, să ştii ce înseamnă istoria clubului acesta şi trebuie să o respecţi prin atitudine. Jocul de aseară a fost pur şi simplu un joc de-a şoarecele şi pisica, şi-au făcut o imagine extrem de proastă. CFR-ul a avut o şansă mare de tot, dar măcar a luptat.

Din acest punct de vedere, eu nu cred că FCSB-ul va prinde play-off-ul. Când faci achiziţii de 1.7 milioane de euro pentru David Miculescu, când ceri de Octavian Popescu 50 de milioane de euro, pe Rădăslăvescu ai dat un milion de euro pe el şi aşa mai departe, şi să te prezinţi cum te-ai prezentat, scuza aceasta nu mai stă în picioare că ai lăsat nu ştiu câţi jucători acasă într-o cupă europeană”, a spus şi Petre Grigoraş, potrivit sptfm.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și