Închide meniul

Cristi Balaj a dezvăluit situația datoriilor de la CFR Cluj, după eliminarea din Conference League: „În continuare, e greu!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 24 februarie 2023, 0:03

Cristi Balaj a dezvăluit situația datoriilor de la CFR Cluj, după eliminarea din Conference League: În continuare, e greu!”

Cristi Balaj, reacţie categorică după fazele controversate din CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-1

Cristi Balaj, într-o conferință de presă / Hepta

Cristi Balaj a dezvăluit situația datoriilor de la CFR Cluj, după eliminarea din Conference League. CFR Cluj a remizat, 0-0, în returul cu Lazio, din play-off-ul Conference League. Însă, echipa care s-a calificat în optimi a fost Lazio, deoarece s-a impus cu 1-0 în tur, grație golului marcat de Ciro Immobile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit site-ului transfermarkt.com, lotul CFR-ului este cotat la 29,13 milioane de euro.

Cristi Balaj a dezvăluit situația datoriilor de la CFR Cluj, după eliminarea din Conference League

Cristi Balaj susține că, după aventura europeană, CFR Cluj și-a diminuat datoriile, de la șapte milioane de euro, la două milioane. Acesta estimează că, din vară, CFR Cluj va deveni un club sustenabil.

„Am redus pierderea substanţial, dar nu suntem pe profit. Dacă avea loc transferul lui Yeboah, a fost ratat la mustaţă, atunci situaţia ar fi fost echilibrată. Plus, minus, am fi fost acolo la cheltuieli şi venituri.

Am redus pierderea de la minus şapte milioane (n.r. de euro), la două. Suntem pe un trend bun, am întinerit lotul, bugetul salarial a scăzut şi sperăm ca jucătorii nou-veniţi din zona Africii şi cei români pe care-i urmărim şi transferurile de ultim moment să fie valorificate pe viitor.

Reclamă

Avem nevoie de susţinerea patronului, iar din vară putem fi un club sustenabil. Atât s-a putut acum, dar situaţia financiară e mult diferită acum, chiar dacă e în continuare greu.

Încă nu am făcut calculele bugetului total, pentru că tragem linie când se încheie campania, lucrăm. Urmează licenţa şi datele se vor afla în curând”, a declarat Cristi Balaj, pentru orangesport.ro.

Cristi Balaj: „Calificarea s-a pierdut la Roma!”

„Un sentiment mixt, pentru că îmi aduc aminte de golul primit la o fază fixă la Roma şi faptul că am ratat câteva ocazii bune în acest joc. Chiar şi în 10 oameni, Yeboah a avut şansa de a înscrie. Felicit jucătorii. Chiar dacă a lipsit Boateng, Kolinger l-a înlocuit pe Yuri. În rest, cred că atât am putut. Dacă Lazio a ajuns să tragă de timp, chiar şi în 10 oameni, felicit jucătorii noştri. Noi ne vedem de campionat şi Cupa României.

Reclamă 4 / 0/3

Calificarea s-a pierdut la Roma, chiar dacă azi am avut câteva ocazii clare de gol. Au avut şi ei, trebuie să recunoaştem.

Finalizări am avut în meciul ăsta, dar, că a trecut mingea pe lângă poartă, asta e altceva. Ocazia lui Krasniqi a fost imensă”, a spus Cristi Balaj, despre eliminarea din Conference League.

CFR Cluj a obținut peste 5 milioane de euro, în cupele europene

Dacă reuşea să o elimine pe Lazio, CFR Cluj primea de la UEFA încă 300.000 de euro. Nu a reuşit, astfel că rămâne cu cei 5.231.000 de euro. Aproape 3 milioane de euro au primit numai pentru calificarea în faza grupelor.

1.500.000 de euro au intrat în conturile ardelenilor pentru victoriile obţinute în grupele Conference League şi 166.000 de euro pentru remiza cu Ballkani. UEFA a mai acordat 325.000 de euro clubului patronat de Neluţu Varga pentru faptul că a încheiat grupa pe locul 2.

Jucătorii şi staff-ul aveau promisă, de la Neluţu Varga, o primă cumulată de 200.000 de euro. Suma ar fi fost achitată integral numai dacă CFR Cluj reuşea să o elimine în dublă manşă pe Lazio şi să se califice în optimile de finală.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și