Închide meniul
VIDEO

Cristi Balaj, prima reacţie după ce s-a tras la sorţi „dubla” CFR Cluj – Lazio, din play-off-ul Conference League: „Vom fi o forţă!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 noiembrie 2022, 16:29

Cristi Balaj, prima reacţie după ce s-a tras la sorţi „dubla CFR Cluj – Lazio, din play-off-ul Conference League: „Vom fi o forţă!

Cristi Balaj, reacție sinceră după CFR Cluj - FCSB 0-1

Cristi Balaj, într-o conferință de presă / Hepta

Cristi Balaj a oferit primele declaraţii după tragerea la sorţi a meciurilor din play-off-ul UEFA Conference League. Jucătorii lui Dan Petrescu au avut ghinion la Nyon. CFR Cluj – Lazio este „dubla” pentru calificarea în optimile de finală ale competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele campioanei României crede în şansele echipei sale de a produce o nouă surpriză în cupele europene. Nu l-a uitat nici pe jucătorul de legendă al lui Lazio, Radu Ştefan.

Cristi Balaj, prima reacţie după ce s-a tras la sorţi „dubla” CFR Cluj – Lazio

Soarta a decis să întâlnim cel mai puternic adversar, echipă de tradiţie. Ne bucurăm pentru suporterii noştri, vor avea ocazia să vadă la Cluj o echipă… locul 3 în Italia, într-un campionat extraordinar. O echipă de care oarecum suntem legaţi sufleteşte pentru că avem un român care face în continuare istorie în Italia, mă refer la Ştefan Radu.

Sunt convins că va fi o dublă în care şi noi vom avea şansele noastre, am mai jucat în 2019 împotriva acestei formaţii. La Cluj am obţinut o victorie. Până una alta, astăzi avem un meci important în campionat. Mai avem meciuri importante pe care să le jucăm şi să reuşim să ajungem cât mai sus. Şi bineînţeles campania din iarnă unde trebuie să progresăm, să finisăm, pentru că în mare am făcut schimbările care au fost preconizate. Suntem mulţumiţi de cum a reuşit să arate CFR Cluj în acest moment„, a declarat Cristi Balaj pentru pagina oficială de Youtube a clubului.

CFR Cluj a fost cap de serie şi va juca meciul decisiv pentru calificare în Gruia.

Reclamă

Este o şansă ca meciul decisiv să fie în Cluj-Napoca. Sunt convins că oaspeţii noştri vor fi primiţi cu braţele deschise. Dar pe teren, alături de suporterii noştri, vom fi o forţă„, a mai spus preşedintele lui CFR Cluj.

CFR Cluj – Lazio, în play-off-ul pentru optimile UEFA Conference League!

Meciul tur dintre Lazio și CFR Cluj se va disputa la Roma, pe 16 februarie 2023. Returul se va juca în Gruia, pe 23 februarie 2023.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj și Lazio s-au mai întâlnit și în sezonul 2019/2020, în grupele Europa League. Atunci, ardelenii au câștigat cu 2-1 în Gruia, pierzând apoi pe Stadio Olimpico, scor 0-1.

În urmă cu doi ani, CFR a obținut calificarea în primăvara europeană de pe locul 2. Celtic a câștigat grupa E, în timp ce Lazio a fost eliminată din competiție, de pe poziția a 3-a. Rennes a fost codașa grupei.

În prezent, Lazio se află pe locul 3 în Serie A, după primele 13 etape. Trupa din capitala Italiei este la 8 puncte în spatele liderului Napoli.

Ce meciuri se vor disputa în play-off-ul UEFA Conference League

Cum arată tabloul complet din play-off-ul pentru optimile Conference League:

  • Qarabag – Gent
  • Trabzonspor – Basel
  • Lazio – CFR Cluj
  • Bodo/Glimt – Lech Poznan
  • Braga – Fiorentina
  • AEK Larnaca – Dnipro
  • Sheriff Tiraspol – Partizan Belgrad
  • Ludogorets – Anderlecht

CFR Cluj a obţinut peste 6 milioane de euro în acest sezon european. Dan Petrescu a dezvăluit că visează să joace finala Conference League.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-1. Covăsnenii au reuşit să egaleze, după ce Florinel Coman a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori Vezi toate știrile
Citește și