Închide meniul

Elias Charalambous, încrezător înainte de FCSB – Nordsjaelland: „De ce să nu poată fi bătuţi? Avem o echipă foarte bună”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 august 2023, 15:00

Reclamă
Elias Charalambous, încrezător înainte de FCSB – Nordsjaelland: „De ce să nu poată fi bătuţi? Avem o echipă foarte bună

Jucătorii de la FCSB care nu vor evolua în duelul cu Botoşani

Elias Charalambous, la conferinţa de presă

Elias Charalambous are încredere că echipa lui se va califica în play-off-ul Conference League. FCSB – Nordsjaelland se dispută mâine, de la ora 21:30, pe stadionul din Ghencea. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous a precizat că mâine este doar un prim joc din „dubla” cu Nordsjaelland din Conference League. El a spus că vrea un rezultat pozitiv în vederea returului din Danemarca.

Elias Charalambous, încrezător înainte de FCSB – Nordsjaelland: „De ce să nu poată fi bătuţi? Avem o echipă foarte bună”

Jucătorii sunt în formă bună, au demonstrat-o în ultimele meciuri, în special în ultimul joc.

Mâine e un alt joc, unul diferit. Sunt, de fapt, două jocuri, unul care începe mâine şi celălalt de săptămâna viitoare, în Danemarca.

Jucăm cu o echipă bună, au jucători de calitate, atât tineri, cât şi jucători cu experienţă. Am analizat echipa, repet, e o formaţie bună, dar am încredere în băieţii mei, şi noi suntem o echipă bună.

Reclamă

Jucăm pe acelaşi stadion ca şi cu CFR, suntem fericiţi că vom avea fanii alături de noi. Au creat o atmosferă foarte frumoasă.

„Adversarii sunt din ce în ce mai grei”

Vom da totul ca să obţinem un rezultat bun înainte de returul din Danemarca.

Obiectivul nostru este să ne calificăm. Pe măsură ce avansezi în Europa, adversarii sunt din ce în ce mai grei. Mâine vom încerca să controlăm jocul.

Reclamă 4 / 0/3

De ce să nu poată fi bătuţi? Avem o echipă foarte bună şi cu siguranţă credem că ne putem califica, acesta este obiectivul.

„Edjouma va fi în echipă”

Edjouma va fi în echipă. Dacă un jucător are o ofertă concretă nu decid eu, îi avem pe patron şi pe MM care discută şi decid cine părăseşte echipa sau nu.

Edjouma e profesionist, se antrenează în fiecare zi cu noi, nu creează probleme, eu nu am informaţii despre o ofertă concretă.

(n.r.: despre un nou transfer la FCSB) Patronul e emoţional, iubeşte echipa şi îi vrea binele. Acum suntem concentraţi pe meciul de mâine, vom vorbi după aceea şi vom decide dacă va veni un jucător sau nu”, a declarat Elias Charalambous în conferinţa de presă organizată înainte de FCSB – Nordsjaelland.

Interes uriaș pentru duelul dintre FCSB și Nordsjaelland, din Ghencea! Gheorghe Mustață, anunț despre numărul de bilete vândut

Este un interes uriaș pentru duelul dintre FCSB și Nordsjaelland, din Ghencea, iar numărul de bilete vândut crește de la oră la oră. Gheorghe Mustață a anunțat câte tichete s-au cumpărat de pe site-ul oficial al clubului, la mai puțin de 24 de ore după ce au fost puse în vânzare.

Gheorghe Mustață s-a declarat convins că arena din Ghencea va fi plină la ora de start a partidei cu Nordsjaelland. Liderul galerie roș-albastre a anunțat că FCSB a vândut 18.600 de bilete, doar online, la mai puțin de 24 de ore după ce au fost puse în vânzare.

Mustață a mai afirmat, totodată, că își dorește ca toate biletele puse în vânzare să se vândă doar online, fără ca fanii să mai formeze cozi la casele de bilete.

Reclamă

„18.600 de bilete s-au vândut. Cu siguranță va fi stadionul plin. Cred că vor fi mai mulți decât la meciul cu CFR. Astăzi, cred că se dau 100% online. Va exploda. Era de așteptat să umplem Ghencea la meciul cu CFR și este de așteptat să umplem, în continuare, Ghencea”, a declarat Gheorghe Mustață, pentru playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și