Închide meniul

Gigi Becali, refuzat „pe bandă rulantă” de antrenori: „Nu m-aş duce la FCSB nici pentru 10.000 de euro pe lună!” / „Am spus că nu mă întorc!”

Dragoș Vasile Publicat: 7 octombrie 2022, 17:56

Gigi Becali, refuzat „pe bandă rulantă de antrenori: „Nu m-aş duce la FCSB nici pentru 10.000 de euro pe lună! / „Am spus că nu mă întorc!

Gigi Becali, FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe / Hepta

  • Gigi Becali, refuzat „pe bandă rulantă” de antrenori

Gigi Becali e refuzat „pe bandă rulantă” de antrenori. Chiar dacă echipa roş-albastră are principal, Nicolae Dică este pe picior de plecare după umilinţa cu Silkeborg, scor 0-5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costel Gâlcă, ultimul antrenor care a făcut-o campioană pe FCSB, nu vrea să audă de posibila revenire la gruparea roş-albastră. Nici Petre Grigoraş nu este interesat de o aventură la gruparea patronată de latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali, refuzat „pe bandă rulantă” de antrenori

„Am spus întotdeauna că m-aș întoarce în fotbalul românesc, dar trebuie să merg la o echipă unde am să niște condiții să mă bat pentru ceva. Am spus că nu m-aș mai întoarce la FCSB, nu o să mă mai întorc”, a declarat Costel Gâlcă, potrivit sport.ro.

Reclamă

„Nu m-aş duce la FCSB nici pentru zece mii de euro pe lună! Într-adevăr sunt nişte probleme acolo, nu întâmplător sunt rezultatele care sunt. Am văzut şi eu nişte reacţii că s-au dus acolo cu echipa a doua, dar domnilor, Târnovanu, Dawa, Radaslavescu, Miculescu, Octavian Popescu, Dulca, sunt jucători care sunt luaţi de la echipa a doua?

Când ajungi la FCSB trebuie să ştii unde te duci, să ştii ce înseamnă istoria clubului acesta şi trebuie să o respecţi prin atitudine. Jocul de aseară a fost pur şi simplu un joc de-a şoarecele şi pisica, şi-au făcut o imagine extrem de proastă. CFR-ul a avut o şansă mare de tot, dar măcar a luptat.

Reclamă

Din acest punct de vedere, eu nu cred că FCSB-ul va prinde play-off-ul. Când faci achiziţii de 1.7 milioane de euro pentru David Miculescu, când ceri de Octavian Popescu 50 de milioane de euro, pe Rădăslăvescu ai dat un milion de euro pe el şi aşa mai departe, şi să te prezinţi cum te-ai prezentat, scuza aceasta nu mai stă în picioare că ai lăsat nu ştiu câţi jucători acasă într-o cupă europeană”, a spus şi Petre Grigoraş, potrivit sptfm.ro.

Nicolae Dică ar vrea să îşi dea demisia de la FCSB

Nicolae Dică ar vrea să îşi dea demisia de la FCSB, este anunţul şocant venit din tabăra roş-albaştrilor. Antrenorul nu mai suportă umilinţa la care este supus, iar ruşinea cu Silkeborg „i-a pus capac”.

Potrivit fanatik.ro, Nicolae Dică a fost foarte aproape de a îşi da demisia de la FCSB, după ce a nu a avut putere de decizie. Acesta a îndeplinit „ordinul” lui Gigi Becali, care i-a cerut să meargă cu rezervele în Danemarca.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali i-a promis libertate deplină lui „Dicanio”, dar totul s-a terminat după înfrângerea cu Farul Constanţa, scor 1-3. Episodul care „i-a pus capac” este cel cu Silkeborg, unde antrenorul a respectat ce i s-a cerut, iar la final tot el a fost criticat.

„Şi lui Dică am ce să îi reproşez. El îi antrenează. Într-un fel, vina este a mea, dar nu am ştiut că este aşa. E şi vina mea şi a lui Dică. De ce e şi vina lui? Că el îi vede la antrenamente, îi cunoaşte mai bine ca mine.

Noi ne-am sfătuit. Nu i-am transferat eu singur (n.r. pe jucători). Ne-am sfătuit şi am fost de acord. În orice situaţie, trebuia să facem asta. Noi la ora asta nu suntem în play-off. Asta este marea noastră problemă”, a spus Gigi Becali pentru sursa citată.

Victor Becali: „Nicolae Dică va fi demis dacă pierde cu Petrolul!”

„Nicolae Dică va fi demis dacă pierde cu Petrolul!” – este anunțul șoc făcut de Victor Becali. Vărul patronului de la FCSB e de părere că se vor lua măsuri radicale în cazul unui nou eșec.

Victor Becali crede ca Nicolae Dică este sub o presiune uriașă la FCSB, mai ales după umilința din Danemarca, 0-5 cu Silkeborg.

„Păi, naționala Bosniei a venit cu toți jucătorii? Înseamnă ca au venit la plimbare? Nu fac legătura cu altceva. Nu faci legătura, dar n-ai cum să n-o faci. Nu prea ai cum să n-o faci. Au două obiective FCSB, s-au dus în grupe, să sacrifice intrarea în play-off pentru 2-3 puncte? Nu se poate. E o decizie corectă, trebuie să pună accent mai mare pe campionat.

În mod normal e demis antrenorul, așa se întâmplă (n.r. întrebat fiind ce se întâmplă cu Nicolae Dică în cazul în care FCSB va pierde partida de la Ploiești, împotriva Petrolului). Când se angajează, nu știe unde se angajează? Și asta este până la urmă, știți cum spunea Gică Constantin, era câte unu supărat că-l dădea afară: «Ați înnebunit, antrenor nedat afară ați văzut vreodată”, a spus Victor Becali la Sport Total FM.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali, după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 11:43
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!”
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: "Merită respect!". A lansat un avertisment
Liga 1 • 8:56
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment
Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous
Liga 1 • 8:30
Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali
Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: "Cu 5 milioane poți să-i iei!"
Liga 1 • 8:24
Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!”
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
Liga 1 • 0:02
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!