Închide meniul

Cristi Balaj, mândru de campionii României după CFR Cluj – Lazio 0-0: „Am reprezentat bine România! Lazio a tras de timp și asta spune multe!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 23 februarie 2023, 22:37

Cristi Balaj, mândru de campionii României după CFR Cluj – Lazio 0-0: Am reprezentat bine România! Lazio a tras de timp și asta spune multe!”

Cristi Balaj, replică dură pentru Gigi Becali

Cristi Balaj, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj / Profimedia

Cristi Balaj s-a declarat mândru de campionii româniei după CFR Cluj – Lazio 0-0. Președintele ardelenilor i-a felicitat pe elevii lui Dan Petrescu și consideră că România a fost reprezentată foarte bine de CFR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși a făcut un meci bun, clujenii părăsesc Conference League, fiind eliminați de italieni, scor 0-1 la general.

Cristi Balaj, mândru de campionii României după CFR Cluj – Lazio 0-0: „Am reprezentat bine România! Lazio a tras de timp și asta spune multe!”

„Din păcate n-am înscris din multele oportunități. Dar sunt satisfăcut, sunt mândru! Sunt mândru de jucători, de staff-ul tehnic, de Dan Petrescu. Au muncit foarte mult în această perioadă, simțeam o oarecare povară pentru că n-am reprezentat doar clubul, am reprezentat România și era important să o facem cât mai bine. Faptul că Lazio a tras de timp, noi fiind în 10 oameni, asta spune foarte multe.

Le urăm succes oaspeților noștri, le dorim să câștige competiția. Avem o oarecare experiență, știm să depășim asemenea momente, să trecem și peste situația în care doi jucători ai echipei adverse se ciocnesc și arbitrul oprește meciul. În momentul acela scăpam pe contraatac.

N-avem ce să facem, toate acestea fac parte din joc. Important e să încercăm să cernem, să tragem concluzii și să spunem că în această seară ne-am bucurat, inclusiv de atmosferă. Le mulțumim spectatorilor. Obiectivul rămâne acum câștigarea campionatului. E un an foarte greu, trebuie să fim atenți, dar play-off-ul va fi cel hotărâtor”, a declarat Cristi Balaj, președintele CFR-ului.

Reclamă

CFR Cluj – Lazio 0-0. Aventura europeană a campionilor României s-a încheiat! Jucătorii lui Dan Petrescu au fost eliminați în play-off-ul Conference League

Clujenii aveau nevoie de o victorie pentru a întoarce rezultatul din tur. În Italia, Lazio a câștigat, scor 1-0 și s-a calificat în optimile de finală ale competiției.

CFR Cluj a intrat bine în meci, a arătat diferit față de confruntarea de la Roma și a încercat să controleze meciul încă din primul minut. Lazialii s-au mulțumit să lovească pe contraatac, dând impresia că nu joacă la potențialul maxim.

Efortul campionilor României a dat roade în minutul 21, atunci când Krasniqi s-a găsit într-o situație foarte bună. Singur cu portarul advers, „șeptarul” ardelenilor a trimis pe lângă poartă.

Reclamă 4 / 0/3

Prima repriză i-a aparținut CFR-ului, însă Lazio a forțat în actul secund. Luis Alberto a fost foarte aproape să înscrie din corner, în timp ce Simone Scuffet a făcut minuni în poarta clujenilor.

Situația s-a înrăutățit pentru CFR în minutul 77, atunci când Muhar a primit cartonaș roșu, după o intrare foarte urâtă la Ciro Immobile.

Clujenii n-au mai reușit să trimită meciul în prelungiri, iar aventura europeană s-a încheiat în play-off-ul UEFA Conference League.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și