Închide meniul

Cu câţi bani rămâne CFR Cluj după ce a fost eliminată de Lazio din play-off-ul Conference League. Suma uriaşă adunată

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 februarie 2023, 21:48 / Actualizat: 24 februarie 2023, 12:08

Cu câţi bani rămâne CFR Cluj după ce a fost eliminată de Lazio din play-off-ul Conference League. Suma uriaşă adunată

Dan Petrescu şi jucătorii săi sunt OUT din Europa

Dan Petrescu, după un meci în Gruia / Profimediaimages

Se ştie cu câţi bani rămâne CFR Cluj după ce a remizat în returul cu Lazio, scor 0-0, dar a fost eliminată din play-off-ul UEFA Conference League. Campionii României părăsesc Europa cu o sumă importantă de bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Dan Petrescu au cedat cu 0-1 pe Olimpico, singurul gol fiind marcat de Ciro Immobile în minutul 45+4. În returul din Gruia aveau nevoie uriaşă de victorie pentru a se califica în optimile de finală. Krasniqi a ratat o ocazie uriașă în minutul 21. Şi italienii au avut ocazii incredibile de a marca, dar tabela a rămas nemodificată.

Cu câţi bani rămâne CFR Cluj după ce a fost eliminată de Lazio din Conference League

CFR Cluj e OUT din Europa, după 16 meciuri jucate în acest sezon european. A fost singura echipă din România care a ajuns în „primăvara” uneia dintre cele trei competiţii UEFA.

Dacă reuşea să o elimine pe Lazio, CFR Cluj primea de la UEFA încă 300.000 de euro. Nu a reuşit, astfel că rămâne cu cei 5.231.000 de euro. Aproape 3 milioane de euro au primit numai pentru calificarea în faza grupelor.

1.500.000 de euro au intrat în conturile ardelenilor pentru victoriile obţinute în grupele Conference League şi 166.000 de euro pentru remiza cu Ballkani. UEFA a mai acordat 325.000 de euro clubului patronat de Neluţu Varga pentru faptul că a încheiat grupa pe locul 2.

Reclamă

Jucătorii şi staff-ul aveau promisă, de la Neluţu Varga, o primă cumulată de 200.000 de euro. Suma ar fi fost achitată integral numai dacă CFR Cluj reuşea să o elimine în dublă manşă pe Lazio şi să se califice în optimile de finală.

Dan Petrescu a început să-l aplaude pe arbitru, în timpul CFR Cluj – Lazio

Dan Petrescu a început să-l aplaude pe arbitru, în timpul CFR Cluj – Lazio, partida retur din play-off-ul pentru optimile Conference League.

În minutul 37 al partidei din „Gruia”, Ciro Immobile (33 de ani) a simulat un fault în careul campioanei României. Însă, „centralul” Felix Zwayer nu s-a lăsat păcălit și i-a arătat cartonașul galben starului italian. Decizia arbitrului neamț l-a mulțumit pe Dan Petrescu, care a început să-l aplaude.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a mai avut o reacţie virală, în minutul 21. Fotbaliștii CFR-ului au fost aproape să profite o eroare uriaşă a adversarilor, însă șutul lui Krasniqi s-a dus puțin pe lângă poarta italienilor. „Bursucul” s-a prăbușit în genunchi când a văzut ce s-a întâmplat.

Dan Petrescu a răbufnit înaintea meciului din Gruia

Dan Petrescu a avut o reacție furibundă la conferința de presă. Antrenorul lui CFR Cluj s-a arătat contrariat în urma zvonurilor că Lazio ar avea probleme de lot.

Aș vrea să știu și eu cine lipsește! Zi un nume! La meciul tur s-a zis că o să joace cu echipa a doua. Vor juca cu cei mai buni. La noi lipsesc doi jucători. La ei nu joacă Pedro, care e rezervă. Noi suntem dezavantajați. Noi avem doi jucători care nu joacă.

90 la sută Lazio și 10 CFR. Să fiu realist. Asta e realitatea. Am văzut meciul cu Salernitana. Mă uit tot timpul. Sunt în cursa pentru Champions League. Lazio a jucat bine.

Lazio este o echipă diferită. Acum joacă un 4-3-3, sunt mai ofensivi. Cu noi nu a jucat Immobile atunci (n.r. în 2019, în Europa League). Sunt echipe bune în Italia, precum Inter și Napoli. Nu cred că Lazio e doar Immobile.

Roma a câștigat anul trecut. Nu știu de ce se vorbește urât de Conference League în Italia. O să încercăm să dăm totul cu publicul în spate, să ne calificăm, atât eu, cât şi jucătorii mei”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Lazio.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și