Închide meniul

Costel Gâlcă o vede favorită pe Nordsjaelland cu FCSB: „Pornește cu prima șansă, joacă foarte rapid, o să vedeţi”

Bogdan Stănescu Publicat: 10 august 2023, 19:51

Reclamă
Costel Gâlcă o vede favorită pe Nordsjaelland cu FCSB: „Pornește cu prima șansă, joacă foarte rapid, o să vedeţi

Costel Gâlcă o vede favorită pe Nordsjaelland cu FCSB

Costel Gâlcă, în timpul unui interviu / AntenaSport

Costel Gâlcă o vede favorită pe Nordsjaelland cu FCSB. Antrenorul român o cunoaşte pe Nordsjaelland, pe care a întâlnit-o în campionatul danez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Costel Gâlcă a pregătit-o pe Vejle din Superliga daneză. Gâlcă, ce a fost antrenor şi la FCSB, echipă cu care a realizat „tripla” în sezonul 2014-2015, a vorbit despre forţa formaţiei daneze.

Costel Gâlcă o vede favorită pe Nordsjaelland cu FCSB

Vorbim de o echipă foarte dinamică. Poate să schimbe sistemul de joc, să joace și mingea a doua, deși e o echipă combinativă. E o echipă cu viteză, dacă FCSB se desface prea mult va avea probleme foarte mari.

Nordsjaelland joacă foarte rapid, o să vedeți, o atingere-două, ajunge foarte repede la poarta adversă. De obicei dau multe goluri, dar și primesc. Se deschid și ei și au probleme.

Cu toate că sunt tineri, sunt foarte buni. Nu e o echipă de speriat, dar peste Silkeborg. A pierdut campionatul în ultimele etape. Pe undeva e normal, Copenhaga are un buget mult superior, câștigă an de an campionatul, are mai multă experiență.

Reclamă

Sper că și Olaru și Șut să dea echilibru echipei, e foarte important în meciul ăsta. Și Djokovic, dar eu cred mai mult că Olaru și Șut. Coman, dacă cere în spatele fundașilor centrali mingea, vor avea probleme danezii. Mingi filtrante, pase lungi.

Cred că șansele sunt 60-40 în favoarea lui Nordsjaelland. Pornește cu prima șansă Nordsjaelland, dar nu e de nebătut”, a declarat Costel Gâlcă pentru digisport.ro.

Elias Charalambous, încrezător înainte de FCSB – Nordsjaelland: „De ce să nu poată fi bătuţi? Avem o echipă foarte bună”

Elias Charalambous are încredere că echipa lui se va califica în play-off-ul Conference League. FCSB – Nordsjaelland se dispută mâine, de la ora 21:30, pe stadionul din Ghencea. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous a precizat că mâine este doar un prim joc din „dubla” cu Nordsjaelland din Conference League. El a spus că vrea un rezultat pozitiv în vederea returului din Danemarca.

Jucătorii sunt în formă bună, au demonstrat-o în ultimele meciuri, în special în ultimul joc.

Mâine e un alt joc, unul diferit. Sunt, de fapt, două jocuri, unul care începe mâine şi celălalt de săptămâna viitoare, în Danemarca.

Jucăm cu o echipă bună, au jucători de calitate, atât tineri, cât şi jucători cu experienţă. Am analizat echipa, repet, e o formaţie bună, dar am încredere în băieţii mei, şi noi suntem o echipă bună.

„Edjouma va fi în echipă”

Edjouma va fi în echipă. Dacă un jucător are o ofertă concretă nu decid eu, îi avem pe patron şi pe MM care discută şi decid cine părăseşte echipa sau nu.

Edjouma e profesionist, se antrenează în fiecare zi cu noi, nu creează probleme, eu nu am informaţii despre o ofertă concretă.

(n.r.: despre un nou transfer la FCSB) Patronul e emoţional, iubeşte echipa şi îi vrea binele. Acum suntem concentraţi pe meciul de mâine, vom vorbi după aceea şi vom decide dacă va veni un jucător sau nu”, a declarat Elias Charalambous în conferinţa de presă organizată înainte de FCSB – Nordsjaelland.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și